סטטיסטיקה קלה...

בדיחות טובות בפורום 'בדיחות'

ב'סברס' יש בדרך כלל דיונים מעניינים. מוזמן לראות. ואת עדה איסט, אם תרצה, תוכל למצוא ב'מרקיד' שם היא כאמור מנהלת דיון סוער ורב משתתפות.... עם עצמה.

דבלה. למה לעקוץ את עדה. עדה

בחורה נפלאה. זכותה לעשות מה שהיא רוצה. עדה לא מעוניינת בסיכסוכים שיש בתפוז. אנשים לא הבינו אותה, עדה רוצה ומחפשת יושר. היא לא אינונימית אין לה ממה לחשוש . כי לא עשתה שום דבר רע לאף אחד. היא גם לא מעוניינת בסברס. ארגון המרקידים חשוב לה ובצדק. מספיק לכלכו עליה פה.

אכן עזרא

עדה בחורה נפלאה. גם אתה עזרא בחור נפלא. ואגב - לא מסכים איתך כי...."היא גם לא מעוניינת בסברס. ארגון המרקידים חשוב לה ובצדק"..... נכון להיום עזרא... רק שתדע... פירסמה עדה ב'סברס' 1065 הודעות.

בעז כהן

New member
אגלה לך סוד ...

ככל מרקיד ומחבר ריקודים בארץ ובעולם הייתי מאד רוצה להגיע להרקיד באיזור המרכז שם נמצא המרכז של ריקודי העם לטוב ולרע הצלחה מקצועית באיזור המרכז הינה כרטיס הביקור הטוב ביותר אלא שאני לא גר במרכז , אלא בפריפריה שולית ביותר (בכל מה שקשור לריקודי עם בלבד..), בי-ם.אין לי קשרים כאלה ואחרים כדי לקבל אולם טוב. אולי תסייעו בידי?

אה סליחה

אבל לא הבנתי מדוע הצלחה מקצועית לא יכולה לקרום עור וגידים גם באזורים שהם לא במרכז עיין ערך "ירון" מאזור הצפון שמצליח מאד בהרקדותיו וטוב שכך לדעתי זה משהו שניתן לגרום לו לקרות בכל מקום רק תלוי איך עושים זאת אחרת כולנו היינו צריכים לעבור לגור במרכז והיה שם צפוף מידי לטעמי בכל מקרה שתהיה שבת שלום

בעז כהן

New member
לצערי

אפילו צפון הארץ נחשב מרכזי יחסית לי-ם אנחנו משולים לאי בים למרות שי-ם היא הגדולה בערי ישראל הרי שמרבית תושביה הם או ערבים, או דתיים או עובדי ציבור קשי יום ואפילו אעז לאמר, שתרבות הפנאי בי-ם מפגרת אחרי שאר הארץ

../images/Emo204.gif הורה'לה - גם ירון כרמל...

מגיע להרקיד בספורטק הרצליה.... במרכז...
ואם כבר, ע"ע יום טוב אוחיון שנוסע פעם בשבוע מב"ש להרקיד ברעננה.... כנראה שכדאי לו... {ואנחנו שמחים שכך...
}

כן אבל

גם ירון לא עושה זאת על בסיס קבוע וממש אין לי בעיה שיום טוב מצפין אם זה עושה טוב התכוונתי שגם בעיר כמו ירושלים אני חושב שאפשר להצליח ולא אביא כאן דוגמאות אבל ישנן האמת שאף פעם לא יצא לי לרקוד בירושלים אבל תמיד חשבתי שזה יהיה נחמד לעשות זאת מתי שהוא לילה טוב

בעז כהן

New member
אגלה לך סוד..

אין ולא היתה בי-ם הרקדה קבועה שהיו בה למשל 300 רוקדים אף פעם לצערי המצב כל כך גרוע שאפילו בהרקדה עירונית (יום י-ם למשל) ואפילו בכניסה חינם אין כמות שכזו

למעלה