סטו! מזל טוב! =] את מאגניבה! וקולית! =]
P pluplup New member 18/8/07 #3 היום יומולדת,היום יומולדת לסטו! ^^ מזל טוב,כפרע! עד 120 P: רק טוב וזה! (כבר הזכרתי שאני גרוע בברכות? X_X ) נו? אל תבהו בהודעה סתם ככה תשרשרו ברכות
היום יומולדת,היום יומולדת לסטו! ^^ מזל טוב,כפרע! עד 120 P: רק טוב וזה! (כבר הזכרתי שאני גרוע בברכות? X_X ) נו? אל תבהו בהודעה סתם ככה תשרשרו ברכות
E Evil Pig New member 18/8/07 #4 ../images/Emo65.gif מזל טובב../images/Emo65.gif המון המון מזל טוב, רק ברכות ואיחולים! אין לי כח לכתוב ברכה אני עייף מידי תסלחו לי
../images/Emo65.gif מזל טובב../images/Emo65.gif המון המון מזל טוב, רק ברכות ואיחולים! אין לי כח לכתוב ברכה אני עייף מידי תסלחו לי
S STU XD New member 18/8/07 #5 תודה רבה, חמודים!! ../images/Emo13.gif אממ אגב, אני נוסעת היום עד יום רביעי, אז תודה לאיחולים שיש, ואם יהיו עוד אז תודה גם לכם :] שבוע טוב ..
תודה רבה, חמודים!! ../images/Emo13.gif אממ אגב, אני נוסעת היום עד יום רביעי, אז תודה לאיחולים שיש, ואם יהיו עוד אז תודה גם לכם :] שבוע טוב ..
S Sweet berries New member 20/8/07 #9 איחור מטורףףףף. סטו! מזל טוב מתוקה. מקווה שהיה לך יום הולדת מגניב ביותר,] שתהיה לך שנה נפלאה ומוצלחת, ושתשיגי כל מה שרק תרצי. אוזני ברבז שלי!
איחור מטורףףףף. סטו! מזל טוב מתוקה. מקווה שהיה לך יום הולדת מגניב ביותר,] שתהיה לך שנה נפלאה ומוצלחת, ושתשיגי כל מה שרק תרצי. אוזני ברבז שלי!
K Kneeling Roses New member 22/8/07 #12 ../images/Emo15.gifמזל טוב לשתיכן../images/Emo9.gif אוהבת../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif