סטיבי וונדר: "זה דווקא לא כל כך נורא שאני עיוור, תארו לכם שהייתי גם שחור"
A arthurius New member 30/10/06 #1 סטיבי וונדר: "זה דווקא לא כל כך נורא שאני עיוור, תארו לכם שהייתי גם שחור"
א אבנר אפי New member 30/10/06 #2 ריי צ'ארלס: "זה לא כל כך נורא שאני עיוור, תארו לכם שהייתי סטיבי וונדר" <מי אמר שכל הפנסתרנים הכושים העוורים ערבים זה לזה?>
ריי צ'ארלס: "זה לא כל כך נורא שאני עיוור, תארו לכם שהייתי סטיבי וונדר" <מי אמר שכל הפנסתרנים הכושים העוורים ערבים זה לזה?>
I Inco Gnito New member 30/10/06 #3 סמי דייויס ג'וניור: "זה דווקא לא כל כך נורא שאני שחור, לפחות אני יהודי ועיוור בעין אחת" {יש מי שנולד ככה ויש כאלה שסתם Wannabe....}
סמי דייויס ג'וניור: "זה דווקא לא כל כך נורא שאני שחור, לפחות אני יהודי ועיוור בעין אחת" {יש מי שנולד ככה ויש כאלה שסתם Wannabe....}
ג גלדיולה שלוחת רסן New member 30/10/06 #4 'חת שתים שלוש, אני הולכת לחפש בארכיון עוד כמה. <גלדיס תוהה אם הבדיחה על זה שהם לא רואים כסף כבר סופרה>
'חת שתים שלוש, אני הולכת לחפש בארכיון עוד כמה. <גלדיס תוהה אם הבדיחה על זה שהם לא רואים כסף כבר סופרה>
ג גומר מהר New member 30/10/06 #6 משה קצב: "זה לא נורא שאני מכחיש הכל בצורה גורפת, תארו לעצמכם שהייתי מכחיש הכל בצורה עודרת".
ד דמעה ורודה New member 30/10/06 #7 באמת? משה קצב גומר מהר? בגלל זה הוא עושה את זה לעיתים קרובות? בגלל המאזן של הזמן?
א אצבעות יצאו לטייל New member 30/10/06 #8 אופיר פינס-פז: "זה דווקא לא נורא שאני אופיר, אבל תארו לכם שלא הייתי מוסיף פז..."
ד דמעה ורודה New member 30/10/06 #9 אופיר פינס פז היה עושה חכם אילו היה מפרש טוב יותר את שמו ל - אופיר שיינין דיק. שנבין.