סטראפ און....

סטראפ און....

היי לכולם...

קוראת סמויה שמגיחה פעם ב4 שנים לשאול שאלה (אפילו לא זוכרת את השם הקודם)

אז בעקבות היכרות וירטואלית שהפכה לסופ"ש של שיחות שהפכה להצעה מעניינת...

למישהי יש ניסיון עם סטראפ און וגברים ? משהו שאני צריכה לדעת ?

אשת אשכולות

רק תדאגי לעדכן את כל הקישורים ...

מעבר למה שהדר-דבלית כתבה:

האם הפרטנר שלך בתול אנאלית?
אם כן, יש תהליך הכנה יותר ארוך ממה שנדמה לו כדי שההנאה שהוא מפנטז עליה אכן תהייה מהנה במציאות.
ממליצה להתחיל באצבעות או בדילדו קטן מאוד תוך כדי עינוג של הזין עם היד או הפה.
אם זה נעים לו- אפשר לעבור בפעם הבאה למשהו גדול יותר.
הדרגתיות זה שם המשחק. וגם הרבה חומר סיכה יעודי..
&nbsp
אני תמיד מרגישה קצת נכה תחושתית עם הסטרפ-און. אני מזיינת ולא מרגישה בעצם כלום.. אז אני מתגברת על זה ע"י קבלת הרבה פידבקים מהפרטנר/ית. עם גבר אני גם ממליצה לבקש ממנו להיות זה שקובע את הקצב ("מזיין את עצמו עליך"). לפחות להתחלה זה מאוד עוזר לשניכם להבין מה נעים.
&nbsp
כשזה נעים לשני הצדדים זו חוויה מדהימה!

והפעם לגברים

אז... מישהו שחווה מהצד הגברי יכול לשתף קצת ?

(ניסיתי להגיב למיצי ולדרדבילית... נראה לי המחשב שלי שבור ולא מצליח)

בעיקר רציתי להגיד תודה

מיצי, דרדבילת.... תודה.....

מיצי...
לטענתו הוא מעולם לא נחדר , אבל יש לנו ניסיון במשחקים שם ובפלאג.
אז נקווה שלפחות זה "מוכן"...

מה לגבי חומר סיכה?
תנוחות ?
שפיכה שלו ?

אז

אם כך, צריך לעשות הכנה קלה רק לפני החדירה.
אצבע אחת אחכ שתיים כשאת מענגת אותו עם היד או הפה ואם הוא רוצה דילדו עבה יחסית- אז גם 3 אצבעות.
או לחילופין פלאג בזמן שאתם מענגים אחד את השני אוראלית או ידנית עד שעוברים לחדירה עצמה.
חומר סיכה יעודי=מוצרים של LIFE או כל חברה אחרת. לא וזלין ולא רוק.
&nbsp
תנוחה נוחה לך- הוא על ארבע או על הצד. הוא יכול לענג את עצמו ידנית.
תנוחה נוחה לו- הוא על הגב ואת יכולה לענג אותו בקלות.
את תופתעי לגלות כמה קשה לעשות את התנועות הגבריות של זיון..השרירים שלנו ממש לא מאומנים

&nbsp
ולגבי הגמירה שלו- נראה לי שעל זה אתם מסוגלים להחליט לבד.
&nbsp

Aיש

New member
אני הופתעתי כמה המפרק ירך של גבר לא בנוי לתנוחה של הנחדר

אחרי זמן מסוים עם רגליים מפסוקת היה קשה ודי כואב לחזור לתנוחה רגילה.

Aיש

New member
דווקא בכל הנוגע לגמישות הייתי בסדר

ויש צורך ביותר מסוג אחד של גמישות במה שעשינו.
&nbsp
הבעיה הייתה אחרי פרק זמן ממושך כאשר הייתי על הגב בפיסוק רחב המפרק כיאלו "התקשה" והיה קשה לי לסגור את הרגליים. וואו זה נשמע משפט כל-כך מוזר להגיד בתור גבר.
&nbsp

לאור הדברים הבלתי נתפסים שאתה מתוודה עליהם כאן

אם יש משהו שבטוח לומר,
זה שאתה לא גבר
או איש

לכל היותר זכר

בכלל, הרב-שיח הזה שמתגלגל פה הוא אחד העצובים ביותר שאי פעם נתקלתי בהם

Aיש

New member
רק אדם חסר ביטחון בזהות המינית שלו עצמו

יחשוב שכל עיסוק בסוג זה או אחר של סקס הופך אותו לפחות גבר...
&nbsp
&nbsp

כן...הקלישאה המוכרת

הכל מצוין, הכל בריא, הכל נכון
יחסי מין עם בני משפחה, בני אותו מין, מין הפוך, עם זקנים, עם גוויות, עם סריסים, עם מכות, עם השפלות, עם חיות, עם צמחים, עם צואה, עם שתן, עם קיא...

זה הכל רק "סוגים" שונים של "סקס"

מי ששופט הוא לא בסדר כי אסור אף פעם לשפוט, זה מעיד על חוסר בטחון

Aיש

New member
יש לי רק 2 מגבלות

1. בהסכמה מודעת, ללא ניצול כלשהו. זה סוגר את הפינה על גוויות סריסים וברוב המקרים גם בני משפחה (בדרך כלל לא קורה מצב שיש יחסים בין בני משפחה ללא ניצול כלשהו) 2. שאף אחד לא נפגע בדרך. כל השאר אני לא שופט. אגב את נהנה מאוראלי? לפני בערך 70-80 שנה (אולי אפילו פחות) היית נחשב לסוטה בדיוק כמו שאתה מחשיב אותי עכשיו...

אני עונה לך בתקוה שהפחדנות של המצנזרים תשאיר את התגובה במקום

*אין ספק שצנזורה היא אחד הסימנים המביכים ביותר לעליבות ונחיתות רוחנית*
*צנזורה היא ביטוי של חוסר אונים מול משהו גדול ומפחיד שאין יכולת שכלית רוחנית להתמודד איתו*

מין אוראלי אף פעם לא היה נחשב לסטיה

לא הבנתי בשביל מה אתה צריך הסכמה מודעת מצמחים או חיות אם אתה אוכל אותם ללא הסכמה מודעת
או מגוויות, אם אין להן יכולת להרגיש סבל

אבל בכל אופן, אני מניח שלא תשפוט אף אחד שנהנה מלמרוח את גופו בצואה ולעשות על זה ביד
או אף אחד שמאונן בסתר על בני משפחתו הקרובים ביותר או על ילדים כל עוד הוא לא מממש את סטיותיו בפועל

כפי שאני מניח שלעולם לא תראה את הגיחוך והעצב שבכללים חסרי המשמעות האלה שנתת

Aיש

New member
תפסיק להרגיש כאילו את איזה משהו חשוב

את לא מצונזר כילאנשים אין יכולת להתמודד עם "גדולתך הרוחנית" או בגלל שאין להם יכולת שיכלית, באופן אישי אני מכיר לא מעט אנשים פה שהוכיחו חוכמה רבה יותר ממה שאתה מראה. תחושתי האישית היא שבעצם היחס שאני נותן לאדם כמוך אני מוכיח שאינני חכם כמוהם. אבל מה לעשות אני אוהב וויכוח מדי פעם. פעם אפילה ניסתי את מזלי בפורום פמיניזם אבל שם יש כמה נפשות באמת עיקשות.
&nbsp
עכשיו ניגש לנקודות שלך באופן מתודי אחד אחד כל פעם:
1. צמחים - לא מכיר או שמעתי אפילו משהו שעושה סקס עם צמחים, אבל אם כן לא רואה את הבעיה עם זה.
&nbsp
2. בעלי חיים - אל-אף היותי אוכל בשר אינני רואה בעין יפה התעללות בבעלי-חיים מכל סוג. ואני די בטוח שלבעל החיים לא בדיוק בא שתבצע בו אקט מיני אז זה סוג של התעללות מיותרת.
&nbsp
3. "אחד שנהנה מלמרוח את גופו בצואה ולעשות על זה ביד" - לא שמעתי אל אף אחד כזה אבל נניח - אם זה עושה לו טוב ולא פוגע באף אחד, שיהנה באמת לא מבין למה זה צריך להפריע לי.
&nbsp
4. משהו שמאונן בסתר על בני משפחתו הקרובה או ילדים - אני מעדיף אלף מונים שיאונן מאשר שיממש את סטיותיו. אך אשמח אם ילך לטיפול, לא בגלל שהוא מאונן אלא בגלל שיש סכנה שזה לא יספיק לו לאורך זמן. וזה עדין עדיף על חברה שכל-כך מדקת את היצרים הללו, שבסוף מספר האנשים בא שמבצע את האקטים הללו גבוהה בהרבה מהממוצע בכל חברה פתוחה. (אגב לא מדבר רק על החברה הדתית בארץ, ראה ערך הכמרים בכנסיה הקתלוית ודומיהם). ואני כן קצת מצטער על רוב האנשים האלא, בגלל שהתפיסה שלהם בדרך כלל באה ממקום של פגיעה בהם עצמם וחוסר הבנה של מהיא מערכת יחסים מינית-רומנטית.
&nbsp

שימחת אותי מאוד. אתה בעצמך אומר את מה שאמרתי למנהלים

אני מתכוון לשורות הראשונות של מה שכתבת(יותר מאוחר אתייחס לשאר)

אם לסכם את דבריך: אתה אומר שזה הכל מתחיל ונגמר באגו!
כי מבחינתך בתור גולש שאיננו מנהל, ושאין לו את הכוח של כפתור המחיקה, הכי הרבה שאתה יכול לעשות זה להתעלם ממני, שזה מה שהרוב פה מנסים, ואתה בעצם מדבר בשמם ומסביר את הכוונה שלהם, כי הרי אתה לא נוהג כמוהם.
אתה מודה בפשטות שזה לא יותר מטקטיקה או תכסיס, שמנוצל כלפיי,
בדיוק כמו כפתור המחיקה של המנהלים כאשר נפגע להם האגו.
בניסוח אחר:
הגולשים יודעים שדבריי הם דברי-אמת, אבל אם הם בכלל יתייחסו אלי, הם יאבדו מהאגו שלהם, כי אז זה אומר שהם מכירים בכך - או יותר נכון, נותנים לי להבין שהם מכירים בכך(כאילו שאני לא יודע את זה בעצמי בלי קשר, כן?)
ולכן הם לא יגיבו לעולם, רק כדי לא "לתת לי לנצח"

אני רוצה להודות לך מקרב לב על הכנות שלך
זה באמת לא מובן מאליו!

אצלכם, פשוטי העם, זה הכל עניין של אגו ומשחקי כוח
זה מה שנשאר לכם, היות והצדק לא לטובתכם, ואתם כולכם אותו דבר וזהים אחד לשני.
אבל לי אין נגיעה לטינופת הזאת - אני פשוט צודק וזהו
אני לא משחק את המשחקים האלה או עושה חישובים שפלים כדי להעצים לי את האגו. אם אני מתעלם ממישהו, סימן שהוא כל כך עלוב וטיפש שבאמת אין טעם לטרוח, ואני בניגוד אליכם גם לא אומר לו את זה כדי להתנצח איתו(כי באמת אין טעם והוא לא מעניין אותי, והוא גם ככה לעולם לא יבין שהוא כלום כי הוא כלום)

אין לי צורך באגו כשהצדק לצדי
ולכן אני גם לא נבהל כל כך כמוכם ממילים חזקות או ממחיקות.
האמת לא משתנה, בין אם נבהלים ממנה או לא, מוחקים אותה או לא - היא עומדת בעינה.

אני תמיד אהיה מאושר יותר מכם, עם הסטיות המיניות, השפלות והאגו הקטנטן שלכם, שלעולם לא ייתן לכם לרצות לגדול למשהו טוב יותר ממה שאתם.

Aיש

New member
זה שאתה חושב שאתה חסר אגו ורושם את זה בכל מקום רק מראה

את ההפך. וזה שאת חושב שהאמת שלך אבסולוטית (כי היא באה מאמונה?) מראה שאתה גם לא חכם במיוחד. זה שאתה קורא לאחרים "פשוטי העם" גם מראה על אגו וחשיבות עצמית. אם אתה דתי, כפי שהבנתי מדבריך, אתה אמור לדעת שגם הגדולים והחכמים בתקופת התורה לא ראואת עצמם מורמים מעם.
&nbsp
זה שאנשים מתעלמים ממך זה כי הם נגעלים מצורת ההתבטאות שלך ומהדעות החשוכות, ואין להם את הרצון והזמן להשקיע בלהגיב לך, שאני מצטער שאני משקיע כרגע.
&nbsp
בדבר אחד אתה צודק, האמת לא משתנה, רק מענין אותי למה את חושב שדווקא תפיסתך היא האמת?

למעלה