סטיקרים

pelegs

New member
סטיקרים

אני מבקש את דעתכם בקשר לשני סטיקרים שעיצבתי - דעות על תוכנם, מראם הכללי, אפקטיביות וכו´. אני יודע שהסטיקרים יכולים לפגוע בחלק ממשתתפי הפורם הזה, אבל זהו עניין פרטי של נוער מרצ, ומרצ, ועמכם הסליחה. אם מנהל הפורום יבחר להסיר הודעה זו, אנימבין ומכבד את החלטתו מראש. סטיקר1 סטיקר2 פלג

לגבי הסטיקרים.

הראשון, אמרתי לך, אני לא זיהתי את המשמעות של הלמד. אולי אחרים כאן יצליחו. החלק השני שלו טוב מאוד לדעתי. השני, מעולה, בעיקר עכשיו כשהפכת את המילה טרנספר לשחורה.

הגינגי

New member
אחלה

באמת הסטיקר השני פשוט ולעניין בלי התחכמויות אני רק הייתי משנה את הצבע של השווה לאדום או שחור כי הצבע כחול לא מתאים לאווירה השלילית של הסטיקר

pelegs

New member
תודה ../images/Emo9.gif - לא נראה לי שמישהו הבין

את הקטע עם הל´...לא נורא. הקטע הוא, בינתים, שאני לא מחדש - הסיסמאות כבר מוכרות, אבל אני רוצה לקבל על העיצוב תגובות, כדי אולי בעתיד לעצב סטיקרים למרצ(אם יש כזו "מחלקה"
) מצורף עוד אחד(הוא אגב, מקורי שלי, אלא אם מישהו כבר עשה משהו כזה פעם...).

Carl Freeborne

New member
דווקא סטיקר חמוד.

אם הייתי ציוני הייתי אוהב אותו (אין לי בעייה עם ציונים) אבל אני אישית לא כזה כי אני נגד לאומים... מה לעשות ככה אני, לכן באופן אישי לא אתלה אותו.. אבל הייתי ממליץ לחבריי הציונים לעשות ההפך ולתלותו...

אני הייתי תולה!

הי כולם... מצטער שלא הייתי פה הרבה זמן, יב אתם יודעים איך זה... "פרה קדושה" אפילו קצת כועסת עליי. אני גם מצטער אם יש לי שגיאות כתיב, אני לא ממש ישנתי בימים האחרונים ואני לא זוכר עם "תלייה" זה עם ת´ או ט´. בכל אופן... הסטיקרים ממש טובים, ואני דווקא כן הבנתי את ה-ל´ (ה-ל´ של "מולדת", בורים!), אבל אם השאר לא תפסו את זה כנראה שאין טעם להוציא את הסטיקר. אהבתי המיוחד את הסטיקר השלישי כי הוא מציג את מרצ לא כשונאת ישראל, או כ"נאצית/ערבית" כפי שצעקו לי לא פעם בצומת. במילים אחרות, אם אתה בוחר רק סטיקר אחד תבחר את השלישי ושכל הלא ציוניים למיניהם יתמודדו עם עצמם כי מה לעשות מרצ=מפלגה ציונית. אני יודע שאני מזבל את השכל אבל רק רציתי לציין שיש לנו אלף ואחד סטיקרים על המצב הביטחוני ואין לנו אפילו אחד על המצב החברתי, כמפלגה שמגדירה את עצמה כסוציאל-דמוקרטית זה לא כל כך טוב. נ.ב. תעדכנו אותי בקשר לפעילויות שטח...

א.א.אפל

New member
נדב

מה עם "להתחיל לחיות את החלום"? לא על המצב החברתי? ואגב, מתוכננת הדפסת סטיקרים??

pelegs

New member
או, אחד האהובים עלי...

בכל מקרה, אם אתה שואל על הסטיקרים האלו - הלוואי, אבל זה לא בא כי מתוכננת הדפסה של סטיקרים בקרוב. זה פה כדי שאני אדע אם שווה לי בכלל לפנות אליהם, ובכלל לקבל תגובות חיוביות/שליליות

א.א.אפל

New member
מה אהוב עלייך?

לפנות אל מי? האם אתה פעיל בנוער? מאיזה סניף? (אוריה, שכבר לא מעודכן כנראה)

pelegs

New member
דיברתי על "להתחיל לחיות את החלום"

לפנות להנהגת מרצ(לא לנוער) או משהו אחר שאחראי כדי שאולי אני אכל לעזור בעיצוב הסטיקרים. אני פעיל בנוער, סניף ר"ג(שולת111
)...

gaily

New member
../images/Emo92.gifplease

please don´t tell me that you published this @@#%#$^% crap... come on... i can´t leave you a minut alone... where is everything i thought you guys?

pelegs

New member
צודק

זכויות שוות לבני אדם זה גזענות...איך לא חשבתי על זה קודם. גאוני! אני מצטרף עכשיו לKKK!

Roobie

New member
לא צריך לקחת אותו ברצינות

זהו אברואד על שלל כינוייו מפורום מולדת, כל יומיים-שלושה הוא ממציא ניק-ניים חדש וכותב את אותם דברים ישנים... החלק העצוב היחיד כאן זה שהוא בן 31, חוץ מזה - הכל בסדר...

אברואד או לא אברואד !!

מה זה משנה אברואד או לא אברואד רק הטרנספר יכול לבלום את הטרור ואם אתם רוצים להמשיך להיות גיבורים ולהגיד שהטרנספר זה גזענות ולהמשיך לתמוך בהקמת מדינת פלשתין, אז אל תבואו בטענות שיש עוד פיגועים עכשיו אני מסתכל בשעון שעל היד שלי ושואל את עצמי מתי הפיגוע הבא
הבנתם תומכי מדינת פלשתין שכמותכם ...

אח שלי

רק אל תתפלא אם לא מכבדים אותך אח"כ בפורום מולדת... "עין תחת עין, שן תחת שן"... לא משנה גילו או דעתו אתה חייב לכבד אותו על-אף כמה וכמה שדוגל אתה בשיוויון זכויות בין תושבי העם בארץ...

Roobie

New member
אוקיי, תשמע

קודם כל גם רוב חברי פורום מולדת אומרים שהוא מטומטם, וכן הם כותבים את זה בהודעות. אני לא היחיד. חוץ מזה, אני אצטט כאן את אדם קלר, שלמרות שאני לא מסכים איתו בהמון דברים - בזה הוא צדק: "ביום שבו אנשי מולדת יעריכו אותי, אני אצטרך לחשוב איפה טעיתי". (דרך אגב, מבחינתי מדובר בהערכה פוליטית נטו, לא זילזלתי בכם כבני-אדם)

למעלה