סטיקרים
.

ssyוM

New member
סטיקרים ../images/Emo13.gif.

היום ראיתי סטיקר מודבק על רכב שמטרתו לקדם את פורום אופניים בתפוז . למען האמת זו לא הפעם הראשונה שאני נתקלת בסטיקר הזה ראיתי אותו בעבר על מספר רכבים . קבלו שתי הודעות מהפורום הנ"ל : הודעה1 הודעה2 חשבתי לארגן לפורום שלנו גם סטיקרים. התהיות שלי נכון לעכשיו הן : בניגוד אלינו, קהילת רוכבי האופניים ( הכוללת בתוכה את גולשי פורום אופניים ) היא קהילה מ-א-ו-ד גדולה בארץ ( מהיכרות קרובה ) יש להם אירועים מגוונים לכל אורך השנה , כך שזו ממש לא בעיה לחלק סטיקרים כאלו וסביר להניח שיהיו לא מעט שאף ידביקו אותם - רואים תוצאות בשטח
מכיוון שהם קהילה גדולה ההנפקה של הסטיקרים הללו לא היתה הנפקה פרטית כפי שאני מתכננת . מה עוד שיש לי ניסיון די מאכזב עם שווק כרטיסי הביקור של הפורום ובכן ... תסכימו איתי שיש כאן נקודות למחשבה
. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא, האם הייתם מדביקים סטיקר שכזה על רכבכם
האם עדיף לדעתכם גימיק שיווקי אחר
( פליירים וכדומה ....) ואם כן לסטיקרים, אשמח לשמוע רעיונות נחמדים לסלוגן

רותה25

New member
אחלה רעיון! ../images/Emo45.gif

אם זה ישים בכלל... אני הייתי מציעה סטיקר כמו החתימה שלך שאני מאוד מאוד אוהבת אותה או משהו בסגנון "גם אני חלק בפורום הכי מורכב בתפוז"
אבל צריך כמות ממש גדולה כדי לעשות את זה לא? לפי דעתי בכל זאת שווה לנסות

ssyוM

New member
../images/Emo13.gif

את מוזמנת להוסיף את המשפט הזה לחתימה שלך גם
שנית ...היית מדביקה סטיקר כזה על רכבך

nawa

New member
אני הייתי מדביק במיוחד שעכשיו קניתי אוטו...

האדרים

New member
ברכות! סע בזהירות!

תתחדש! עכשיו תוכל לבוא לעזור לנו עם רומא העתיקה, שכמוה גם הפאזל שלנו צובר 'עתיקות' ולא מתקדם

nawa

New member
תודה לכולם על הברכות..

מחכה בקוצר רוח לסטיקר..

רותה25

New member
זה לא היה ברור? ../images/Emo3.gif

אני אדביק על שלי ועל של אמא שלי, ואבא שלי, ואח שלי....

האדרים

New member
אחלה רעיון,

בטח שנדביק על האוטו. בשמחה. כבוד הוא לנו! [אולי נכתוב "אלף חתיכות? קטן עלי!" או "עשיתי 1000 חתיכות. שלמה המלך." [טוב לגברים....] וברצינות, אין לי ממש רעיון לגבי הכיתוב, אך 'החתימה של NAWA ' זה בסדר. פליירים לא נשמע לי רציני... מי קהל היעד? * מחשבה שניה, הקשורה לסעיף הבא: "פליירים ברשת" - דואר זבל או פרסומות מתפרצות. האם תפוז לא מתכוונים לצאת בקמפיין לעורר פורומים אינטימיים, קטני משתתפים? שיפרסמו אותנו קצת ברשת.

האדרים

New member
חתיכה? יש עוד אלף כמוך!

בפורום פאזלים בתפוז (כמובן שכדאי להוסיף ברקע תמונה של חלק פאזל)

123נעמי

New member
../images/Emo13.gif

תעשי שניים באחד שיהיה כתוב: אני חבר בפורום הכי מורכב בתפוז -פורום פאזלים או: אני חלק בפורום הכי מורכב בתפוז -פורום הפאזלים ובשני שיהיה כתוב: אני חבר של חבר בפורום הכי מורכב בתפוז -פורום פאזלים או: אני חבר של חלק בפורום הכי מורכב בתפוז -פורום הפאזלים שיהיה מה לשים על המכוניות של החברים שלא מרכיבים פאזלים אני מזמינה סטיקר

מממאיה35

New member
אני הייתי מדביקה על הרכב שלי

ועל הטוסטוס שלי
בעקרון על הרכב שלי אני לא מדביקה סטיקרים (חוץ מאחד - על השבויים שלנו) אבל המטרה מקדשת. ומה לכתוב בו? אפשר באמת בצורה הכי פשוטה "אני חלק מהפורום הכי מורכב בתפוז" או משהו יותר מורכב בסגנון החתימה שלי. היתקרון - טיזר, משחק מילים משעשע. החסרון - מרומז ולא ברור, בטח לא למי שבתחום. לכן אולי צריך להיות מלווה בציור של חלקי פאזלים או שהמילה "חלק" תהיה בעצמה איור של חלק מפאזל. או בכלל משהו אחר, למשל - "במקום להיות תקועים בפקק - לוקחים חלק בפורום פאזלים בתפוז" או "יוצאים מהקופסא - נכנסים לפורום פאזלים בתפוז" <למי שלא יודע - קופסא זה ביטוי למכונית בפורומי דו"ג, ומן הסתם זה מתאים גם לנו> זה הרעיונות שיש לי לעכשיו. אשמח גם לעזור בעיצוב הסטיקר לכש...

מממאיה35

New member
ועוד רעיון

אפשר גם - בואו לקחת חלק בפורום פאזלים בתפוז. קצר וקולע. והמילה "חלק" יכולה להיות איור של חלק של פאזל. ואפשר גם "מחפשים את החתיכה החסרה? נסו בפורום פאזלים בתפוז" ואפשר גם "חסר לכם חלק בחיים? נסו בפורום פאזלים בתפוז" ואפשר גם "רוצים לצאת מהמסגרת? בואו לפורום פאזלים בתפוז" ואפשר גם "יוצאים מהמסגרת - נכנסים לפורום פאזלים בתפוז" ואפשר גם "מרגישים שאתם הולכים להתפרק? בואו להרכיב בפורום פאזלים בתפוז" (נעמי, זה לא בשבילך
) ואפשר גם "אני מרכיבה <וכאן איור של חתיכות פאזל> בפורום פאזלים בתפוז" (זה יכול להיות טוב לדו"ג שמרכיבים
) ואפשר גם "תמונה שווה <יותר מ>אלף חתיכות - פורום פאזלים בתפוז" ואפשר גם "במקום לפזול למכונית ליד - בואו לפאזל בפורום פאזלים בתפוז" וכל המשפטים שאני כתבתי מנוסחים ברבים כי אני לא בעד ניסוח בזכר או בנקבה. לכן - או שימוש במילים "יוניסקסיות" או שימוש ברבים. זהו להפעם.

מממאיה35

New member
ואפשר גם ../images/Emo13.gif

"סבלנות אינסופית מביאה תוצאות מיידיות - פורום פאזלים בתפוז" ואפשר גם "1000 חלקים לא יצליחו לייאש אותי - פורום פאזלים בתפוז" (אן 5000, סטיקר מיוחד עבור האדרים) ואפשר גם "1000 חתיכות והעיניים עוד לא יוצאות" <לא אוהבת את זה
> ואפשר גם "מחפשים מסגרת? - בואו לפורום פאזלים בתפוז" ןאפשר גם "מלכאת מורכבת - פורום פאזלים בתפוז" ואפשר גם " פורום פאזלים בתפוז - שווה כל חלק" ואפשר גם "פורום פאזלים בתפוז - שווה לקחת חלק" ואפשר גם "לקחת חלק בפורום פאזלים בתפוז - זה ממכר!" <ואפשר גם "לחשוב על סטיקרים - זה ממכר"
)> ואפשר גם "חלק חלק תרדוף - פורום פאזלים בתפוז" וזהו להפעם

מממאיה35

New member
ואפשר גם..

חחח כמו שאתם שמים
המחשבות על משפטים לסטיקר מטרידות את מנוחתי.. אז הנה יש לי עוד כמה: "פורום פאזלים בתפוז- המסגרת הכי טובה ברשת" "השלם גדול מסכום חלקיו - פורום פאזלים בתפוז" "חלקים מכל מיני צבעים באים ומתקבצים בפורום פאזלים בתפוז" (פרפרזה על פרפרים מכל מיני צבעים וכו') "נמאס לכם להיות מרובעים? יש גם פאזלים עגולים!" וזהו להיום, אני הולכת לישון.

למעלה