סטייה או נטייה?

יוניפי

New member
סטייה או נטייה?

זה נראה לי מוזר שמשוים אותי(עבד)להומו בגודל הסטיה כי לפי הבנתי(יותר הרגשתי)נטייתי לעבדות נובעת מאהבתי הגדולה למין הנשי עדי כדי כך שאני מוכן להשפיל אותי בפניהם זאת אומרת שאם הנורמלי זה לאהוב אשה במערכת יחסים רגילה אז אני נורמלי פלוס אוהב אשה ברמה יותר גבוהה שאני מעמיד אותה יותר חשובה ממני לעומת זאת ההומו ביחס לנורמלי שאוהב אשה הוא אוהב גבר זאת אומרת אחורנית מהנורמלי הוא נמצא במינוס זה נקרא סטיה.סאדו זה מקסימום נטייה.ומאוד מוזר לי שאנחנו נמצאים בקטגורית גאוה.כמובן שאני יוצא מנוקדת הנחה שהנורמלי זה האהבת המין הגברי למין הנשי(זה הגיון וזה הרוב).ואני מתיחס רק לגבי העבד לא למלכה אדון שפחה שהם זה כבר יותר מנטייה(כמובן ע"פ התאוריה הפרטית שלי)וראיה לדברי היא שיותר גברים נוטים לעבדות מאשר לאדונות ולגייז ונשים למלכות ושפחות כי זה הכי קרוב לנורמלי.תקנו אותי אם אני טועה...

nerissa

New member
כולנו סוטים!

מצמררות אותי ההגדרות האלה. יוניפי, כאחד שסוטה מהנורמה (להיות עבד זה לא נורמטיבי!) אתה יותר מידי בקלות מגדיר הומסקסואליות כסטייה. מאיזו זווית ראייה זו סטייה? של הכלל! הכלל מקובע באמות מוסר ארכאיות של תא משפחתי הבנוי מגבר/אישה. הכלל מקובע שגברים הם דומיננטים ונשים נאבקות כל שניה של היום כדי להגיע לאותה רמת שיוויון. הכלל קובע מספיק כללים מטומטמים. אנחנו סוטים! כולנו סוטים מהנורמה המטומטמת הזו ומכאן אני מגדירה עצמי סוטה גאה!
נו באמת. הומוסקסואליות היא נטייה מינית בדיוק כמו שלהיות סאדיסט/מאזוכיסט/עבד/שיפחה/מלכה/דום/קרוסדרסר ושות' הן נטיות מיניות! מי שמקובע על הנורמה יראה בכל אחד ששובר את הנורמה - סוטה. בדיוק כמו שיהיו הומוסקסואלים שיסתכלו על סטרייטים כעל סוטים כי עבורם הנורמה היא זוגיות חד מינית. עזוב אותך מהגדרות, יוניפי. אי אפשר לצאת מזה. היה גאה במה שאתה. הרי מה שאתה בוחר כדרך חיים הופך לנורמה האישית והרצויה שלך. כל השאר סוטים.. יחסית אליך
אתה רוצה לחיות חיים ונורמות של אחרים או של עצמך? אתה רוצה להיות מאושר ומסופק בשביל אחרים או בשביל עצמך? צא מההגדרות. הן מטופשות. הרי בסופו של דבר, הכל תלוי איפה אתה עומד, ומה זוית הראייה שלך על הדברים. מהמקום שאנחנו נמצאים (אנשים עם אומץ לנסות דברים חדשים, עם ראש פתוח..) זוית הראייה הרבה יותר גמישה וידידותית לסביבה ולמשתמש

אייבורי

New member
מממ....?-:

סוטים, אני חושב שאנחנו סוטים אך ורק מהנושא סטיה היא מילה שיפוטית, ואולי כל הרעיון הוא מציאת חופש, חופש מוחלט לתאווה שלנו לחלומות לפנטזיות. אני מאמין שה"מוסר" והנורמה נועדו לתת לאנשים פתרונות, דרך קלה להתמודדות עם החיים, ובעיקר לתת שליטה על חיינו לאנשים אחרים נוח לנו להיות בתלם, לא לשאול שאלות...פשוט לעשות כמו כולם. להשאיר את עצמנו בתוך קופסת נורמה קטנה...העיקר שניהיה כמו כולם. הבידיסמ מציאה נורמה חדשה, חופש, חופש למימוש עצמי, נתינת דרור למהווים שלנו, במינימום גבולות, אולי ככל שהרעיון יתפשט, נגלה כי הנורמה הינה אחרת, שונה ולדעתי מרתקת ומסעירה הרבה יותר

יוניפי

New member
די צודקת...

קודם כל תודה על התגובה ועל אף שאמרו לך כבר הגיד עוד פעם את פשוט כותבת נפלא ורהוט(חבל שאת לא מלכה :) ).ולעניינו זה די מפחיד אותי לחשוב שאני סוטה בכזו רמה והקטע הוא שיצאתי מהארון(המון יודעים שאני נמשך לסאדו)ולא כי אני אמיץ אלא פשוט כי זה היה נראה לי די קרוב לנורמטבי יכול ליהות שאם היתי קורא את הודעה שלך כמה שנים קודם היתי מתבייש בעצמי ומנסה להסתיר זאת...אבל אפשר לומר שאת די צודקת אני סוטה וצריך להעביר את החיים במקסימום הנאה האפשרית ולכן אני סוטה גאה(מבטיח להשתתף במצעד הגאוה השנה).הנורמלי הוא הרצון להנות וכל עוד אתה נהנה ולא משנה ממה זה נורמלי...

nerissa

New member
יוניפי

יש מילים ומושגים שהפכו אותן ל..קללות, שלאנשים מאוד לא נוח לשאת. סוטים. הומואים. יפי נפש. סדיסט מזוכיסט וכו'
אנחנו כאן כדי להוכיח שהמילים האלה הן תואר. לא קללה. סטיה היא רק מילה! את המשמעות השלילית בה אתה נותן.. המילה הזו לא מפחידה אותי. תגיד סטייה, תגיד נטייה - סמנטיקה. אני גאה במי שאני. מאזוכיסטית, דו מיני, שיפחה ושות' בדיוק כמו שפעם, כשמישהו היה אומר "היא מזדיינת כמו זונה" היה פגיעה בלב ובנפש והיום זו מחמאה - הכל תלוי ב"מילוי" שאתה נותן למילה. זה הכל
אין לך במה להתבייש, יקירי. בכלום! אתה מה שאתה ואם מישהו לא מקבל אותך כך - זו בעיה שלו ולא שלך! הוא אטום. אני יודעת שקשה ל..חלוצים באוכלוסיה המקומית.. אתה מרגיש כאילו אתה שוחה בתוך עיסה דביקה או הולך בתוך דבש
כל צעד קשה. זה רק מחסן. רק לא להישבר.

יוניפי

New member
ושוב צודקת.

יש לך איזה תואר בפיסכולגיה?את פשוט קולעת בול לרגשותי...יש לך את זה.אמרו לי פעם שהסוטים הם בד"כ אנשים מהדימים כנראה זה נכון.

אפשר להתערב?

בנוסף לכל מה שאמרה לך נריסה (המדהימה) אני רוצה להציע לך לחשוב - מיהו הסוטה? אני לא מרגישה סוטה. אני שפחה, מאזוכיסטית, נהנית מכאב, דו מינית, מזדיינת כמו זונה, ועוד מיליון תארים. אבל אני לא סוטה. יודע למה? כי אני הולכת עם הנטיה הטבעית שלי. בעיני סוטה הוא אחד שבוגד בעצמו, שלא הולך עם מה שהוא מרגיש באמת בפנים. סוטה הוא גם אחד שכל כך לא מחובר לעצמו שהוא צריך לפגוע באחרים כדי לספק את עצמו (כל האנסים למינהם) מי קבע שאני סוטה? מי קובע מה הנורמה? מנין לך לדעת מה הולך בחדרי השינה של כל ה"נורמלים"? הסוטים הם לא אנשים מדהימים בדיוק כמו שלא כל הכושים הם בעלי זין גדול, ובדיוק כמו שהפרסים לא כולם קמצנים וכו' כל אחד ייחודי ומיוחד ולא משנה אם הוא עבד, שפחה, אדון, מלכה וכו' כמו שאמרה לך נריסה - צא מההגדרות המקובעות והמרובעות. לך עם תחשות הבטן שלך. הפסק להתייחס אל עצמך כסוטה או שונה. אתה עבד. גבר נורמלי שהוא עבד.

יוניפי

New member
אמנם זוהי...

אמנם זוהי תחושת הבטן שלי אבל איך אפשר להתעלם מהנורמה היא רודפת אותי למשל אני לא יכול לצאת אם כל אחת כי לא בטוח שהיא תקבל את נטייתי כך שזה לא תלוי מה אני אחשוב לעצמי אם אני סוטה או לא מציאות שאני שונה אני לא מאמין שאוכל לחיות אם בחורה והיא תתן לי לצאת מדי פעם לסשן אם מלכה כי הרי זה יחשב לבגידה(זה דוקא די מעניין איך זה שבעלך לא רואה את זה בתור בגידה שיש לך מאסטר?).

ברור שזו בגידה

אבל אני לא יכולה לחיות בלי זה. ובחיי שניסיתי. כיוון שלמרות כל הנסיונות שלי, הבעל שלי לא מוכן להיכנס לזה, יש ביננו מעין הסכם שבשתיקה שאני עושה את מה שאני עושה בשקט ובלי לפגוע בו. ואני חושבת שאם לא תתנפל על הבחורה ותגיד לה "תשמעי אני סאב" מיד בפגישה הראשונה, אתה יכול לגלות שהעניין הזה נפוץ הרבה יותר ממה שאתה חושב.

Z o d i a c

New member
נשמה טהורה שלי,

בחיי שאני נהנה לקרוא דברים אתה כותב! באמת!! אבל למען השם תנסה להכניס מידי פעם פסיקים ונקודות!!

יוניפי

New member
וואלה...

תודה על הערה.באמת שלא שמתי לב.אתה יודע אני יושב וכותב כאילו אני מדבר אם מישהו וכשמדברים אין פסיקים.

יוניפי

New member
אמנם זוהי...

אמנם זוהי תחושת הבטן שלי אבל איך אפשר להתעלם מהנורמה היא רודפת אותי למשל אני לא יכול לצאת אם כל אחת כי לא בטוח שהיא תקבל את נטייתי כך שזה לא תלוי מה אני אחשוב לעצמי אם אני סוטה או לא מציאות שאני שונה אני לא מאמין שאוכל לחיות אם בחורה והיא תתן לי לצאת מדי פעם לסשן אם מלכה כי הרי זה יחשב לבגידה(זה דוקא די מעניין איך זה שבעלך לא רואה את זה בתור בגידה שיש לך מאסטר?).

verilogeng

New member
לפומלית

אני יפיוף בד"כ עבד אבל עם אחת כמוך נוכן גם להיות בצד השני נה דעתך שניפגש? למשל במועדון הדנג'ן ככר קדומים 14 יפו 2400 ליד הבר? ניתן להשאיר לי הודעה ב [email protected]

Z o d i a c

New member
נריסה ניסחה את זה נפלא../images/Emo70.gif

שני דברים חשוב לי לציין: א. אנו נמצאים בקטגורית גאוה שכן במקור חשבתי שהפורום יכיל בעיקר גייז ולסביות, תראה קטע אבל דווקא סטרייטים מצאו בו עניין. לי זה לא מזיז כהוא זה - יש כאן גולשים? הם מרוצים? לא אבקש יותר מזה. ב. לגבי נטייתם של גברים גייז להיות יותר עבדים מאשר אדונים - לא ביצעתי מחקר מעמיק ולכן אין לי מושג. מרבית האנשים שאני פגשתי נטו להיותע עבדים ולו מהסיבה הפשוטה שזה חתך האנשים שאני פניתי אליהם. קיימים אדונים רבים אני מניח אבל לא יצא לי לפגוש אותם ולו מהסיבה שציינתי.

יוניפי

New member
כך זה נראה ע"פ מצאיות...

נראה לי שיש פה פחות מקהילת המולסיבת פשוט כי כמה האדם כבר יכול לסטות מהנורמה(בצחוק).ולגבי הנחה שיש יותר גברים שנמשכים לעבדות זה לא ע"פ מחקר או משהו זה ע"פ המציאות הנראת בשטח לדוגמא בטלצט לקהילת הסאדו רוב גדול זה תיבות של עבדים המחפשים חינוך ממלכה.וסתם כך תברר את כמות הקליינטים שיש למלכות הסאדו בתשלום ברחבי הארץ זה די הרבה זוהי תעשייה שלא שמע על מיתון.ובשיחות הארוטיות בקטגורית סאדו רוב העקטים הם מלכה המצליפה בעבד.בכל אופן זה גורם לי להרגיש יותר בנוח שיש המון כמוני.

מה אכפת לך בכלל

מה יש יותר? ולמה זה סוטה יותר להיות עבד הומו מאשר עבד הטרו? נכון שיש יותר עבדים ברשת, במודעות או בשיחות אירוטיות.. אבל חשבת פעם כמה נשים נשלטות בלי שהן מגדירות את עצמן כך? אתה יכול לפי אותה שיטה להגיד שרק גברים אוהבים סקס כי רוב אלו שמחפשים ברשת, או בקווים אירוטיים או לקוחות של זונות הם גברים.. לא כך? לנשים יש הדרך שלהן. ויש המון מלכות לא בתשלום, שחיות עם בן זוג אחד ולא מחפשות נוספים ברשת. אל תקפוץ למסקנות, לא כל דבר הוא כמו שהוא נראה.

princeOFdream

New member
כמה דברים כתמיד (לכולם) ../images/Emo13.gif

ראשית, אני אכן חושב שמן הראוי הוא לדקדק בהגדרות שהרי הגדרות בונות את השפה ומבלי שפה אין אפשרות לתקשורת נוחה בין בני-אדם (כידוע איננו חיות ולנו לעומתן בתור אחד היתרונות שלנו על-פניהן ניתנה השפה) וללא ספק חשוב לשמר את השפה ולהבין אותה. ולהלן דוגמה פשוטה שכל ילד היה יכול להביא בפנינו: נגיד ואומר לאחר- תיזהר לא ליפול מהצוק, והוא מכיר את ההגדרה של צוק כמשהו גבוהה בהרבה ממה שכעת אנחנו מהלכים עליו ולא יבין על איזה צוק מדובר. בעקבות זאת הוא לא יזהר ויהיה עצוב כאשר הוא יפול למטה. ולדוגמה פחות מוקצנת- נגיד שאומר, יום חם היום צריך לשתות הרבה מים וזה שפניתי אליו לא ידע מהו 'חם' אז הוא לא יבין מדוע כדאי לשתות מים ויחשוב שאני סתם לחוץ. יהיה חבל אם הוא יתייבש. הדוגמאות הנ"ל נגעו רק בסיבה אחת מדוע כדאי שכל בני-האדם יבינו את שפתם באותה צורה, אבל יש רבות נוספות. שנית, אני אישית ממש לא מסכים כאשר אתם מציגים את הקהילה שלנו כקהילת סוטים ואני האחרון שאפגע ממילים שאמורות להיות פוגעות. אני לא מסכים איתכם כי אני מדקדק בהגדרה- אני רוצה לשלוט בשפה שלי לא להישלט על-ידה או על-ידי אחרים השולטים בה. וכאשר אני מדקדק בשפה, אני זוכר שסטיה במובן מיני לדוגמה, היא סטיה מדרך הישר- או אפשר לומר סטיה מהנורמה. אז מהי הנורמה בתקופה ליברלית מודרנית ופתוחה כשלנו שבה כל אחד פתוח למליוני אופציות שונות ודרכים כדי לחיות, להתנהג וכו'? הנורמה היא מה שהוא לא שגעון. אז מהו שגעון? שגעון היא תופעה פסיכולוגית שמאובחנת על-ידי רופאים ודורשת טיפול (לרוב על-ידי לקיחת תרופות מסוימות). אז אני מסכים שקצת טירוף וביזאריות חשובים לחיים מעניינים (וזה יש בכל אחד מבני-האדם ללא ספק), אבל אני לא מסכים להיקרא משוגע במילים עדינות יותר. ולבסוף, זודיאק, אני אפילו לא שמתי לב שהפורום שלנו תחת כותרת של גאוה וזאת משום שראיתי את שם הפורום וזה מה שמשך אותי ועדיין כך. זה לא שאם המצב לא ישתנה אני אפסיק לכתוב פה-משום שאני נהנה מהשהות בפורום, אבל אני כן חושב שאנחנו צריכים לעמוד על שלנו וגם אם זה גימיק טוב בשביל מערכת הפורומים של תפוז- לשים אותנו ב'גאוה' אני חושב שמן הראוי שנשנה את זה. אני אישית מוכן גם לכתוב להם את המכתב ולנמק. זה הכל ונא לא להיפגע אם פספסתי משהו מהת'רד (זו השעה כנראה :->). לילה טוב כולם.

למעלה