סטיבן אדאמס

2012 נגמרה בחמישה משחקים, כן?

זה לא היה כזה קרוב. לברון אף פעם לא היה באמת צ'וקר ולמעט הסדרה ההיא נגד דאלאס (שהגיעה אחרי אחד הפלייאופים הכי טובים שלו עד לאותה סדרה) וספק בסדרה נגד בוסטון ב-2010 כשלא ממש ברור מה קרה שם. ב-2011 כולם אמרו כמה הטרייד של פרקינס היה גאוני ושהוא בדיוק מה שהם היו צריכים וגרין סתם אוברייטד, שנה וחצי אחרי זה כבר היה ברור שזה טעות אבל זאת לא הייתה הגישה בזמנו. חוצמזה, גרין גם פספס את כל עונת 2012 עם מום בלב או משהו כזה ככה שהוא לא מה שהיה מביא להם אליפות אלא ההפך, תוקע אותם בלי כלום בעונה הכי קריטית שלהם.

ofer1732

New member
לברון לא היה צ'וקר?, עד 2012 הוא עשה במכנסיים בכל הזדמנות

אתה לא זוכר את כל הבדיחות על חשבונו? (never ask lebron to break a dollar, he won't give you a forth quarter), הייתה לזה סיבה, אני זוכר טוב את הסדרה ההיא וכמה הייתי משוכנע שאוק' ינצחו, היה להם יתרון ביתיות, הם מאוד הרשימו בדרך לגמר ופשוט נראו כמו קבוצה יותר טובה, קל להסתכל עכשיו בדיעבד ולומר 4-1, לא היה להם סיכוי אבל בזמנו הם היו פייבוריטים ולדעתי זה פיספוס גדול שלהם שהם לא לקחו את הסדרה ההיא.

לגבי גרין הזכרתי את המום בלב בעצמי, אני יודע שהוא לא היה יכול לתרום בסדרה ההיא אבל עצם העובדה שפרקינס לא היה שם וברוקס היה נאלץ להתאים את עצמו למיאמי ולהעלות את איבקה בסנטר הייתה יכולה לעזור, בכל מקרה גם אם בסדרה ההיא הוא לא היה עוזר לשנים שלאחר מכן הוא בהחלט היה עדיף (הייתה לאוק' בעיה רצינית של סקורינג מהספסל בשנתיים האחרונות), האמת עכשיו שאני חושב על זה גרין חתם על חוזה באותו קיץ כמו הארדן ואין סיכוי שאוק' היו מעדיפים אותו על פני הזקן אז לולא הטרייד הזה אני מניח שהארדן עדיין באוקלהומה היום, אני מסכים איתך שהטרייד הזה היה נכון בזמנו והביקורת שלי כלפי פרסטי וברוקס היא לא על הטרייד אלא בכל ההחלטות שהם קיבלו בעניין פרקינס אחרי שהטרייד בוצע, רק ציינתי גם את העניין של גרין כי בהודעה המקורית מניתי את כל הנזקים וה-what ifs בנושא)

יש להפסיד ויש לעשות במכנסיים

סתם overblown של התקשורת. פתאום אחרי שלברון הפסיד ב-2011 אנשים טענו שהוא עשה במכנסיים נגד אורלנדו ב2009 למרות שהוא קלע שם סל ניצחון ובערך 39-7-7 למשחק. את הסדרה נגד ס"א הקאבס הפסידו עם יכולת פושרת של לברון אבל אף שחקן אחר לא היה מביא את קליבלנד רחוק יותר באותה עונה וס"א הייתה גדולה עליהם בכמה מידות. אני עומד מאחורי ההודעה הקודמת שלי. לברון עשה במכנסיים רק נגד דאלאס ב-2011 ואולי ב-2010 נגד בוסטון אבל אנחנו לא באמת יודעים מה קרה שם ככה שאני לא בטוח בזה.

rapgamer4ever

New member

ofer1732

New member
עברנו את זה בגלל שבשנתיים האחרונות אין ספק שהוא לא צ'וקר

זה לא משנה את מה שהיה קודם לכן, אני חושב שאתה ועוד כמה בשרשור הזה מנתחים את מיאמי של היום (או יותר נכון של יוני 2014) כשהקבוצה שאנחנו מדברים עליה כאן היא מיאמי 2012.

בכל מקרה אני פורש מהדיון, אני מחזיק את ברנדון ג'נינגס בפנטזי ואחרי מה שהיה אתמול אני לא יכול לחשוב על משהו שמעניין אותי פחות כרגע מאשר סדרת הגמר של 2012.

rapgamer4ever

New member
הרבה קבוצות שנחשבו לפייבוריטיות בגמר ה-NBA הפסידו

אוקלהומה ב-2012, מיאמי ב-2011, הלייקרס ב-2008, דאלאס ב-2006, הלייקרס ב-2004.
אפשר גם לטעון שבוסטון ב-2010 נחשבה לפייבוריטית.
בקיצור זה לא טיעון בפני עצמו.

ofer1732

New member
אני לא אומר שהפייבוריטית תמיד מנצחת

אלא שכאן אוקלהומה הייתה פייבוריטית (ומסיבה טובה) והם הפסידו הרבה בגלל ה-gameplan של ברוקס ולכן אם היה להם gameplan שונה התוצאה הייתה יכולה להיות שונה.

rapgamer4ever

New member
לא נראה לי שאפשר להחזיק במספיק ביטחון בנושא

בכדי לומר שזה עלה להם באליפות.
מיאמי הייתה רמה מעל אוקלהומה בסדרה הזאת וניצחה 4-1. לדעתי פחות דקות של פרקינס לא היו משנות את זהות האלופה.

די נו, אוקסי לא באמת היו פייבוריטים...

ממש לא היו פייבוריטים ב 2012. הם היו צעירים וחסרי נסיון, היה ברור שהשלישה הזו צעירה מכדי לעמוד בלחץ.
הם גם היו פחות טובים ממיאמי נקודה, גם אם תחליף את פרקינס בסנטר סביר, הם היו פשוט פחות טובים, ומיאמי הגיעו בשיאם. בשום שלב זה לא נראה שהם פייבוריטים, והם גם קיבלו בראש בענק.
להפיל את זה על פרקינס זה מגוחך.

מיאמי היו חזקים מאוד מאוד בשנתיים שהם לקחו אליפות

אני מסכים שOKC לא היו פייבוריטים. לנצח משחק אחד לא הופך אותך פתאום לפייבוריט. אם תחזור אחורה להימורים פה בפורום אני מאמין שרוב האנשים הימרו על מיאמי או על נצחון דחוק של OKC (וגם בעיקר מטעמי שנאת מיאמי, שחגגה אז ברמות בפורום).

rapgamer4ever

New member
אני זוכר אחרת

אולי זוכר לא נכון.
בכל אופן כמובן שמתייחסים לפייבוריטית/אנדרדוג לפני תחילת הסדרה ולא אמרי המשחק הראשון.

אני לא מבין את ההודעה שלך... אם כבר, בזכות ברוקס הוא התפתח

אי אפשר מצד אחד לציין שהוא עלה בתפוקה שלו (כמו המשחק עם ה20 ריבאונד) או לתת דוגמאות שהוא משתתף בשטף ההתקפי (הכמעט לא קיים בOKC...) ואז להגיד שברוקס מגביל אותו... זה היה נכון שנה שעברה, עכשיו ברוקס מעלה אותו בחמישייה (והוא סה"כ שחקן שנה שנייה, פרקינס מקבל איזה 10 מיליון נראה לי והוא וטרן).
&nbsp
בשנה שעברה אדאמס היה משאבת עבירות, זה היה נראה שכל פעם שהוא עלה למגרש זה אוטומטית פאול. עכשיו הוא שורד יותר זמן (למרות שעדיין יש לו קצת בעיית עבירות). הוא השתדרג התקפית ובעיקר מבין יותר טוב איפה להיות (ומקבל הרבה אסיסטים מצוינים מתחת לסל). אי אפשר להצביע על התפתחות של שחקן שנה שנייה בצורה כל כך משמעותית ולא להתייחס למאמן, אני דווקא נותן לברוקס קרדיט על זה (ואני מבקר גדול שלו).

למעלה