סטינג זה אנדרטייקר מ92

מה לא הבנתי

אתה אומר שסטינג זה אנדרטייקר של פעם? חחחחחחחח בטח תגיד לי עכשיו שגולדברג זה אוסטין בגלל הקרחת

dead man inc

New member
תראה סטינג.......

תראה סטינג יש הבדל גדול בין אנדרטייקר לבין סטינג סטינג הוא אפס ליד אנדרטייקר אז בבקשה תמחק את הניק הדפוק שלך STING /UNDERTAKER

מה אתה דפוק ??!!

אנדרטייקר נילחם באנדרטייקר ב92 או 93 , זה שיפסיד עבר ל WCW ואכשיו הוא סטינג. וריקישי זה יוקוזונה ,פשוט הוא יותר רזה אכשיו. סיד זה קיין וזה מWCW טנק אבוט , הוא בWWF אכשיו קורים לו סטיב אוסטין (חיקוי של גולדברג)

אחי צר לי עליך

אבל אתה לא מודע יוקוזונה מת מזמן וזה לא יכול להיות שריקישי ממשיך להתאבק עד היום אם יוקוזונה מת

הוא התאבק בג´ודמנט דיי 2001 נגד....

וויליאם ריגל ריגל ניצח אבל זה לא משנה אתה יודע בכלל מתי זה היה ג´ודמנט דיי 2001? אני חושב שלא!

מה ???

JUDJMENT DAY זה סרט עם ארנולד שוורצנגר TERMINATOR 2 JUDJMENT DAY ריקישי/יוקוזונה לא שיחק בסרט הזה ותפסיק לדבר שטויות

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני לא יכול להפסיק לצחוק כמה שאתה מביך את עצמך ג´ודמנט דיי זה לא סרט חביבי זה אירוע של WWF שהוא היה בחודש מאי אז תפסיק לבלבל את המוח

כל חודש יש אירוע חדש

כמו ראסלמניה, רויאל ראמבל, סאמר סלאם, סורבייבר סירייס, מלך הזירה, ואין יור האוס(ארמגדון, ג´ודמנט דיי, פולי לודד, אנפורגיבן, נו וואי אאוט ועוד...)

wwftapes

New member
כמובן שיש wwf

אם אתה מעוניין לראות את הwwf של היום צור איתי קשר באיסיקיו 134136865 או באימייל [email protected] או שתגיד לי מה האיסיקיו שלך ואני יצור איתך קשר, יש לי קלטות של אירועים מלאים..

יש לך ממיר דיגיטלי או לווין?

אם יש לך דיגיטלי אז אני אגיד לך את ימי השידור של ה-WWF אבל קודם תגיד לי אם יש לך כבלים או יס

אשאל אותך שאלה קטנה ורק אתה תענה

מי היה ריקישי בעבר? 1. פאטו 2. סאמו 3. יוקוזונה 4. אף אחד מהם ולמה חשבת שזה הוא?

טוב התשובה היא פאטו

אם הייתי אומר לפחות סאמו הייתי אומר שאתה קצת צודק פאטו וסאמו הם דומים ואני הייתי תמיד מתבלבל בינהם אבל התשובה היא פאטו אם אתה רוצה לדעת איך הגעתי לתשובה הזאת אל תשאל פה כי מספיק יש פה כמה אנשים אם שאלות יותר מוזרות תכנס לקישור ותשאל שם אין לי כוח כבר לכתוב

Sid

New member
שאול!!!

הבנאדם הזה מסתלבט עלייך!! מה אתה לא רואה? הוא בכוונה כותב את השטויות הכי לא הגיוניות רק כדי לעצבן אותך עזוב לאנשים כאלה לא שווה התייחסות

deathcaster

New member
טנק אבוט

טנק אבוט זה בכלל אבא של ויל סמית´ בסדרה הנסיך מבל אייר לפי הקרחת והזקן

wwftapes

New member
סטינג אתה גדול

איך רואים שאתה עושה בכוונה... בכל מקרה- סטיב אוסטין נקרא סטיב אוסטין גם כשהוא היה בwcw, ובתחילת דרכו בwwf, היה שכיר של טד דיביאסי ונקרא אומן הזירה(רינגמאסטר) הופעתו הראשונה היתה בראמבל 96 שם הוא הדיח את בוב הולי, והודח ע"י פאטו(ריקישי).. 3-4 חודשים אח"כ זכה במלך הזירה...

למעלה