סטיבן אדאמס

סטיבן אדאמס

אני רוצה לפתוח בגילוי נאות על עצמי , אני אוהד של הת'אנדר.
עכשיו , אני תמיד עוקב במקומות כמו הפורום הנ"ל לגבי הקבוצה ואני זוכר שדיברו דווקא פה בפורום על סטיבן אדאמס . היו פה אנשים שאמרו שאדאמס הוא שחקן מוגבל למדי שלא יכול להועיל לת'אנדר חוץ מזה שהוא נמצא בצבע והוא שחקן טראש טוק לא רע למדי ובעל יכולות הגנתיות מוגבלות . חלק טענו שהוא שחקן בעל פוטנציאל מרשים שיכול להתפתח לסנטר שחסר לרעמים במקום הגופה שנעמדת בצבע שלהם שהייתה פעם קנדריק פרקינס.
אבל יש דבר חשוב לדעתי שצריך לקחת בחשבון כדמברים על הגוליית הניו-זילנדי הזה . הוא מקבל מעט מדי זריקות בשביל שהוא יגיע למספר דו ספרתי של נקודות . למשל במשחק הקודם הוא זרק 6 פעמים כל המשחק של הת'אנדר וקלע מתוכן 5 פעמים והגיע ל-10 נקודות.
ומבחשק שלפני הוא זרק 5 זריקות מהשדה שמתוכן הוא קלע 4 פעמים , וזרק עוד 4 פעמים מהעונשין שם הוא קלע את כל הנקודות האפשריות והגיע ל-8 נקודות.

ומכיוון שאני מאוד מעריך את הדעות של האנשים פה בפורום ב-NBA , אני רוצה להעלות בפניכם את השאלה שבשילה חפרתי פה מקודם,
סטיבן אדאמס , שחקן מוגבל התקפית והגנתית או פוטנציאל אדיר שיכול להתפתח לסנטר נפלא?

billc

New member
אני לא זוכר שאף אחד פה בפורום דיבר רע על אדאמס, אני כן זוכר

שחלק מהאנשים פה לא אוהבים את קנדריק
אני בטח לא זוכר שמישהו אמר על אדאמס שהוא שחקן טראש טוק לא רע, אם אני לא טועה הוא אף פעם לא באמת מדבר אלא להפך הוא לא מדבר בכלל
מה שכן הוא באמת שחקן מלוכלך שם מרפקים חופשי, דוחף, מושך שחקנים למטה זה באמת מועיל ומוציא שחקנים מדעתם.
בקשר לעתיד שלו, בא נאמר כך הוא עדיף על פרקינס והוא נראה לא שביר

fatnoam

Active member
האמת היא איפשהו באמצע

אם אדאמס יישאר באותה רמה שהוא עכשיו, הוא כבר שחקן לגיטימי. האם הוא יכול להתפתח לשחקן של 20-10? לי לא נראה כל כך.
&nbsp
אבל הוא כן יכול להיות יעיל ומוערך. בוגוט לא עושה מספרים משוגעים והוא מאוד קריטי לג"ס, לדוגמא.
&nbsp
גבוהים מתפתחים לאט, ואדאמס רק שנה שניה בליגה. בוא נראה עוד 3-4 שנים איפה הוא עומד. אני מנחש שזה יהיה מקום טוב.

מעבר לזה שבוגוט הוא שומר ענק,

הוא גם אחד הביגמנים המוסרים הכי טובים בליגה שזה תחום שלא הייתי בונה בו יותר מידי על אדאמס, אז אני לא יודע כמה ההשוואה הזאתי טובה.
&nbsp
מה שכן אני מסכים שזה די מוקדם לקבוע וצריך לתת לו זמן וגם אני מעריך שהוא יהיה סנטר פותח לגיטימי בליגה אבל לא הרבה מעבר.

למעלה