סטירת לחי טלפונית

@tagel

New member
סטירת לחי טלפונית

קיבלתי ממך סטירת לחי מצלצלת. והיא היתה כל כך כואבת. אמרת לי להתקשר כל אימת שארגיש רע. גם אם זה אומר שאני מעירה אותך משינה. תשמע, לא נעים לי לעשות את זה, אבל ביקשת יפה והבנתי שאתה רוצה לעזור. אז הרגשתי רע, והיה לילה וישנת אז לא רציתי להפריע, ואז התבשלתי במיץ של עצמי שש שעות. שש שעות של בכי והיסטריה, הקאות ושגעון. ואז חייגתי, והערתי אותך, והתעוררת מיד, ולא היית נחמד. נכון שרצית לדבר איתי, ששמחת שהתקשרתי. אבל... רציתי תמיכה וחיזוקים רציתי לדעת שאני לא לבד בעולם הזה, רציתי לדעת שאתה לא מוכן שאני אמות היום. קיבלתי ממך סטירת לחי מצלצלת. נתת לי להתקשר אליך ולהתבכיין לך ומה עשית? הטפת לי מוסר, קטלת אותי בביקורות, הכחשת את המציאות האומללה שלי, התכחשת לכאב שלי. נפגעתי. אז אני כבר מבינה, לא להתקשר כשרע לי, לא רוצה. אני אתקשר רק כשאני מחייכת? זה בסדר? לא רוצה לקבל ביקורות ממך. אמרת שאתה אוהב אותי... קיבלתי ממך סטירת לחי מצלצלת. חיפשתי תמיכה - נתת קטילה תגל - כבר לא רוצה להשתדל

dafna l

New member
תגל יקרה

מלטפת את הלחי מחליקה את הכאב ושוב מלטפת עד שתעלם הסטירה ושוב תחייכי אלינו השתדלי רק למענך למענך אוהבת אותך חיבוק גדול ממני אליך

tairon

New member
ישנם שעות.....

שחברים לא צריכים לבקר הם רק צריכים להיות שם כאוזן קשבת ולתת תמיכה יש זמן לכל דבר ועם החבר הוא במצוקה הדבר הראשוני הוא לתת תמיכה ולא לשפוט אותו

עופרי-

New member
אולי זה קצת יותר מורכב

אני חברה כזו שתמיד פה כשצריך. מעולם לא איכזבתי חבר. מהסיבה הזו , תמיד דרשתי את המינימום הזה מחברים שלי. עד שהבנתי שלא כולם יכולים לתת מעצמם את אותו הדבר. יש אנשים שנותנים מעצמם בצורות שונות, אבל עבורם זה לתת את כל כולם. תגלי, אני חושבת שהוא איכזב אותך כי היית משוכנעת שתמיד הוא יהיה שבילך כאן, ובעיקר- כי ציפיפת רק ממנו לכל תמיכה. אולי צריך לחלק ולבדוק מה כל חבר שיש לך מסוגל לתת לך כתמיכה. אני בכל אופן, כאן בשבילך.

למעלה