סטיבן בעוד סרט.

AeroTom

New member
סטיבן בעוד סרט.

סטיבן שלנו יופיע כנראה לפי ידיעה בעוד סרט בתפקיד קטן. הסרט הוא Be cool שהוא סרט המשך לתפוס את שורטי והוא צפוי לצאת בארה"ב בנובמבר. לא הייתם רוצים לראות גם את סטיבן באותו סרט עם ליב? זה היה יכול להיות נחמד. ומה היה יכול להיות יותר נחמד? שליב ואלישיה יסגרו מעגל ויחזרו להופיע ביחד בעדו וידאו-קליפ של הלהקה...

בינג

New member
אני חושב שיש לו עוד סרט שאולי יצא

שמשהו שייצא או לא ייצא לא זוכר, אני לא זוכר איך קוראים לו... שלחו לי פעם אימייל כזה...

AeroTom

New member
יש לו סרט ששמו-

Goodnight, Joseph Parker ואפשר לתפוס את זה לפעמים בערוץ הסרטים. ראיתי את זה שם כבר כמה פעמים. הוא משחק מישהו בשם-סמי.

AeroTom

New member
כחובב הקולנוע פה

אני לוקח על עצמי לעקוב אחרי לוח השידורים ואני יודיע אם הסרט ישודר שוב. הסרט עצמו מחורבן כמובן ומשעמם,אבל שווה לסבול אותו בשביל לראות את סטיבן שלנו משחק.

AeroTom

New member
יש משהו

הוא שיחק פעם באיזה פרק של סדרה שהשם שלה הוא-"Homicide: Life on the Street" שירדה ב-99. אבל ההופעות הנהדרות שלו הם כמובן עם הלהקה בכמה תוכניות של Saturday night live והסימפסונס כמובן...

Aero7STyle

New member
אנשים!!

הפרק עם ג'ו משעשע!! ו-בקשה לאנשים עם דיגטלי! פעם הבאה שיש את הסרט תקליטווווווו!!!!! אההההההה לעזאזל עם YES! (YES YES)!!!!! lol ;)

AeroTom

New member
הוא שודר בערוץ 4

ככה שאלה שאין להם דיגיטלי אלה כבלים רגילים יוכלו לראות. אבל בשביל אלה עם YES אני מוכן להקליט (בהנחה שזה ישודר שוב כמובן.כי זה כבר שודר כמה וכמה פעמים אז אולי זה כבר לא יחזור)

Aero Jury

New member
הפרק היה אכן משעשע!

וזה גם כמובן כבוד גדול שכתבו את הדמות המגניבה של ג'ו פאקינ' לאמדרונסקי במיוחד בשביל פרי עצמו! הם אפילו התעלמו מכמה עובדות מוזרות בשביל להכניס את ג'ו לתוכנית, במיוחד זה שלמדרונסקי הוזעק ממדינה אחרת במיוחד בשביל לעזור לשוטרים בבולטימור לפתור תעלומת רצח שלא ממש קשורה להם. אני בטוח שזה לא ממש הפריע לחוקרת לורי, שכפי הנראה לא היה לה ממש התנגדות לעזרתו של ג'ו ידידנו... lol

בינג

New member
אז אם יש את הסרט תודיע לנו בבקשה...

זה היה הסרוט הזה שדיברתי עליו, Goodnight Joseph Parker ... אם מישהו רוצה את "עולמו של ויין" יש לי את 2 הסרטים על קלטת אחת (Long play)...

למעלה