סטטוס מוצר שנשלח דרך דואר ארה"ב

Maimonie

New member
סטטוס מוצר שנשלח דרך דואר ארה"ב

שלום רב. קניתי מוצר ב-EBAY המוכר שלח את המוצר דרך USPS שאני מקיש את מספר החבילה באתר של USPS (או שטר המטען אם תרצו לקרוא לו כך) אני מקבל את הסטטוס הזה: Status: Attempted Delivery Abroad We attempted to deliver your item in ISRAEL at 12:15 PM on March 18, 2009. מה זה בדיוק אומר? זאת אומרת שהם ניסו להפיץ וכשלו או הצליחו להפיץ לישראל? כי פירוש המילה attempted הוא "ניסינו" בצורה פשוטה. תודה לעונים ולמבהירים לי את כוונת המשורר...

Maimonie

New member
לא הבנתי אותך ../images/Emo4.gif

ואני גם חושב שאת טועה אם כל הכבוד... כי לפי הסטטוסים הקודמים שבדקתי המוצר כבר נשלח מחו"ל ראה להלן את כל הסטטוסים: Attempted Delivery Abroad, March 18, 2009, 12:15 pm, ISRAEL Attempted Delivery Abroad, March 16, 2009, 4:28 pm, ISRAEL Out of Foreign Customs, March 15, 2009, 1:24 pm, ISRAEL Into Foreign Customs, March 15, 2009, 1:23 pm, ISRAEL Arrived Abroad, March 15, 2009, 1:23 pm, ISRAEL Enroute Departure, March 08, 2009, 7:56 pm, ISC NEW YORK NY(USPS) International Dispatch, March 08, 2009, 7:56 pm, ISC SAN FRANCISCO (USPS) International Dispatch, March 07, 2009, 5:37 am, ISC SAN FRANCISCO (USPS) Electronic Shipping Info Received, March 04, 2009 או שאני טועה... נחכה לעוד תגובה

טלי5555

New member
החבילה כמעט אצלך

עברה את המכס, כפי הנראה נקלטה בדואר המרכזי בעיר מגוריך והועברה לסניף הדואר שלך.

Maimonie

New member
סליחה על חוסר הסבלנות אבל...

היום (20/03/2009) שוב בדקתי את הסטטוס של החבילה באתר USPS ועדיין רשום בסטטוס: We attempted to deliver your item in ISRAEL at 12:15 PM on March 18, 2009 האם עלי להמתין עוד קצת? האם אתר USPS מתעדכן ברגע שהחבילה מגיעה לדואר ישראל ועד שהחבילה מגיעה אלי או שזה העדכון האחרון שהוא יכול להציג (כי אין לו קישור נתונים עם דואר ישראל) ?? תודה מראש..

טלי5555

New member
אין שום בעיה...

רמת העדכון של USPS נמוכה עד אפסית. אל תסתמך עליה. רוב הסיכויים שהסטטוס לא יתעדכן גם לאחר שתאסוף את החבילה. אתה יכול לבדוק באתר דואר ישראל ולהתעדכן משם ברגע שהחבילה נקלטת בארץ. בכל מקרה, נראה לי שמבחינת טווח הזמנים, יש לך עוד כמה ימים. אם תוך שבוע לא תקבל את החבילה, גש לסניף שלך ותברר. לפעמים חבילות לא נקלטות במחשב ולכן לא נשלחת הודעה.

Maimonie

New member
תודה רבה ועוד שאלה אחת אחרונה ברשותך

אני יכול להבין מהסטטוסים שראיתי באתר USPS שהחבילה עברה את המכס ? כי זה הכי קריטי לדעתי... רשום שם : Out of Foreign Customs, March 15, 2009, 1:24 pm, ISRAEL אני יכול להבין מזה שאכן החבילה השתחררה מהמכס?? תודה ורבה ואחכה בסבלנות עוד שבוע... שבת שלום.

טלי5555

New member
כן

עברה את המכס. למיטב הבנתי הגיעה כבר לסניף שלך. כמו שציינתי בהודעה הקודמת, נסה לבדוק באתר דואר ישראל, אם מופיעים נתונים לגבי החבילה. בכיף, שבת שלום גם לך.

Maimonie

New member
אז ככה.. המשך הסאגה

קיבלתי את ההודעה הבאה מהסניף שלי (מצורף תמונה) פעם ראשונה שאני מקבל כזאת הודעה מהדואר לגבי חבילה שמחכה לי. זה נורמלי ? עד היום הייתי מקבל דף אדום רשמי כזה של רשות הדואר זה פעם ראשונה שאני מקבל פתק כזה אם הדף שקיבלתי אני ניגש לסניף שלי? תודה מראש וסליחה על הטרחנות...

enbalush

New member
נו היא בישראל

אם זה דחוף לך, תתקשר מחר בבוקר לusps ותבקש לדעת מתי המשלוח צפוי להגיע כדי שתהיה בבית, אפשר גם להשפיע עליהם להקדים את המשלוח.

טנזניה

New member
החבילה אמורה להיות מחולקת בישראל?

USPS עובדים עם הדואר. למה אתה לא בודק באתר של רשות הדואר? בהצלחה

למעלה