סטיקרים

• פותח הנושא j123
  • פורסם בתאריך

j123

New member
סטיקרים

חברי הפורום היקרים והצדיקים אשריכם. רציתי לשאול דרך מי אפשר להשיג סטיקרים של ברסלב, כמו "ברוך ה' אני נושם", "תחשוב טוב יהיה טוב", "שמע ישראל" וכו'. התקשרתי דרך הטלפונים שעל הסטיקרים והם ביקשו 20 שקל בעבור 50 סטיקרים, אבל זה קצת יקר לי משום שאני רוצה אולי ב"ה לחלק סטיקרים בצמתים לכן אני צריך כמות יותר גדולה. אשמח לשמוע הצעות ותגובות. תודה רבה.

תן לי תטלפון שלהם

של אלה שביקשו 20 שח תמורת חמישים כי לפי דעתי זה זול קניתי מהאור הגנוז 24 מדבקות בצבע מלא תמורת 20 שח זה נשמע יקר אבל שווה

j123

New member
052783107

מה זה צבע מלא אחי? אני מתכוון לסטיקרים עם הרקע הצהוב והכיתוב הכחול... המפורסמים כמו "תחשוב טוב יהיה טוב", "ברוך ה' אני נושם" ודומיהם. אם אתה אומר שזה זול אז סבבה, אבל מה שמוזר זה איך מחלקים אלפים כאלה בצמתים אם המחירים בסגנון הזה...

ממש ככה צבע מלא

תחפש באינטרנט בגוגל "אור הגנוז" שם תמצא מה שאמרתי קודם

asaf2000

New member
לגבי אור הגנוז

אני מוכרח לציין שהגליונות שהם מוציאים פשוט מדהימים ומחזקים, אני נהנה כל פעם מחדש.

שירן161

New member
וואלה נכון!

פעם היו שמים אותם בביה"כ שלנו היום כבר לא... איזה באסה.. איך אפשר לקבל אותם..?

asaf2000

New member
תגובה

אפשר להתקשר אליהם בטלפון ולשאול... אור הגנוז 03-9091753 אני רואה את זה לפעמים בבית כנסת ליד הבית.

יש יותר זולים

בסיעתא דשמיא. בחנות של ברסלב בשנקין הם מוכרים את המדבקות של האור הגנוז בחצי שקל (כל המדבקות גם ה "אני אוהב את ה' יתברך" וגם הצבעוניות עם התמונות) זה יותר זול ממה שהאור הגנוז בעצמם מוכרים. כל טוב רק שמחה!!!

jewish7

New member
ואם כבר...

בס"ד אתה מצליח להבין לאן הוא אומר לשלוח את הכסף? זה פשוט נשמע ממש לא ברור..או שזה רק בטלפון שלי שומעים את זה ככה... אגב שלום לכולם מזמן לא באתי....בערך... כל טוב :)

j123

New member
לא בדיוק

לא כל כך אני יודע שהוא אומר איזה שני מספרים, אז אחד מהם זה מספר בניין ואחד דירה אם אני לא טועה. מקסימום תשאיר לו הודעה וטלפון הוא יחזור אליך- ככה טוענים שם.

asaf2000

New member
אולי

לפעמים יש רחובות שהשמות שלהם זה מספרים, למרות שזה נדיר.

יש את הסטיקרים הכי יפים של ברסלב

אני לא יודעת אם אתה מכיר אבל הם עם רקע לבן והכתוביות צבעוניות. משו אמנותי כזה... באמת יפים. אבל המחיר יקר.. שקל ליחידה.. לא משתלם לצמתים. בכל אופן המספר טלפון שלהם הוא:067-344861. בהצלחה בצמתים! ותהנה!

asaf2000

New member
הבעיה איתם

שהם מאוד יפים למראה אבל אם הם נמצאים על הרכב בקושי אפשר לראות מה כתוב עליהם כי הכתב נורא מסורבל (יותר מדי אומנותי) אלא אם כן מסתכלים מקרוב, לכן עדיף לקנות את הסטיקרים הרגילים.

מדבקות בחינם

בסיעתא דשמיא. כשהייתי בת"א הלכתי לחנות של ברסלב בשנקין יש להם שם מדבקות שאפשר לקחת בוחטות ולחדק המדבקה עם הכיתוב "יהודי הוא יעודי" אפשר לקחת הרבה בחינם. כל טוב. רק שמחה!

למעלה