סטיגמות

וסל

New member
סטיגמות../images/Emo67.gif

שלום!מה המצב?מקווה שהכול טוב. רציתי רק להגיד שאותי נורא מצחיקים ההומואים האלה שאומרים:"אני עוד לא יצאתי מהארון.אני שוקל זאת בכובד ראש" ועוד כהנא וכהנא וכאשר אתה רואה אותם הם לובשים פלטפורמות, שהפלטפורמות של הספייס גירלז מתגמדות לעומתן.בנוסף יש להם שיער ארוך ומחוצן ,גבות עשויות היטב,בגדים נוסח בריטני ספירס שפשוט לא משאירים ספק בדבר מיניותו של הלובש אותם שחוזר ואומר שהוא עדיין בארון.לא יודע אותי זה מצחיק!!!!!!! ובלי שום קשר בא לכם להכין רשימה של סטיגמותו סטריאוטיפים לגבי הומואים שאותם נשלול. אני אפתח בסטיגמה "שפעם לא היו הומואים ועכשיו בעקבות הדמוקרטיזציה הכול פתוח וכולם עושים כרצונם וניהים הומואים"- ממש לא נכון!!!!!בטוח שעוד בתקופת המקרא היו הומואים(אולי לא קראו להם כך) כי העובדה שהמושג "משכב זכר" מופיע במקרא מעידה על כך!חוץ מזה בימי הביניים מלא נזירים שכבו עם החניכים שלהם במנזר אבל כולם שתקו… סטיגמה שנייה-הומואים נמשכים לסרייטים-ממש לא נכון.אולי בעבר זה היה נכון כי בעבר היו הרבה הומואים נשיים שחיפשו ארת הטיפוס הגברי וכייון שכולם היו נשיים בקהילה ההומואית (או לפחות האנשים שהיו מחוץ לארון היו נשיים) אז הם פנו לסטריטיים הגבריים אבל היום זה ממש לא נכון כי רוב ההומואים בעלי מסת שרירים שהסטרייט הממוצע רק יכול לקנאות בה.ומאז שהנושא של פולחן הגוף תפס תאוצה בקהילה ניתן למצוא גם הומואים נשיים אך לא פחות מהם גם מלא הומואים גבריים כך שההומו הנשי לא צריך לחפש את הגבר הסטרייט בכדי לממש את תאוותו. רוצים לצרף עוד סטיגמות?אני בטוח שאתם יותר בקיאים ממני…

BlueCat

New member
ויש כמובן גם את

עניין ההופעה: שיער בצבעים (רצוי כמה) מזעזעים עם חולצה ומכנסיים תואמים שחייבים להיות צמודים (אחרת מה זה שווה אם לא יראו את הגוף הסקסי בטירוף גם כשלבושים?) התנהגות: אושר תמידי, ענטוז מתמיד, צחקוק, שפה מתגלגלת בסגנון צפונבוני-נשי עד פוסטמי משהו. הסלנג המקובל (וזה שכבר מזמן לא), כינויי חיבה אויליים. ידע: הכרה של כל אופרת סבון/סדרת דרמה, ידע בלבוש (מישהו פעם ראה איך אני הולך??), הבנה באיפור-בתאמת צבעים-אביזרים נלווים וכו´. כל הסטיגמות האלה מופרחות לגביי. אם מישהו רוצה לחלוק על דעתי- בבקשה!
(למה החתול מדוכדך כל הזמן? שמישהו ישנה את המיור)

BlueCat

New member
אה, ושכחתי את

העניין של הרישוד- מי אמר שכל ההומואים יודעים לרקוד? שילמד אותי!

וסל

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif באמת חבל מאוד

חבל שאין יותר תגובות להודעות שלי.כנראה הודעות כמו "למה הצאט ריק" או "אייקון השופינג" וגם תיאורים של מפגשים שלך קבוצות מצומצמות מהפורום מענינות יותר את אנשי הפורום.אני בסה"כ מנסה לכוון את הפורום לנושאים שהוא יועד להם.ולדעתי כל השרשורים הקטנים ונטולי החשיבות נראים נורא משעממים ומרתיעים לאנשים שבאים לראשונה בפורום ומקווים לקרוא דיונים בנושאי הקהילה וההומואים ובמקום זה הם מקבלים שרשראות ארוכות של שרשורים נטולי משמעות וחשיבות ותיאורים של עינינים אישיים ולא עקרוניים!!!! לעומת זה ,אני תמיד מנסה לכוון את הפורום לנושאי הקהילה שעל הפרק. מרמלד-שלא יעלה בדעתך שאני בא בטענות אליך.בסה"כ לדעתי אתה מנהל את הפורום באופן יוצאמןהכללואתה מאפשר לגישות שונות(גם אם הם מנוגדות לגישתך האישית) לבוא לידי ביטוי!אבל בלי להקטין את חשיבות מנהל הפורום לדעתי משתתפי הפורום הם שיוצרים את הפורום והם אלה שיכולים להחליט לעסוק בטפל במקום בעיקר-כפי שקורה כאן. ואני יודע שיקפצו עכשיו כמה הומואים שיטענו ש"הוסל הזה חסר חיים ומחפש תשומת לב ע"י כתיבת הודעות בפורום".אבל מי שמכיר אותי יודע שיש לי חיים מאוד תוססים אך למרות זאת אני מקפיד לבקר בפורום לפחות שלושה פעמים ביום.חבל שלא מעריכים את זה .לעיתים במשך היום אני חושב איזה נושא אקטואלי להעלות לדיון ובאופן כזה ללמוד מכם שהרי בשבילי אתם השתקפות הקהילה ההומואית שהיא עיניין סוציולוגי מרתק כשלעצמו.(כן אני גם הומו וחלק מהקהילה……) וסל המאוכזב

MARMELAD

New member
וסל מחמדי

חליק, אל תתרגש. ב 24 שעות הכנסת הודעות על: קוקסינלים מין אוראלי סטיגמות בנוסף אליך הכניסו חברי הפורום האחרים הודעות על: הומופובים יציאה מהארון סיפורים אישיים חוץ מזה יש עוד הודעות ישנות שעדיין פעילות כמו: חוקי הפורום המעודכנים ברוכים הבאים לחדשים איך ההורים מתייחסים להומוסקסואליות מה עושים כשהחבר מתחתן הומואים והתבדלות מהחברה הסטרייטית ובנוסף יש את הפינות הקבועות של הפורום: שרשור צ´ט שרשור הבדיחות של לירונר ושרימפי שרשור אוף טופיק - כל זה רק בעמוד הראשון של הפורום....! אז תודה רבה על המחמאות על דרך הניהול של הפורום, אבל ברצינות - בעיניי הפורום מתפקד מצוין. אפילו יש בו אינפלצית נושאים מסויימת. כשיש יותר מדי נושאים "גדולים" בבת אחת בפורום, אחד או שניים מהמם מתפתחים לדיו רציני והשאר קצת נעלמים. אז לא לדאוג, לא צריך לקפוץ למסקנות, ובטח ובטח שלא 4 שעות אחרי שהשארת את ההודעה המקורית
יהיה טוב!

וסל

New member
טוב מרמלד כרגיל....

אתה מצליח לבחור את המילים הנכונות בזמן הנכון.אני שלחתי לך מסר אישי ושאלתי אותך לגבי הילדות שלך וטרם קיבלתי תשובה האם להבין מכך שלא קיבלת מסר אישי ממני.מה ששאלתי אותך זה איך בדיוק השיר על הילד המנוצל מתקשר לילדות שלך.אם אתה לא רוצה לענות לי אז אני אבין ואם תרצה לענות לי במסגרת מסר אישי אז גם אשמח. מצפה לתגובה

MARMELAD

New member
אה, אופס

זה פרח לי מהראש....
וסל יקר - יש לי נטייה מסויימת לספר על עצמי כשזה נראה לי לנכון. לא שאני הטיפוס הכי סגור בעולם - אבל אם אני מחליט להחשף זה כשזה נראה לי מתאים. כרגע זה לא זמן כזה... אתה יכול להיכנס להודעות ישנות שלי ותאמין לי - לא ישאר יום אחד מהחיים שלי שלא כתבתי עליו לפחות 13 הודעות
מה גם שאני ממש לא נושא הפורום ככה שההודעה הזו נראית לי קצת לא במקום.

למעלה