סטוקטון ומלון

ALI G

New member
סטוקטון ומלון

איי איי איי. כואב הלב לדבר על הזוג המושלם הזה. הצמד הגדול בתולדות המשחק. הפאוור פוורוד הגדול של המשחק והשחקן החכם ביותר שדרך על המגרש הולכים ככל הנראה לסיים תוך שנה שנתיים את הקריירה המופלאה שלהם בלי תואר. איך זה קורה ששחקן שהוא מספר אחת בחטיפות בכל הזמנים ובאסיסטים, שמשחק עם השחקן שכל הנראה עומד להיות בעל מספר הנקודות הרב ביותר בהסיטוריה של האן.בי.אי לא מצליחים לזכות בתואר? התשובה הרווחת היא שהם לוזרים. לפי דעתי זה ממש לא נכון. הם לא לוזרים הם פשוט היו גדולים ממש ממש בתקופת ג´ורדן, ולהפסיד לו זה לא נקרא להיות לוזר. יש לכם אולי תשובה למעריץ מושבע ועייף של הצמד הזה? למה הם לא הצליחו<?

יכולות להיות לכך כמה סיבות, ואחת

מהן היא שאף פעם לא היה להם סנטר נורמלי.... איטון בשנות ה-80 היה גבוה מאוד, אבל לא שווה הרבה, ועל אוסטרטג חבל בכלל לדבר... קשה להצליח בלי סנטר נורמלי, ורק מייקל הצליח אני חושב לזכות בתארים ללא סנטר סביר (מה לעשות, פרדו-קרטרייט לא ממש שווים, וגם לונגלי לא היה ברמה טובה....). רוב הקבוצות שעשרים השנה האחרונות לקחו אליפות עם סנטר טוב, אם לא דומיננטי - בוסטון בעבר עם פאריש, לייקרס עם ג´אבר, דטרויט עם למבייר (והיה להם גם פאוור חזק שאני לא זוכר את שמו), הלייקרס עוד פעם עם שאקיל, הספרס עם רובינסון ואם שכחתי קבוצה מסויימת, אז אני מצטער...... בקיצור, אין ספק ששניהם היו מהצמדים היותר טובים בתולדות המשחק, אבל היה חסר להם הערך המוסף שהיה לאחרים, וחבל.....

ALI G

New member
אני יזכיר לך

הפאוור פוורד שהיה עם למברד ואתה לא זוכר זהו דניס רודמן. הקטפן!

חזיר בר

New member
לא לא

הוא לא היה מרכזי כל כך עוד שם,היה להם את סאלי והמממ מספר 44,אני לא זוכר מה שמו.

חזיר בר

New member
מגוויר היה סמול פאורד

(דטרויט האלו פשוט הם קצת תחביב שלי,היתי בן 5 שהם היו בשיאם) אבל אני לא זוכר את השם של 44 הזה.

לא זוכר גם כן את ה-44 הזה, אבל

אני כן זוכר תמונה מדהימה שהיתה אז בעיתון, של נדמה לי מגסי בוגס עם הכדור, עובר צמוד לביל למבייר....איזה הבדלים עצומים, חבל על הזמן....

bryant

New member
עניתה לשאלה של עצמך

הם לא הצליחו כי תמיד היו יותר טובים, ממג´יק דרך אייר ועד שאק, תמיד הם היו בין הטובים, אבל לא הכי טובים.

rub

New member
יוטה גאז´

אני ממש מסכים עם סטארגייזר ותשובתו המנומקת, ושאלה לי אליך למה לאהוד את יוטה גאז´, אני ממש מתבאס שמשדרים משחק שלהם

The Messiah

New member
...

אני לא יודע איזה משתנה זה בהרכב של הקבוצה שקובע את זה אבל יש קבוצות שפשוט אין מצב שהן זוכות באליפות כמו שהניקס לא מסוגלים לקחת אליפות בחיים!

למעלה