סטייל!!!!!

Ayoola

New member
סטייל!!!!!

אנשים אנשים אנשים! משהו שאני אוהבת באבריל (אחד מהם לפחות) זה את הסטייל! מצועצע כזה! אני חולה על זה! מה שמרגיז זה שלא כל אחד יכול להתלבש ככה... צריך מבנה גוף שמתאים.... תכתבו מה אתם חושבים על הסטייל שלה! ועוד משהו... אתם חושבים שיש משהו בינה לבין הגיטריסט?

Alexis14

New member
אה...../images/Emo113.gif

את מתכוונת לסגנון הלבוש? אני חולהההה על זה שהיא לובשת עניבות וזה... וגם בכלל, איך שהיא מתלבשת- שאאאאאאאאאווה בטירוף! ובהחלט- יו ניד דה באדי פור א ת´ינג לייק דיס.... טו באד לחצי עולם...

BlueyedQT

New member
אממ...../images/Emo188.gif

היא מתלבשת יפה, אבל אני לא מתלבשת כמוה יותר מדיי מצועצע כזה.. לא יודעת לא הטעם שלי..

ררררראאאאאאאסמי..../images/Emo45.gif

גמני אוהפת!
אצלנו בכלל לא הולכים עם העניבות האלה, ושות´.. אף אחד עדיין לא דפק הופעה עם הקטע, אולי הגיע הזמן שמישהי תעשה את זה! ננננניייי..
(חחח אני אנצל את זה שאף אחד לא חשב על זה עדיין, לפחות אצלנו..)

ברודי

New member
אררר...אצלנו יש...אחת...

טוב היא שרוטה אבל (ואם מישהוא מהבי"ס שלי קורא את זה-והמבין מבין, שיסתום!) היא כזה גם עם עניבה מכוערת אששש וגם עם צעיף שזה כבר הורס את כל הקטע! ואז היא מביאה אותה בגרב על היד, וזה גרב קטנה כזאת מטומטמת שרואים שהיא גזרה. וסתם צמידים באלגנים. פשוט דוחה... אמרתי לחברה שלי שפעם הבאה שאנחנו רואות אותה ככה אנחנו הולכות להרביץ לה חחח...היא תטניקית ואנחנו י"אלפניות (סחה על התחושת עליונות שלנו). לא סתם אבל זה ממש דוחה
מילא להביא אותה בלוק- אווריל וואנאבי אבל גם לדפוק אותו עם אביזרים לא קשורים? זה כבר יאאאק.

mor perry

New member
גם אני ממש אוהבת את הלוק שלה!!!

הוא ממש מגניב! הוא נורא רגיל ונורמלי ופשוט-אנחנו... מה צריך יותר מזה??? אני גם נורא אוהבת את עניבות!!!!!

Ayoola

New member
האמת היא שזה תלוי...

אז ככה, מה שמרגיז זה באמת הוונאביות.... זה מגעיל.... אבל זה תלוי כי כאלה למשל שמתלבשות קצת כמוהה כי הן אוהבות את הסטייל... לא ענ למשל.. זה קצת וונאבי... אבל הסגנון של המכנסיים כאלה מלמטה והניטים על היד... לא יודעת יש בה דברים יפים ואפשר להתלבש קצת כמוהה בלי לצעוק:"אני רוצה להיות אבריל לאבין!!!!!!!" אני למשל, קצת פריקית... לא הרבה... אבל אני הולכת ומתלבשת איך שאני רוצה ומי שיש לו בעיה עם זה יכול (איך למר בעברית יפה?) לנטר...! למרות שגם אני שונאת וונאביים... ומעריצי לינקין פארק אס וול אבלזה סיפור אחר

SignOfLife

New member
לפי דעתי היא משתדלת יותר מידי...

לפעמיים זה די מגוחך! אין לי בעיה עם המכנסים והחולצות גם אני הייתי מתלבשת כך אם זה לא היה תלוי בי! (?) אבל העניבה?! למה למה למה!! למה עניבה?! זה הורס הכל! וקצת נמאס מהפן שמתמיד שלה! יש גם תסרוקות אחרות בעולם!! שתחליף! תשנה! משהו!!! היא כל הזמן נראית אותו דבר! הילדה זקוקה לחידוש! ושמישהו יסבר לי את הקטע של הגרבים אלה! זה מחריד! ושהיא לובשת מן מכנסים קצרים כאלה כמו בהופעה שלה בטקס הלטיני! זה נורא! מחריד! מזעזע! בקיצור...היא התלהבה יותר מידי מהלוק שלה... ורק בגלל שאנחנו קטנים יותר (הטתניקים) לא אומר שאנחנו פחות טובים ממכם! י"אלפים שכמותכם! אתם זקנים אנחנו צעירים!

ברודי

New member
קישרת להודעה הלא נכונה

והתמונה ששמת מ-ז-ע-ז-ע-ת!!!! אהה ולדעתי אווריל צריכה לנסות קוקו או משהוא אבל העניבות זה מהמממממם
אומנם זה משומה ממש באופנה לומר את זה באחרונה אבל היה לי קטע לעניבות גם לפניה, לא שאני אסתובב ככה אבל זה יאפה!! המכנסיים זה מגניב, מייחד אותה מאחרים, מה שגם היא המון פעמים עם מכנסיים רגילות. אההה ו- י´א שולטים

DreamS_HunteR

New member
הי הי מי ירד על כיתות ט´?

אני כיתה ט´! ומה זו התמונה הזאת שהוספת? ממש מעורר חלחלה!

ברודי

New member
יש הבדל

ירדתי על הבת המסוימת מכיתה ט´ שמחקה את אווריל. ואז ההיא שמה גררה אותי להגיע למסקנה המתבקשת ש-י´א שולטים. (אדם, כשתגיע ל-י´א תסכים איתי...)

juliron

New member
ציטוט של אבריל על אוואן

"Evan´s my bro. I´m like his little sister."

למעלה