סטליסט - 19/10

Aeroguy

New member
סטליסט - 19/10

הבלאק קרואוז הגיעו לסיינט לואיס, ונתנו הופעה מאוד מעניינת. היום החל כאשר באתר הרשמי פורסם סטליסט שגוי מלא בפנינים נדירות, עוד לפני שההופעה החלה, מה שהותיר מעריצים רבים ברחבי העולם מבולבלים ומקווים... בסופו של דבר הלהקה לא ביצעה את אותו הסטליסט אלא סטליט אחר - אבל גם בו היו פנינים. The Black Crowes 19 October 2007 The Pageant St. Louis, MO [ USA ] Jam -> Waiting Guilty Sting Me Black Moon Jam -> Black Moon Creeping Twice As Hard Good Friday My Morning Song Lost My Drivin' Wheel By Your Side Soul Singing -> Wiser Time -> Thorn In My Pride Virtue And Vice - encore - Don't Do It השיר הפותח, Waiting Guilty, הוא אחד מהשירים האהובים עליי של הקרואוז, שיר שהם לא ניגנו קרוב לשנה בהופעה. השיר הוא אחד מהשירים הראשונים שלהם, והוא הוקלט לאלבום הראשון, Shake Your Money Maker. השיר לא יצא באלבום, אבל ניתן למצוא אותו בכמה הוצאות די נדירות של סינגלים מהאלבום הראשון. השיר הופיע מדי פעם בהופעות במהלך השנים, אך יצא מההופעות ב-1996. בשנה שעברה, לקול צהלת המעריצים, הקרואוז חזרו להופיע איתו אחרי 10 שנים שבהן הוא לא בוצע. עם זאת, הם שינו אותו: הם הוסיפו לו ג'אם נפלא בהתחלה והאטו קצת את הקצב שלו. כעת מדובר בשיר של כ-10 דקות, שבדרך-כלל הוא יפתח הופעה (או סט) כשהוא מבוצע. כאמור, הוא לא בוצע כבר קרוב לשנה, ואני ממש שמח לראות אותו חוזר לרוטציה! דבר מגניב נוסף זה החזרה של Driving Wheel, שמופיע ב-Brothers of a Feather. מדובר בשיר נפלא, שלא מבוצע לעתים קרובות. עוד, מעניין מאוד לשמוע את השילוב של Soul Singing, Wiser Time, Thorn in my Pride. האורך של הסיפור הזה יכול להגיע בקלות ל-40-45 דקות... אני מאוד אוהב גם כשהם סוגרים את ההופעה עם Virtue & Vice, השיר שסוגר את האלבום By Your Side. גם השיר עצמו By Your Side מופיע כאן. אלה שני שירים שאני מאוד אוהב.

AeroTom

New member
סט ממש טוב

גם אני התחרפנתי עם הסט ליסט המטורף שעלה עוד לפני שההופעה החלה. זה היה ממש מוזר. בכל מקרה, נהדר לראות את Waiting Guilty שכאמור מבוצע בפעם הראשונה השנה. פעם אחרונה הייתה ב-8 בנובמבר 2006 בהופעה האחרונה בינתיים עם ה-2 סטים (הופעה די מטורפת). שיר באמת מעולה בלייב. נמצא אצלי ב-2 Instant Live נהדרים. בתור שיר שני בסט השני המטורף לגמרי של קולומבוס ה-1 באוגוסט. והוא פותח גם את ההופעה ההיסטורית של Red Rocks ב-12 באוגוסט 2006. ההופעה האחרונה בהחלט עם אדי ומארק...הופעת Amorica לכל דבר. נהדר לראות גם את Drivin' Wheel ועוד יותר את השילוב של: Soul Singing -> Wiser Time -> Thorn In My Pride נשמע ממש מגניב! פעם ראשונה שהם עושים את זה עם השירים האלה. מת לשמוע איך זה התחבר והכל. זה יכול להיות משהו גדול. ו-V&V בסיום זה גם אחלה דבר. מסיימים את ההופעה הרגילה עם ההרמוניה של כל הלהקה בתוספת לייב של סוף השיר עם כולם במיקרופונים והנעימות...נהדר. נקווה לעוד שיפורים. הופעה הבאה - היום ב-Mud Island Ampitheatre בממפיס.

Aeroguy

New member
אני בדיוק מוריד את ההופעה

היא תהיה אצלי על המחשב עוד כשלוש-ארבע שעות. הלילה אכתוב ביקורת, ואספר איך בוצע Waiting Guilty ואיך בדיוק הם חיברו בין SS>Wiser>Thorn. (חשוב להדגיש שהורדת הופעות של הקרואוז שהוקלטו על-ידי הקהל היא חוקית לחלוטין, והלהקה אפילו מעודדת את המעריצים להקליט את ההופעות ולהחליף בינהם, כל עוד שהמטרה אינה מסחרית)

AeroTom

New member
עדכן איך זה נשמע

ואם זה משעשע, שלח לי בהזדמנות גם כן. בעצם לא אתנגד לשמוע בכל מקרה לשמוע איך Waiting Guilty ו-Driving Wheel נשמעים עכשיו. והחיבור בין ה-3 שם בסוף אם הוא באמת מגניב. עדכן.

Aeroguy

New member
אוקיי - סיימתי להוריד ומתחיל לשמוע

קודם כל, הסאונד מצויין! נשמע כמעט כמו סאונדבורד, ממש נשמע אחלה. Waiting Guilty נשמע אדיר - אני אתן מאוחר יותר ביקורת מפורטת (עוד שעתיים ליתר דיוק...
)

למעלה