סטטיסטיקה

מצב
הנושא נעול.
סטטיסטיקה

סטטיסטיקה
הי כולן, חדשה כאן ורוצה לדעת אם מישהי מכן מכירה קצת סטטיסטיקה בעניין שלנו לגבי סיכויי ההצלחה לגבי כל נסיון ובכלל. כל הספרים שיש לי נגמרים איך שמגיעים לנושא של תרומת ביצית.

ברוכה הבאה לביתניו החם../images/Emo140.gif

סטטיסטיקה
הי כולן, חדשה כאן ורוצה לדעת אם מישהי מכן מכירה קצת סטטיסטיקה בעניין שלנו לגבי סיכויי ההצלחה לגבי כל נסיון ובכלל. כל הספרים שיש לי נגמרים איך שמגיעים לנושא של תרומת ביצית.
ברוכה הבאה לביתניו החם

ברוכה הבאה לביתניו החם
אני מצרף לך קישור למחקר שסטטיסטי שבוצע ע"י ה- CDC שהוא מכון בלתי תלוי של משרד הבראיות של ארה"ב. המחקר מבוסס על מדגם של 115000 מקרים את טיפולי פוריות בארה"ב בשנת 2002 ושמתוכם 14000 היו בתחום של תרומת ביציות. בקיצור גודל דגם מרשים. ע"פ הטבלה (טבלה מס 41, שנמצא בחלק 5 של המחקר) שצירפתי ניתן להסיק כמה מסקנות חשובות: 1) אחוזי הצלחה לעוברים טריים מתרומת ביציות הוא 50.0% לעומת 34.9% בעוברים טריים בטיפולי IVF רגילים. 2) אחוזי ההצלחה לעבורים טריים מתרומת ביציות הוא 50.0% לעומת 28.8% אחוז הצלחה לעוברים קפואים מתרומת ביציות. 3) אחוזי ההצלחה לעוברים קופאים מתרומת ביציות הוא 28.8% לעומת 24.8% לעוברים קפואים מטיפול IVF רגיל. אכן ע"פ מחקר זה, במידה ואת רוצה להגדיל את סיכוייך להורות ומוותרת על הגנים אז יש לך סיכוי של 50% לעשות כך בתרומת ביציות עם עוברים טריים. תרומת ביציות היינו תהליך זהה לזו של טיפול IVF רגיל פרט לכמה הבדלים עקריים. הטיפול נעשה על שתי נשים ומבוצע תיזמון הומונלי בניהן כאשר התורמת עוברת IVF שלב א' ו- ב'(גירוי שחלתי ושאיבה) והנתרמת עוברת IVF שלב ג' (הכנת רירית הרחם והחזרת עוברים טריים או קופאים). ע"פ הניסיון שלי פה בפורום אז הסטטיסטיקה הזו די אמינה. ברוכה הבאה ובהצלחה.

אדוינה

New member
ברוכה הבאה!

סטטיסטיקה
ברוכה הבאה!
אין סטטיסטיקות רשמיות מישראל.מלח כתב מה כן יש. נשמח לשמוע עלייך קצת יותר. הישארי עמנו. בהצלחה!!!

מצב
הנושא נעול.
למעלה