סטליסט 22/6 בלגיה..........

בָלבָל

New member
סטליסט 22/6 בלגיה..........

Elevator Same Old Song Cryin Eat The Rich Miss A Thing Jaded Rag Doll Baby Please Seasons Dream On Thighs Edge Stop Messin Sweet E Draw The Line Encore Fast Train Walk This Way
same old נכנס במקום fallin in love!!!! מטורףףף!!!!!!!!
Janie יצא בשביל שTrain יחזור, הפעם בהדרן!!
Thighs (כן כן נועם...) נכנס במקום SOS! ואוו!! פשוט ואוו! תומר, לא לזלזל שוב בפסטיבלים!!

Aerosmith2006

New member
WOW!!!!../images/Emo2.gif

אני לא מאמינה שהם קיבלו את Thighs !!!! וSame Old Song צריך להיות מעולה בלייב!!!!!!! ו Fast Train!!!! דאמ איזה יופי. סט ליסט גאוני.

AeroFan

New member
וואו מדהים!

נראה לי הסט הכי טוב שהיה עד עכשיו בסיבוב....

omrihoresh

New member
שאלה מפגרת

אבל- הכוונה בfast train היא ל train kept a rollin'? אם כן, אז למה פאסט טריין?

Aerosmith2006

New member
כמו שאני הבנתי את זה...

הכוונה לחלק המהיר של Train - כלומר החצי השני.

AeroTom

New member
בשנים האחרונות (וגם לפני הרבה מאוד שנים)

הם היו מבצעים את טריין מדי פעם בלייב כמו גרסת הסטודיו שלו. קודם כל החלק האיטי היותר ואז נכנסים לחלק המהיר המוכר מההתחלה. אז כעת הם עושים את זה בגרסה המוכרת המהירה, אז כתבו Fast בנוסף. למרות שזו אותה גרסת לייב כמו שעשו בכל השנים המאוחרות יותר לטריין (חוץ מהפעמים הלא רבות שעשו זאת כמו בסטודיו) ובעבר הם לא כתבו לזה Fast בנוסף...

AeroTom

New member
סוף סוף "Same Old Song" חוזר

לא זכור לי שביצוע שלו בלייב הביא כזה התלהבות, כי הוא תמיד היה חלק קבוע בסטים, אבל כרגע זה בהחלט ככה כי זה תמיד שיר נהדר בלייב והוא חוזר לסט אחרי שנה וחצי כמעט של היעדרות כזכור לי. וגם מחליף את "Falling" שזה מבורך לדעתי. פעם אחרונה שבוצע היה נראה לי בסיבוב של ה-Joint בתחילת 2006...הסיבוב של ה-Route of All Evil הוא לא בוצע בכלל כפי שאני זוכר. ו-Thighs פעם ראשונה בסיבוב במיקום של ה-Gem. והתוספת גם של טריין. שימו לב - 4 שירים מ-Get Your Wings בהופעה הזאת. ועוד זה אחרי גם ש-S.O.S היה 5 הופעות לפני רצוף. אחלה סט. ניסיתי להשוות אותו לסט של קארלסרו...S.O.S מול Thighs מבטלים אחד את השני מבחינתי. שניהם שירים שאני מאוד מאוד אוהב (את S.O.S יותר, אבל הגרסת לייב הארוכה של Thighs עושה שוויון). Train שלנו נותן יתרון בגלל שלקבל את זה בפתיחת הופעה זה ממש ממש מיוחד. אבל Same Old עדיף בהרבה מבחינתי על Falling In Love וגם Train נכנס במקום Janie ולא Dream On, אז לסט הזה יש קצת יתרון על שלנו. ככה שאני מכתיר אותו כסט-ליסט הכי טוב בינתיים שהיה בסיבוב הזה. כיף למי שהיה שם...

SaintJohn

New member
Holy crap!!../images/Emo2.gif

טוב, 2 דברים: א. Thighs הוא אחד השירים שתמיד הכי רציתי לקבל בלייב ב. אני לא מבואס מזה, כי אנחנו קיבלנו את SOS והם לא, ובטוח שיש איזה 2, 3, 50, 60 איש בקהל שאמרו "אבל למה דווקא כשהם מגיעים לבלגיה דווקא SOS ירד??" כל ההופעות האחרונות הן נהדרות מבחינת סטליסט, והאיכות ממשיכה לעלות. סחתיין ללהקה ששמה שירים כאלה בפסטיבל וכיף לכל מי שהיה בקהל.

למעלה