סטטיסטיקות

סטטיסטיקות

רק השבוע התוודעתי ללוח ההיכרויות של הפורום . עברתי על עשרת העמודים הראשונים מתוך עניין ולהלן מסקנותיי: שליש מהמודעות שייכות לגברים נשואים. כ-56% של גברים רווקים. השמינית הנותרת הן של גייז שמחפשים אשה להקמת משפחה. (השתדלתי לשים לב למודעות שחוזרות על עצמן ולהוריד בספירה. כמו כן , לא נלקחו בחשבון מודעות לרכישת קלנועית ועיסוי טנטרי) . אותי הטרידה בעיקר הכמות הנכבדה של הגברים הנשואים . מה דעתיכם?

תופעה זו נפוצה מאוד לא רק בלוח...

ההיכרויות של הפורום, אלא בעוד אתרים נוספים וחלקם הלא מבוטל הם גברים דתיים/חרדים/שומרי תורה ומצוות ואבות לילדים. חלק קטן מאוד יידעו את נשותיהן על מצבם, מעטות מאוד (אפשר לדעתי לספור אותן בכף יד אחת) קיבלו בהבנה את המצב ואחרות בשאט נפש עד כדי גירושין ופירוק המשפחה. לרוב הם דומיניים, שכל מטרתם להשלים את החבר להם בחיי הנישואין (נשואים הומואים/דומיניים תקנו אותי אם אני טועה!!!) והחלק האחר מחפש חברה מהמיגזר שממנו הם באו. יש שנושאים אישה מתוך לחץ משפחתי, חברתי וכו` ובדרך כלל, חיי נישואין לא מזיקים מעמד. יש המתחתנים מרצונם החופשי ובלבד שיזכו לילדים ביולוגיים משלהם ודור המשך יבורך. יש כאלה שמתחתנים ומקבלים על עצמם להתנזר מגברים (כמה זמן זה מחזיק מעמד ימים יגידו). לאור הסטטיסקה שעשה ידינו אנגוולין, אני פונה מכאן לנשואים לסבר את אוזנינו ולספר לנו מה באמת מניע אותם לחפש שותף נוסף לחייהם, גם אם זה רק אפיזודה חולפת. זה באמת מעניין לשמוע. אני לדוגמא כפי שסיפרתי בעבר, מספר שנים לפני שהכרתי את מי שהייתה לימים רעייתי התנזרתחי לחלוטין מגברים וב"ה עמדתי בזה בכבוד. אלא הטלטלה שעברתי בחיי, גרמה לי לשינוי במצבי לאחאר שנים רבות.

ואתה חושב שזה מייצג?

האם הומו דתי שהתחתן מועד לבגוד בוודאות? עד כמה זה מייצג? אולי זה מיעוט? אולי זה דווקא הרוב? בעבר בטח זה היה במיעוט, אבל היום עם כל הגירויים מסביב נדמה לי שכבר לא. דרך אגב, דו-מיני זה שונה. אם הוא מתאהב באשה, אין סיבה שיבגוד עם גבר כי הוא מסוגל לאהוב אותה. דו מיני בהגדרתו לא זקוק להשלמות - כי הוא יכול לאהוב גם אשה בשלמות.

לא בהכרח שזה מייצג...

/tapuzforum/images/Emo26.gifוגם לא מחייב שהומו דתי נשוי יבגוד באשתו. כמובן תלוי גם מה הסיבה שהומו זה התחתן. מרצון, מלחץ כזה או אחר, מתוך אהבה, או מתוך חוסר ברירה וכו`. בל נשכח שאדם נשוי דתי (גם לא הומו וכל שכן הומו...) פורש מאשתו כשהיא נידה ואח"כ שבעה נקיים, מה שפותח לו פתח לרעות בשדות זרים כד לספק את תאוותיו המיניות (כמובן שלא חייב לקרות בכלל...) הומו כנראה לא חושב שבזה שהוא מתרועע עם בני מינו, יש בזה בגידה. יצא לי להיפגש לא אחת עם הומואים נשואים (שבד"כ ידעתי על כך במהלך השעחה שבה כל אחד סיפר על עצמו) ואני אישית חשתי רע עם זה שגבר נשוי יבגוד באמצעותי באשתו, לכן תמיד הפגישות האלה הסתיימו בשיחת נפש ותו לא. ניסיתי בכוחי הדל לשכנע אותם לשמור אמונים לאישה שאיתה הקימו בית ויש להם ילדים ממנה, לשמוע למה בעצם הם נפגשים עם גבר כשהם נשואים, לרוב התשובה הייתה להשלים את החסר ולחוש את המגע הגברי שהם משתוקקים לו ועוד סיבות ותירוצים... מי שלפחות אשתו יודעת על מצבו ולא מפריע לה שיבושם לו, מי שאשתו לא יודעת וסוברת שהוא אוהב רק אותה ומחלק רק איתה את יצועו, הרי שהוא עושה שקר בנפשו וזה ממש לר פייר ולא הוגן. ו דעתי וכך אני רואה את הדברים.

frankie246

New member
תוכל לפרט יותר?? זה כל כך חשוב לי...

"לרוב התשובה הייתה להשלים את החסר ולחוש את המגע הגברי שהם משתוקקים לו" - ככה הם אמרו לך? אני מאוד רוצה לדעת למה הם התכוונו. אני משתוקק לפירוט בהרחבה שלך לגבי התחושות שלהם על פי מה שהם אמרו לך. תודה רבה.

כנראה שהומו נשאר תמיד הומו

/tapuzforum/images/Emo26.gifולכן חסר לו המגע המלטף הגברי, התחושה לחיזוק האגו ההומואי שלו כשהוא נמצא בקרבה גופנית עם בן מינו, חבוק בזרועותיו. ההרגשה של לאהוב גבר לא משה ממנו, אלא אם הוא מוכן להקריב את האמור לעיל למען אישתו ובני ביתו. לרטב אלה התשובות שקיבלתי מהם. לא פעם הומו נשוי מגיע למיטה עם אישתו תוך כדי פיתוח פנטזיות על גברים שאיתם בילה, כדי לספק את צרכי רעייתו ואש זה מגביר אצלו את האדרלנין להחפגש שוב עם בן מינו ולשחרר את הפנטזיות הנרקמות במוחו. הכרתי אדם דתי המדדיר עצמו הומו, שהחליט ליידע את אישתו על מצבו ולתדהמתו הי הודיעה לו שזה לא מפריע לה והיא אוהבת זאת על אף ולמרות זאת. לדבריו היא מוכנה לזה, העיקר שהוא לא מחסיר ממנה דבר כולל עונתה (תשמיש המיטה בעת שהיא מותרת) והם מצפים אגב בעז"ה בתקופה הקרובה לצאצא ראשון, מה שיכול בהחלט לחזק את הקשר ביניהם. רובם ככולם של הנשואים לא מחפשים חבר/בן זוג לחיים אלא מחפשים הומו לסטוץ בר חלוף ולשחרור לחצים מיניים שבהם הם שרןיים. מקווה שעניתי לך על שאלותיך.

frankie246

New member
אז בעצם אתה אומר שכשלאדם יש נטיה לגבר...

היא לעולם תישאר בו, ובמידה והוא ירצה להיות נאמן לאישתו הוא יצטרך לחיות במאבק נגד הנטיה שלו? (כי אם כן, אתה בעצם אומר שהדו-מיניים אינם יכולים לחיות במונוגמיה)

idani2222

New member
היי פרנקי מה קורה

כמישהו שחי את הנטייה מגיל צעיר 11 היה לי כבר חבר :) קשה לאמר שהנטיה יכולה להעלם קליל ואני אומר לך את זה כאחד שיש לו משיכה מסויימת לבנות אני לא מתכחש שאני אוהב בנים אבל אני גם לא מתכחש שאני אוהב בנות השאלה איך אתה מנתב את הנטיה שלך

אפשר פשוט להרדים את הנטיה

/tapuzforum/images/Emo26.gifלכבוש אותה. איזהו גיבור הכובש את עצרווהרי ידוע היצר לובש צורה ופושט צורה, יש את יצר האכילה, יצר הראיה, יצר המחשבה, יצר הנטיה וכן על זה הדרך. ואם האדם הוא דומיני - משמעו שהוא נמשך הן לגבר והל לאישה, אם הוא רוצה לחיות עם אשתו חיים טובים ומתוקנים פשוט ינטרל את המשיכה לבנים ויתרכז ברעייתו ובביתו. יימנע מלהגיע למצבים של משיכה, כי מה יעשה הנער ולא יחטא, כשהכל פרוץ ועומד לפניו? פרנקי אני מדבר מגרוני ומנסיוני האישי, שאם לא כן אולי הייתי חושב אחרת או מדבר אחרת. לעניות דעתי שוב הכל תלוי באדם עצמו לאן הוא שם את פעמיו ולאן מועדות פניו. ירצה יכבוש ויצליח, ירצה ימעד ויפול לפני היופי הגברי שיחרפן אותו. אותי בזמנו אשתי חירפנהובגדול ולכן עצרתי ואצרתי את עצמי במשך תקופה ארוכה מאוד מלהתבחר לבני מיני (כמעט 24 שנים...קשה אולי להאמין אבל זו עובדה!!!)

frankie246

New member
אני לא בטוח שאני מסכים איתך...

כאילו, זה נשמע מאוד הגיוני מה שאתה אומר ומאוד לפי התורה, אבל קח אדם ותגיד לו לחיות ללא חיי מין - זה נראה לך אפשרי בכלל? עד לא מזמן הרגשתי צורך רק לאישה, בזמן האחרון אני מרגיש צורך לגבר. אני יכול להיכנס לקשר עם אישה עכשיו, אבל זה סתם יהיה חבל כי בתוך תוכי לא אפסיק להרהר "איפה יש גבר?".

ריק בש

New member
קראתי ספר שמכיל עדויות של המון גברים נשואים

אמריקנים שנמשכים לגברים (חלקם הומואים וחלקם בי). הרושם הכללי שנוצר היה שאין כזה דבר באמת הומו נשוי שמתנזר מגברים. לפי עדות של אחד הכותבים שם, הוא חושב שאחד משלוש מאות ההומואים הנשואים שהוא מכיר מצליח בכך, וגם הוא מעביר את חייו בדיכאון נוראי. מה שכן, כמעט כל ההומואים מדברים הרבה על זה שהם מאוד אוהבים את נשותיהם, אבל עדיין רובם הגיעו לשלב בחיים שבו הם צריכים קשר נוסף עם גבר, שיספק צרכים פיזיים ורגשיים. לפעמים הנשים מקבלות את זה ומזמינות את בן הזוג הנוסף לארוחת ערב. כשהנשים לא מקבלות את זה, נראה שגירושין או הונאה הם כמעט בלתי נמנעים. כמובן אני לא יודע אם המדגם בספר מייצג. זה טקסטים מקבוצת תמיכה, ויכול להיות שכאלו שמצליחים להתאפק מראש לא כותבים שם, וגם ההומואים שם (לפחות רובם) אינם יהודים דתיים ולכן כנראה אין להם את המוטיבציה העזה שיכולה להיות לדתיים לא לחטוא.

למעלה