סטילים

• פותח הנושא hgal
  • פורסם בתאריך

Spidi man

New member
../images/Emo26.gif

אני לא יודע למה אתה מתכוון שאתה אומר "חשיבה מעמיקה", אבל בכל תפקיד על סטיל/דבור יש צורך בחשיבה והפעלת הראש. אם זה מכונאי, או כל תפקיד אחר. בגלל זה בקורסים (ולא משנה איזה קורס) יש מבחנים ולימודים מעשיים לצד לימודים עיוניים.

Tail Gunner

New member
......

תראה, אני יכול להעיד על עצמי שאם יתנו לי תפקיד שבו אני צריך רמה גבוהה של ידע בנושא ואני צריך להפעיל את הראש כל היום, אז אין מצב שאני אוכל להתמודד עם זה. השאלה שלי היא אם יש תפקיד ש"כל אחד" יכול לבצע

../images/Emo42.gif אוי שתוק,

ותלמד להעריך את עצמך יותר. "שכל אחד יכול לבצע", אל תפחית מעצמך... תלך לגיבושים,תן מעצמך ותסיר דאגה מליבך מהשטויות האלה... אני בדיוק כמוך, מחר יש לי את הגיבוש ועד אתמול פחדתי רצח. אז אמרתי, שקודם כל אני הולך להנות ולא מזלזל בעצמי... אני מתכוון להיכנס לראיון האישי הזה ולהוכיח להם שאני מצויין כמו כל אחד אחר שיהיה בגיבוש

Tail Gunner

New member
הבעיה היא

שאני לא מחפש תפקיד מסוג כזה. אני לא מעוניין לתפעל מכשירים כל היום ולהתעסק עם חשמל/אלקטרוניקה וכ'ו. לא רק שאני לא מתאים לזה, אני ממש לא מעוניין בזה. לכן אני שואל אם יש תפקידים שהם לא טכניים

hgal

New member
יש את הימאי.. (שאני לא כלכך יודע

מה הוא עושה) אבל זה נשמע על פניו תפקיד של פחות מחשבה אל תגרמו אותי באבניםא ם אני טועה.

uvdude

New member
תשובה

אני מבין את הרצון שלך לא להתעסק עם דברים טכניים ואני אענה לך תשובה. אפילו מכונאים - שזה נשמע לך כאילו הם מתעסקים עם שמן, גריז, צינורות וצביעה כל היום? גם הם לומדים לתפעל את המערכת שליטה על המנועים - וזה אחת המערכות היותר מסובכות להפעלה בספינה. לכן - אני עונה לך שאם אתה מחפש משהו שהוא פשוט עבודה פיזית כל היום - אל תלך לא לסטי"לים ולא לדבורות.

hgal

New member
זה לא אני, אני אמרתי שאני כן רוצה

אבל מיילא.. ואמרו לי שדווקא בדבורות (אנשים ששירתו שם) העבודה היא פחות להפעיל את הראש ויותר פיזיות.

orcka

New member
שמע

אני רואה שיש פה הרבה חברה מחיל הים שמתמצאים בנושא שלח למישהו הודעה והוא בטח יוכל לענות לך טוב כנראה שיש תפקידים לא "טכניים" על הסטיל אבל גם זה נראה לי בערבון כלשהו, זאת אומרת יש את הפן הטכני, אל תשכח אתה מוכשר להיות חלק מצוות שמתפעל כלי מורכב בשונה מחיל חי"ר, אז מן הסתם בכל תפקיד יש את הקטע הטכני שלו. בכל מקרה תאמר לקצין מיון שזה מה שאתה מחפש אולי יש איזשהו תפקיד שמתאים למה שאתה רוצה.

yelly

New member
השאלה היא איך מגדירים "טכני"

אני לא רואה את העבודה של בקר שו"ב כטכנית בכלל.. כנ"ל לא של בקר מערכות תקיפה...

uvdude

New member
לא קשור "טכני"

הוא לא רוצה להפעיל את השכל ככה אני הבנתי

למעלה