סטיגמה

flowr..

New member
סטיגמה

יש עליי סטיגמה כזאת בבי``ס המטומטם שלי, שבגלל שאני אוהבת לשמוע מוזיקת רוק ובגלל שאני לא מתלבשת כמו שכולם רוצים שאני אתלבש, אני שייכת לכת השטן. זה טמטום אמיתי, אבל זה מעצבן. ועצוב שאנשים מתרחקים ממני רק בגלל שאני לא מתלבשת כמו כולם, שנראים אותו דבר עם כל הבגדים האופנתיים האלו. אני שונאת אופנה. למה אנשים בכלל רוצים להיות כמו כולם? חסרי אנדיבידואליזם?

MajoR_ToM

New member
חח , לי למען האמת זה לא קרה

מאז כיתה עברתי שינוי גדול מאוד ומילד אוהב טראנסים שהקיק שלו זה ליראות ולקנות בגדים הפכתי ל``פריק`` . אבל אני לא עיבדתי חברים בגלל זה . זה קטע פנימי ולא קטע חיצוני . זה לא משנה כלום ביחסים עם החברה אלה רק את נקודת המבט שלך על החיים . שיהיה תעברי לתלמה יילין ...

בתלמה ילין לא יותר טוב

מלבד העובדה שקיבלו השנה חמשושים ערסים ופרחות (מצאו אותם, לא יודעת איך), יש אצלנו שבטיות לא פחות גרועה. אם אתה לא היפי, לא בשאנטי, לא לובש בגדים צבעוניים ולא שר ועושה קטעים כל הזמן אתה לא בסדר. אין מקום שאפשר ללכת אליו כדי לשמור על האינדיוידואליות. בכל מקום הנטיה היא לשבטיות (גם אם נראה לכם שמאפייני ה``שבט`` מוצאים חן בעינכם, אם אתם אינדיבידואליסטים אתם לא תוכלו לסבול את זה בכל זאת). ולא תמיד אני כל כך בטוחה שהאנשים הבולטים אצלנו עדיפים על האנשים הבולטים בתיכונים אחרים - ערסים ופרחות.

גם את???

גם אני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל אצלנו יש גל חדש של אנשים שמנקים את הבית ספר מכל הערסים. ההנהלה כבר העיפה כמה פרח`ות מבית ספר בלי אפשרות לחזור.

goldy

New member
יש לי פיתרון!

אם השער שלך עד הכתפיים תעשי קוצים, תצבעי אותם בכחול כהה, שימי עדשות מגע אדומות ומשקפיים עם עדשות מראה. זה לא זוועה, זה נהדר, ושיתנענעו כולם!

צ`מעו קטע.

לפני חצי שנה נסעתי קו 9 לכיוון שכונת התקוה (לידיד שלי), נסעו איתנו באוטובוס ערסים, ובזמנו היה לי סמל PEACE על הצוואר, היום הוא השתנה באופן מאד מאד מאד קיצוני לקליע. קיצור, ערסים לא ממש יודעים מה מסמל הסמל... שאלו אותי אם אני בכת השטן, טוב נו, זה היה קטע דיי קורע האמת. מאז כל יום בביצפר שהם ראו אותי הם שיחקו אותה מה זה נחמדים אליי, כי עניתי להם שאני ממסמרת חתולים למצבות ביום שבת בלילה... ערסים, go figure.

למעלה