סטיקר שהרגע עשיתי....

danielo18

New member
אתה לא רוצה שמתנדבים פוטנציאלים

יראו את הנשק שהם הולכים להסתובב איתו ויקבלו חררה... סתם.זה אחלה נשק..אחרי שאתה יורה בו אתה מגיע למסקנה שהוא אחלה..

חחחחח לא היהיה כמו הקרבין

תדעו לכם כמה שאתם חושבים שזה נשק מטאטה זה נשק מצוין

tomizaur

New member
מה טוב בפורד קראון ויקטוריה?

רכב כבד, לא אוחז, לא בטיחותי. הדבר היחיד ברכב הזה הוא שהוא עצום! דבר חסר תועלת לשוטר. דווקא בארץ מתנ"א מקבלים ניידות מצויינות.

wwICEww

New member
בולשיט!

רואים שאין לך מושג, הייתי בארה"ב ונסעתי על רכב כזה. יחסית לאמריקאיות הוא דווקא -לא- כבד! הוא רכב שאנחנו יכולים רק לחלום שיהיה לנו רכב כזה, הוא בין המובילים בעולם מבחינת כוח ואיכות מנוע 7000 סמ"ק V8 מספיק לך לאחיזה טובה ולנסיעה מצויינת במיוחד במעקב אחרי חשודים. עצום הוא לא כלכך שוב, יחסית לאמריקאיות. אנחנו יכולים רק להתפלל לקבל כזה, זה החלום הרטוב של כל שוטר

tomizaur

New member
רואים שאין לי מושג?

ראיתי שאתה לפעמים כותב בפורום רכב. שאל שם בבקשה מה דעתם על הרכב והאם הוא מתאים כניידת משטרה שמבצעת מרדפים. יחסית לאמריקאית הוא לא כבד? יש לך מושג בכלל מה המשקל שלו? או שקבעת את זה על פי נסיעה ברכב? הוא בין המובילים בעולם מבחינת כוח ואיכות מנוע? בוא נראה, מנוע אמריקאי מיושן ולא מתוחכם עם שני שסתומים בלבד לצילנדר. אותו מנוע שתוכנן לפני יותר מעשר שנים מצליח להוציא מכל שבעת הליטרים שלו, רק 330 כוח סוס. לא נשמע לי יעיל במיוחד ובטח שלא אחד המובילים בעולם. "מנוע 7000 סמ"ק V8 מספק לך אחיזה טובה" (דרך אגב, אתה יודע מה זה V8 בכלל??) אולי תסביר לי איך בדיוק קשור המנוע למידת האחיזה של האוטו? זה החלום הרטוב של כל שוטר? אני בטוח שכל שוטר ישמח לנסוע בספינה שמגיעה למהירות אדירה בקו ישר אך צריכה להאט למהירות אפסית בכל פנייה. NOT!!!! כל שוטר עם מעט שכל בקודקודו יעדיף כל מכונית אירופאית מודרנית מאותו סגמנט.

wwICEww

New member
אין לי מה לשאול שמה

כי אני מכיר מספיק אנשים שמבינים בעניין הזה. קבעתי על פי ההרגשה בנסיעה. מנוע אמריקאי מיושן ולא מתוחכם? אנחנו לא מדברים על אותו הרכב כנראה.... רק 330 כוח סוס? למה למה הלאנטיס שיש למשטרת ישראל מספיקה? כן אני יודע מה זה V8.... המנוע לא קשור לאחיזה, זאת הייתה טעות צודק נכון, כי הם רגילים לארופאיות, כמו נקבות, אין להם מושג מה זה רכב רציני, תחפש NYPD בקאזה אולי תמצא איזה סרטון של מרדף או אפילו POLICE תראה את ה CV במרדפים, לוקחת פניות כמו גדולה.... בלי שום האטות קיצוניות... כנראה שעדיין אין לך מושג... ואם אתה שואל, עבדתי שנתיים במוסך....

tomizaur

New member
אהההההה, עבדת שנתיים במוסך

אז אתה בטח מבין בנהיגה. אם אתה כל כך מבין, בוא תסביר לי כמה מושגים בסיסיים בנהיגה. לדוגמא, תת היגוי, היגוי יתר, דאבל קלאצ', מעגל אחיזה והרפין. ומה זה V8? 330 כוח סוס ממנוע 7000 סמ"ק זאת לא חוכמה גדולה ואנחנו כן מדברים על אותו הרכב. האמריקאים דוגלים עד היום בשיטה של הכגדלת נפח המנוע במקום שיפור הטכנולוגיה שלו. רגילים לאירופאיות כמו נקבות? לא יודע מנין הידע שלך, אבל מכוניות אירופאיות הן בדרך כלל אוחזות, מתנהגות ונשלטות טוב הרבה יותר מרכבים אמריקאים וההוכחה לכך היא שכל רכבי הספורט הטובים בעולם הם אירופאיים. אני בטוח שגם מהעבודה במוסך לא למדת יותר מידי. אם אתה רוצה, גם כאן אוכל לשאול אותך שאלות ונראה מה רמת הידע שלך.

Elicoz18

New member
מספיק חבר'ה

תפסיקו תעשו טובה. ולפי דעתי, משטרת ניו יורק לא היית מגיעה למסקנה לרכוש פורד קרואן ויקטוריה אם הרכב היה כה גרוע כמו שהינך אומר. במיוחד כשהם צריכים ניידות "חזקות" לביצוע העבודה השוטפת.

tomizaur

New member
משטרת ניו יורק משתמשת בקראון

ויקטוריה מכיוון שהם עשו מכרז בין היצרניות האמריקאיות. ופורד הם אלה שזכו במכרז.

משאז

New member
למה לא הוספתם אותו לגלרייה???

מנהלי הפורום אשמח אם תוסיפו את הסטיקר שלי לגלריית הסטיקרים...

למעלה