סטטוסקבו

• פותח הנושא all
  • פורסם בתאריך

קלייר

New member
מקווה בת -עמי/שלא תתאכזבי

מאוד מקווה בת-עמי שלא תתאכזבי ,כי יודעת אני שאת מאמינה במה שאת כותבת אך לצערי היום זה כבר לא קיים

B.Shokor

New member
את יודעת מה?

אני בטוח ב100% שאם הבעייה של השלום היא רק המתנחלים, כל עם ישראל (ערבים+יהודים) היו מבקשים/משכנעים אותכם לעזוב את ההתנחלויות.

קלייר

New member
וזה עוד יקרה/כצעד ראשון לפתרון

זה עוד יקר, כצעד ראשון לפתרון,ותאמין לי יקחו אתהכסף מהר מאד

בת-עמי

New member
נכון אנחנו לא הבעיה היחדיה

אבל אתה צריך להבין משהו פשוט שגם נגיד אם היינו הבעיה היחדיה לא היינו עוזבים

B.Shokor

New member
למה לא היית עוזבת? אפילו אם היה

למען השלום (אם תעני בכן זאת אומרת שהבעייה שלך היא שאינך מאמינה בדו-קיום ובשלום בכלל לפני/אחרי המהומות). שאלה: אם את כל כך אוהבת את המדינה שלך, מה זה משנה לך אם תלכי לגור בתל-אביב או בנתניה למשל?

all

New member
אם אתה כל כך אוהב את העם שלך

למה לא תלך לגור ברפיח או עזה למשל

B.Shokor

New member
כי:

1. אני אזרח ישראלי עם תעודת זהות ודרכון ישראלי. 2. נולדתי בתוך גבולות מדינת ישראל, ולא בשטחים. 3. כי אני רוצה להמשיך לחיות עם בני העם היהודי, ועם הדמוקרטיה ולא עם השלטון ה(ח`רא) ממלכותי או דקטטורי.

בת-עמי

New member
אתה באמת לא מבין את זה?????

יש ענייין שליישב את א``י ואנחנו מיישבים קודם כל את האזורים שלא בדיוק מיושבים שנלקחו ממנו ושנמצאים עליהם עמים שפלשו לשטח כשיש``ע יהיה אזור מיושב לגמרי ולא יהיו עליו יותר מחלוקות וכו` אני הולכת להקים יישוב בנגב

eliasys

New member
אני חושב שגם הבודדים לא מאמינים

אבל עדיין נוח להם להשתמש במושג שהיה שגור בפיהם עשרות בשנים. היום כולם מביני שהמושג הזה הפך למושג מילוני-מוזיאוני

all

New member
אל תקשקש לי עם אני וסבתא שלי

עשרות אלפי עיראקים, תוניסאים, מצרים (יהודים)נולדו בארצותיהם, הסבתות שלהם והסבתות שלהם נולדו שם. יום בהיר אחד אמרו להם ברא, החוצה יהודים, והם ברחו. כך שהעובדה שנולדת בארץ מסויימת ממש לא מספיקה בשביל לעשות את הארץ הזו לשלך. בקשר למתנחלים, הם גורשו ממדינות ערביות בהם לערבים היה את הכוח לגרש אותם והם שוכנו במקום בו לערבים אין כוח לגרש אותם. בשניה הראשונה שיהיה להם הם יעשו את זה, ואני לא משוכע שחלק מערביי ישראל לא חולמים על היום שהם יטכלו לעשות את זה לי. מסתבר שאחרי 7 שנות משא ומתן כל מה שקובע זה כוח ולכן אחסוך בזמן ולא אנסה לשכנע אותך שגם ליהודים יש את הזכות לחיות למשל במדבר יהודה.

B.Shokor

New member
נולדתי בארץ הזאת והיא שלי

אחי, אם נולדתי בארץ הזאת אז היא שלי, נקודה. חוץ מזה, אם בתוניס, עירק, גירשו את היהודים, אז בבקשה, לכו תחזירו את הארץ שלכם!!!!! (כמו שיהודים אומרים לנו, הארץ הזאת הייתה שלכם, באנו כבשנו אותה, היא שלנו). לכל עם יש את ``תרבות המחשבה`` שלו, והתרבות הזאת של העם הפלסטיני אומרת שחלק מן הארץ הזאת היא שלנו.

all

New member
גם הבן

של הפועל הניגרי שגר מולי נולד בארץ הזאת. מספיק כבר עם ה-``נולדתי כאן סבתא שלי נולדה כאן - היא שלי``, לחזור אלף אלפי פעמים על אותו הדבר לא עושה אותו לעובדה בשטח. שים לב, לא אמרתי שאינך אזרח ישראלי שחייב לקבל את כל החובות והזכויות של כל אזרח כאן. עם זה אין לי ויכוח. ותפסיק גם לומר אלפי פעמים מתנחלים לא יצאו לא תסתיים המלחמה, אז שלא תסתיים, הבנו אותך והבנו למה אתה מנסה להגיע. ומצבם של ערביי ישראל ויהודי פלסטין הוא זהה לחלוטין!!!!!!! שני העמים האלה לא רצויים במקום בו הם נמצאים בשל היותם שייכים לגזע מסויים. מבחינתי גירוש אלה או אלה זו אותה גזענות בדיוק. למה לכל ערבי יש את כל הזכות לחיות בהרצליה, רמת אביב ואילו מה שיקרה ליהודי שינסה לחיות ברמאלה. טוב חבל על הזמן, הרי לעולם לא תחשוב שליהודים יש בדיוק את אותה הזכות שיש לערבים כאן.

B.Shokor

New member
אם מדובר על זכויות..

בין ערבים ליהודים אני רק מקווה שלא תסתיר העובדה המאוד חשובה וגדולה שהערבים לא מקבלים את הזכויות המלאות כמו היהודים במדינה זאת. אגב, מי אמר לך שערבים יכולים לגור בחלק מן הערים היהודיות כמו: ראשון-לציון, או כרמיאל למשל.

all

New member
בכרמיאל בחיים לא הייתי ואין לי מושג

אבל בראשון לציון הייתי אצל חבר טוב שלי -``ג`אבאר אבו פרך``, יליד תל שבע. איש נהדר, מעבר לזה לא אוכל למסור פרטים בלי האישור שלו

eliasys

New member
כבר מסרת

לפי חוק זכויות הפרט לא היית צריך למסור את השם שלו (זאת כמובן במידה וזה שמו האמיתי) וזה צריך להיות פרח ולא פרך.

all

New member
נראה לי שאתה צודק, אשמח אם ההודעה

תמחק בהקדם

B.Shokor

New member
בקשר לכרמיאל, אני אומר לך..

שלא מאשרים לערבי לגור שם ולקנות דירה.

all

New member
טוב שאמרת לי

אני אבקש מהעורך דין שלי לברר אם זה אכן כך ואם כן אבקש מהעורך דין של ``שינוי`` להגיש בג``צ בנדון.

למעלה