סטיבן סיגל ניצח!!!

סטיבן סיגל ניצח!!!

בסקר השתתפו 12 גולשים, שהשיבו לשאלה את מי מאמני/ות הלחימה הבאים את/ה הכי אוהב/ת? 3 בחרו בדמויות המגולמות על-ידי סטיבל סיגל 2 בחרו בניקיטה 2 בחרו בדמויות המגולמות על-ידי ברוס-לי 1 בחר/ה בדמויות המגולמות על-ידי ג´ט לי 1 בחר/ה בקוואי צ´אנג קיין 1 בחר/ה בפיטר קיין 1 בחר/ה ברינו רינס 1 בחר/ה במייקל (מהסדרה "ניקיטה") המממ... מי מוכן להזדהות? במי הוא בחר ולמה??? וחוץ מזה, סקר חדש עלה לאוויר (ביוזמתה של מיכל) - וכולם מוזמנים להכנס ולהשיב!!! באהבה בן

deep ocean

New member
סטיבן סיגל?

אני כמובן בחרתי בניקיטה. סחתין על הסקר החדש. יש לך אחלה רעיונות!!

Yin

New member
סטיבן סיגל!!!

אני אוהב איך שהוא זז, לא ראיתי לוחם יותר זורם ותכליתי ממנו. התנועות שלו מאד דומות לתנועות של לוחמי טאי צ´י, לדעתי, טכניקות מאד ריאליסטיות, בעיטות לא גבוהות, סיום קרב במכה או שתיים. שלכם, Yin

סטיבל סיגל!!! ../images/Emo3.gif

גם אני בחרתי בו בסקר...
זה אומר שמצאנו 2 מבין שני אלה שבחרו בסטיבל סיגל (Yin ואנוכי)... מה עם 10 משתתפי הסקר האחרים?

../images/Emo9.gif

היי ניר איך יכול להיות שבסקר רשום שרק אחד בחר בג´ט לי הרי: אני ואתה בחרנו בו....... ?????????? איך??..

נירש

New member
ובכן, ישנן שתי אפשרויות:

או שאתה בחרת בסטיבן סיגל ומתבייש להודות בזה... :) או שהבחירה של אחד משנינו לא נקלטה.

אני בחרתי בג´ט לי!!!!!!

למה??. ככה....... סתתםםםם..... אז באמת, אני ממש אוהב איך שהוא נע בקלילות, רפוי, מהיר, ביטחון עצמי גבוה, קטן אבל קטלני, גמיש, נותן מכות אפקטיביות, יודע להילחם ממש אבל ממש טוב...... הוא פשוט אמן קונג פו כל כך גדול!!!! הלוואי והייתי פוגש אותו....... או בעצם הלוואי והוא היה פוגש אותי!!!
שלכם באהבה, ג´ט אההה.... עידודו לי

למעלה