סטטיסטיקות לחדר!

• פותח הנושא PopPy
  • פורסם בתאריך

PopPy

New member
סטטיסטיקות לחדר!

אני גאה להציג את הסטטיסטיקות של חדר מכושפות! ^-^ אני אשתדל לעדכן את זה בערך פעם בשבוע, כרגע זה רק של שלושת הימים האחרונים.. שימו לב שהעמוד הראשי הוא לא העמוד היחיד.

Charmed 4ever.

New member
אתי, כל הכבוד על העבודה!|חלב|../images/Emo54.gif

|מיוחדת| רק דבר אחד, כשנתת ציטוטים מכל אחד, הציטוט שלי הוא בעצם ציטוט של דניאלי, היא הייתה אצלי. אני לא הייתי מבקשת לדבר על באפי, מאחר וראיתי רק את השלושה פרקים הראשונים... היום אני ממשיכה
.

PopPy

New member
"כשנתת"? זו בסה"כ תוכנה חביבה

שעושה את העבודה - לא יותר, ומהיותה תוכנה - היא נותנת ציטוטים מכל הימים האחרונים בצורה רנדומלית לחלוטין, אני לא בוחרת אותם... הדבר היחיד שאני עושה הוא להגדיר את האפשרויות בה, להכניס את הלוגים ולהעלות את העמוד שנוצר לנט
.

Charmed 4ever.

New member
אה. הו וול... |חלב|../images/Emo54.gif|מיוחדת|

ועוד משו, איך הגעת לעובדה שאני צעקנית? בסך הכל ביקשתי שיפסיקו לריב
. והיום הגעתי למסקנה, שאני אכן צריכה להיות פסיכולוגית אם לא אהיה שחקנית, מה שרוב הסיכויים לא יקרה (זאת אומרת שכן אהיה שחקנית. מה שלא יקרה זה שלא אהיה שחקנית.)

PopPy

New member
זה - לא - אני! זה הכל התוכנה, אפשר

להאשים אותה ואותה בלבד
וה"צעקני" נקבע נדמה לי ע"פ כמות סימני הקריאה, כנראה שאת השתמשת בהכי הרבה סימני קריאה.

HuGo Hell

New member
אחלה עבודה אבל... ../images/Emo1.gif

1. אני נמצא בערוץ + מדבר יותר מ-^XidanX^. 2. אני לא צועק!
ואני לא צעקני. 3. יפה, אחלה עבודה :)

גל1234

New member
קודם כל כל הכבוד על ההשקעה

שנית זה לא הפעם הראשונה שאומרים לי שאני רושם דברים מכתבים כנראה אני בן אדם מתפלסף (תספרו למסכנה שהייתה צריכה לקרוא תכמתב טיסה שרשמתי לה במשך 9 עמודים וזה עוד אחרי שקיצרתי כי היא אמרה שאין לה כוח לקרוא הרבה)

Oaf

New member
כלכבוד על ההשקעה, תמשיכי!../images/Emo13.gif../images/Emo19.gif

Kryptonite

New member
מגניב ביותר../images/Emo70.gif../images/Emo8.gif../images/Emo45.gif../images/Emo168.gif

PopPy

New member
תוכנה, יש אליה לינק בסוף העמוד.

והציטוט נבחר רנדומלית.

למעלה