סטטוסקבו

• פותח הנושא all
  • פורסם בתאריך

all

New member
סטטוסקבו

לפעמים זה יותר מקשה לקבל אותו. לפעמים הוא נראה לכל הצדדים הנוגעים בדבר לא צודק ולא הוגן. אבל זה מה שיש. מי שמוכן לקבל אותו, מוכן לשלום. מי שרוצה לשנות אותו מבקש מלחמה! זה מה שיש חברים, ערביי 48 הם אזרחי מדינת ישראל ולא ניתן לסלק אותם. המתנחלים חיים איפה שהם חיים וגם הם לא יזוזו משם. רוצים שלום? תלמדו לחיות עם זה! רוצים מלחמה? יש תמהונים למינהם שמאמינים שהיא תביא שינוי נפלא לטובתם, יש פחדנים שחוששים שהיא תביא הרעה גדולה. רק שבדרך כלל, השינויים הם כל כך זעירים כך שהמשא ומתן מתחדש בדיוק בנקודה שהפסיקו אותו. אותו ערפאת יישב על אותו הכסא וידקלם את הלוגו שלו ואותו שרון יישב על אותו הכסא וידקלם את שלו. מאידח, אנחנו אולי לא נשב כלל וכלל אלא נשכב ונריח את השורשים של הדשא. ולכן, אני פונה אל כל מי שלא יהיה, אל תתנו לקיצוניים שלכם לגרור אותכם לתוך חזון של א``י הגדולה ללא ערבים או פלסטין הגדולה ללא יהודים. אינני יודע כמה זמן זה יקח וכמה אנשים ימותו עד אז, רק דבר אחד אני די משוכנע לגביו, אם אי פעם יהיה הסדר, זה יהיה פחות או יותר, אותו ההסדר שכמעט והיה בקמפ-דויד.

קלייר

New member
המושג-ארץ ישראל השלמה/חלום בלהות

אין דבר כזה ארץ ישראל השלמה רק חלום בלהות שרקמו שונאי השלום יש מדינת ישאל הכוללת את ערבי ישראל והיהודים לפי הגבולות לא אלה שניכבשו או אלו שהחליטו קבוצת יהודים שזה ארץ ישראל, ומדינה לפלסטינים ,מעבר לקו הירוק,רק כך אולי תיפסק שפיכת הדם המיותרת גם בגין ידע שחלום ארץישראל השלמה רק חלום-לכן החזיר אדמה למען שלום ונהדר שכך עשה, אז בוא נתעורר אין דבר כזה ארץישראל- השלמה-יש מדינת ישראל ,

B.Shokor

New member
גם אני פונה לסורים/אין סוריה הגדולה

גם אני פונה לסורים שחולמים על ``סוריה הגדולה`` (הכוללת:ישראל+פלסטין+ירדן+עירק+לבנון+וחלק מסעודיה), אין דבר שנקרא סוריה הגדולה, ותפסיקו לחלום על זה.

all

New member
אתה עשר שוקור

אני כיהודי פונה ליהודים ואתה כפלסטינאי פונה לסורים. למה לא תפנה לאסקימואים ותומר להם לא לחלום על אסקימו הגדולה, זה יישמע בדיוק אותו הדבר

B.Shokor

New member
אסקימווו??? (זה טעים לא ;)))...

אוקי, אז חכה קצת בבקשה עד שהממשלה תביא עלייה מהאסקימו ואז אוכל להביא לפורום הזה אסקימואי ויעשה לך את מה שבקשת.

let`s make it clear-Clir

ארץ ישראל תהיה שלמה רק כשתהיה שלמה ועם גבולות ברי-הגנה ולאחר ניוד אוכלוסיה מסוים מרצון.. כל התושבים הערבים שדעתם אינה נוחה מהממשל הישראלי חיבים לעבור למדינה הפלשתינית שגבולותיה יורחבו לכיוון סיני וירדן. וישארו כאן,רק יהודים וערבים שבאמת רוצים לחיות ביחד. מרק.

קלייר

New member
המדינה שלמה-ומדינה לעם הפלסטיני

וערבי שיבחר מרצונו החופשי לגור בה זכותו,כל אדם יבחר את המדינה המתאימה לו,ערבי -ישראל לא יחליפו את המדינה ,אך ודאי יעזרו לפלסטינים בבנית מדינתם,אמרת זאת קקטוס -מדינה פלסטינית,לא יאומן

all

New member
איני משוכנע שהם רוצים מדינה

כשאנחנו רצינו מדינה לקחנו את מה שנתנו לנו. הם סרבו לקבל תנאים שאיש לא חשב שיסכימו לתת.

B.Shokor

New member
בשביל כך אני אומר שליהודים יש

חלק במדינה הזאת, הערבים סרבו לחלק את המדינה, הערבים לא הגינו על האדמה שלהם, אז חלק מן האדמה הזאת מגיע לעם היהודי ובגדול.

PRODIGY

New member
ONCE UPON A TIME

there was a farmer .... a good farmer .. that he loved his wife and children and most of all he loved his orchard that he used 2 work at so ... they came a thieves and killed them as he was working ... and plundered his orchard so ... he desirve that ... cause he didn`t ``defend`` his land ... cool story .. isn`t ?

B.Shokor

New member
לפי דעתי,

סיפור מאוד מציאותי, עם רמז מאוד גדול לחכמים!.

B.Shokor

New member
אין שלום אם המתנחלים לא יעזובו..

1. אני מסכים איתכם לגבי ערבי48, אין בכוח בעולם שיכול לסלק אותם מהארץ הזאת כי חלק ממנה הוא שלהם. 2. אינני מסכים איתך לגבי המתנחלים, אין שלום אם המתנחלים לא יעזובו את מקומות המגורים שלהם (שהיא בעיקר של הפלסטינים).

all

New member
אם כך אז אין ולא יהיה שום שלום

לא שאני בעד ההתנחלויות, אבל אני יודע שהם (המתנחלים) מרגישים בדיוק כמו ערביי 48 - הם מרגישים ששום כוח בעולם לא יוציא אותם מהבתים שלהם. האמת, דווקא חשבתי שתוכל להבין את זה.

קלייר

New member
השלום יבוא-כבר הודנו ישוב למען שלום

זה בית בהשאלה וידעו זאת ומי שבחר לגור שם,ידע זאת וכבר החזרנו ישוב ,למען השלום ושהרגע יגיע גם הם יצאו משם, ובוא לא נחפש את המשותף בין 48 לעכשו נחפש את הדרך לעקוף את המכישולים,קל להגיד לא יהיה שלום כי חבורת אנשים החליטושמעדיפים לחיות מחוץ לקו הירוק ולא יהיהצורך להחזיר את כל הישובים,שיבוא הרגע ימצא הפתרון איש לא ירצה להיות אבן נגב לשלום ונקווה שהפעם לא נצטרך להוריד בכוח רק במוח

B.Shokor

New member
יש הבדל עצום..

מר ALL, יש הבדל עצום ביני לבין המתנחלים, אני נולדתי בארץ הזאת והיא כיום שלי, אחרי שהייתה של סבא וסבתא שלי. בקשר למתנחלים, הממשלה הביאה אותם ממדינות אחרות ושכנעה אותם (מכרה להם בתים בחצי מחיר, פשוט מאוד נתנה להם שירותים מעולים) בשביל לגור בהתנחלויות.

קלייר

New member
כשאר יבוא שלום -גם המתנחלים יעזבו H-)

גם המתנחל יעזוב,ואני בטוחה שראש הממשלה שרון-אם יובטח לו שלום עם בטחון למדינה,יזיז ישובים ,יהפוך אדמות ,העיקר שהשלום יגיע בזמן כהונתו כראש ממשלה,הראשון שמסר אדמה למען שלום והחזיר שטחים היה איש ליכוד שהאמין בזמנו במושג ארץ ישראל השלמה-מושג שירד מזמן מהפרק אצלרוב אנשי הימין רק בודדים עדין מאמינים

בת-עמי

New member
ממש לא

שאנחנו נעזוב?????? אחלה בדיחה אולי מתים נצא מכאן כמו שאומרים על גופתי המתה תתפלאי אבל יש עדיין הרבה שמאמינים במושג א``י השלמה

קלייר

New member
בעיה שלך/אין אדם שימות למען אדמה

נגמרו ימי החלוציות,ואין אדם שישאר למות למען דבר שעבר זמנו ארץ שראל השלמה,תתעוררי היום הכסף מדבר -ויקבלו הרבה כסף יקחו ומהר יעזבו ומי שמעדיף למות למען אדמה -שכח שאנו מזמן יצאנו מהחושך לאור

בת-עמי

New member
קלייר

את לא מכירה את הציבור או שאולי את חושבת שאת מכירה הרבה אנשים לא יעזבו

למעלה