http://www.pojo.com/priceguide/prices.html בלינק הזה כתוב על כל הסטים של קלפי הפוקימון שיצאו חוץ מהסט אקורפלייס אני אנשה להסיג לינק שיהיה כתוב את רשימת הקלפים של הסט הזה
החוקים של מישחקי המודפייד הם פשוטים אפשר ליבנות חיבלה של 60 קלפים אבל מהסטים של נאו1 ומעלה! אין אוק וקומפיוטר סרץ' ואנרג'י רמובל וויגליטף וקלפיבל רוקט זפדוס ועוד כמה קלפים טובים! ובטורניר י המודפייד סניזל מנאו1 בבאן! (כי הוא הקלף הכי טוב שיש) וסלוקינג נאו1 (הוא גם קלף מאוד טוב! אפילו יותר מידי טוב!) וגם פרומואים מ1-21 גם הם בבאן אין את מיוטו
אבל אפשר להיתנכם בכך שיצא רינבו אנרג'י בפורומו ואלקטוב והיטמוצ'ן בפורומו שאפשר לשחק איתם מודפייד
מודיפייד זה פורמאט מצוין שנותן לך לשחק אסטרטגיה יחודית, לא סתם לשחק קלפים חזקים ומעצבנים (ע"ע שניצל) למשל... למשל... מגניום! קלף מאד טוב ובעל אסטרטגיה... ולמשל... למשל...אוח... כל קלף מאקספדישון או אקוואפוליס! ועכשיו עומדים להוציא את קלפי הניאו מהמודיפייד בכדי שיהיה ניתן לשחק בקלפים מאקספדישון ואקוואפוליס.
כשיוציאו את הניאו זה יהיה משהו אחר זה יהיה MMMF אם אני לא טועה :\ אני מעדיף לשחק במודיפיד כי בסטאנדרט יש את כל הקלפים וזה קצת לא כיף לשחק עם ארבע אוקים אייטם פיינדרים ופרופסור אלם ביחד. ויש עוד המון כמו צ'אנסי, סלוקינג וסניסל הקלפים השנואים עלי אישית ><