סטיגמות של תמיכה

סטיגמות של תמיכה

כשעבדתי בתמיכה, היו לנו כמה וכמה סטיגמות. אתם מוזמנים להוסיף משלכם: * לקוחות דוברי אנגלית הם הכי נחמדים * לקוחות דוברי אנגלית בדרך כלל גרים בירושליים * לקוחות דוברי אנגלית בדרך כלל משתמשים במקינטוש * לקוחות דוברי אנגלית הם גם בדרך כלל ארכיטקטים * כשהמספר של המתקשר מתחיל ב: 08-9 סימן שהשיחה תהיה קשה * כשהמספר של המתקשר מתחיל ב: 08-9 זאת בדרך כלל שיחת כבלים * כשהמספר של המתקשר מתחיל ב: 08-9 זאת בדרך כלל אשמת חברת הכבלים אם אני אזכר בעוד אני אשתף. אתם מוזמנים לשתף סטיגמות במקום העבודה שלכם גם (רק בבקשה לנסות להשאר בגבול הטעם הטוב על מנת לא לפגוע בשום מגזר)

אז מה תגיד על לקוחות

שגרים באזור 08, דוברי אנגלית וזו לא אשמת חברת הכבלים? מצד שני, אני לא מתקשרת כמעט לתמיכה כי אני מעדיפה להיעזר בחברים שלי, להם אין סטיגמות...

הלו, לא להיעלב, כמו כל סטיגמה, יש

יוצאי דופן. מה גם שזה רק דברים שרצו במקום העבודה, לא ציינתי אם אני מאמין\מסכים או לא

יניב95

New member
יש סטיגמה מודרנית יותר

לא יודע איך זה קשור אבל- לקוחות שמיתקשרים מ 07 (טלפון דרך כבלים) תמיד יהיו בעצבים ילד שמיתלונן על איטיות- זה מתיד יהיה ב EMULE ותמיד זה יהיה מאז שהוא שידרג ל 1.5 זהו לא עולה לי הראש

nbw1

New member
נוסיף כמה

- כשיחה מתחילה ב"ה-לו" (במלעיל) זו הולכת להיות שיחה קשה. - אם הלקוח הוא בן 25-29 וגר בתל אביב יהיה לו לינוקס והוא מהנדס תוכנה. - לקוחות שיש להם ראוטר פרטי לא יבינו למה אי אפשר לתמוך בו, ויבקשו את המנהל (עדיף בצעקות שבר). - אם לקוח אומר שיש אצלו עכשיו טכנאי, הטכנאי בד"כ יהיה חבר/שכן/אחיין שלו שלא יבין בשביל מה זה טוב לבדוק כתובת IP. - לקוח שאין לו דיסק של הווינדוס תמיד ידרוש שנספק לו אחד עם טכנאי עד הבית. זה בינתיים מה שיש לי..אולי אח"כ אני אוסיף.

TheSegal

New member
הנה עוד כמה...ובלי להעליב אף אחד...

איזור חיוג 04 - לקוחות ערבים (שזה לא רע פשוט יש להם בעיות עם אותיות באנגלית...5 דקות נאבקתי עם איש שלא ידע אותיות בעברית והיה בטוח ש - H זה בעצם J) כשלקוח מציג עצמו בתור טכנאי לא רק שהשיחה קשה המחשב שלו תמיד בסדר גם כשהוא לא נדלק לקוחות בשם ציפורה/שושנה - תקלות דואר שנגרמות כי הלקוחות הנ"ל לא יודעות כלום מהחיים שלהם...

TheSegal

New member
האמת שלא נתקלתי בברוריה...

ואני בת
אבל הנה עוד סטיגמה...ככל שאתה מפורסם יותר ובעל יותר השפעה אתה מניאק יותר ויש רשימה ארוכה של סלבריטאים שאני יכולה לנקוב בשמם...

אם כבר סטיגמות על בנות....

אז כשבנות לא מבינות מה אתה רוצה מהן, או לחלופין לא שהן לא מצליחות לקרוא מה שביקשת מהן (בד"כ כי זה באנגלית) - זה תמיד יצחיק אותן! - כןכן, הן תמיד יצחקו! אלוהים יודע למה - אבל זה קורה לי עד היום גם במוקד תקלות בבסיס. *הערה* - אין בנאמר לרמז כי בנות באופן כללי אינן מבינות או אינן מצליחות לקרוא ו\או באנגלית - אלא כי כאשר זה כבר קורה שיש בחורה שלא מצליחה לעשות אחד מהדברים הנ"ל מסיבה כלשהי - התגובה שלהן בדרך כלל היא כמצוין לעיל.

TheSegal

New member
אבל זה נכון ../images/Emo13.gif ואז הן מתנצלות שהן

לא יודעות אנגלית... וקבל עוד אחת : תמיד כשיש ילד שמתלונן שכבר הרבה זמן יש בעיות עם האינטרנט יש אמא/אבא זועם/ת שיחטפו את הטלפון ויתחילו לצרוח...

דווקא בדרך כלל זה ההפך

השיחה מתחילה באיזה אמא או אבא עצבניים שמתעצבנים על השירות ועל למה אי אפשר לתפוס אתכם ועל למה זאת פעם שמינית שהם מתקשרים (כשאתם רואים בתיעודים שזאת פעם ראשונה מאז לפני שלושה חודשים) וכו', ואז כשאתם מתחילים לנסות לעזור הם פתאום עושים כזה "לא, רגע, דבר עם הבן, הוא זה שמבין" או משהו כזה - כאילו הוא התקשר רק בשביל להיות הצועק!

דווקא הלקוחות הערבים

מאוד מאוד מנומסים. נכון שרובם לא חזקים באנגלית אבל מצד שני נעים לדבר איתם. שיחה איתם היא שיחה רגועה.

TheSegal

New member
לא אמרתי שהם לא...פרק לבעיה עם

האנגלית אלו השיחות הכי טובות...הם סבלניים, מנומסים, ונחמדים...

TheSegal

New member
נזכרתי עכשיו בשיחה עם ילד בן 10

שאמר לי "שלום, אני X ואני בן 10, אנשים מדברים אלי כמו אל ילד וחושבים שאני לא מבין כלום אבל אני כן מבין במחשבים אז את יכולה לדבר איתי כמו אל מבוגר" הוא היה כזה מותק !!! אם הוא לא היה קטין הייתי מתחתנת איתו !!

למעלה