סטוציונר גרוע
שלום לכולם, יש לי וידוי, קוראים לי גיא ואני לא יודע איך להיות סטוציונר. השעה בסביבות חצות, אני בד"כ אחרי מקלחת שוכב עם תחתונים על המיטה כשעין אחת מופנית לטלויזיה והשניה מציצה ללפ טופ כדי שחלילה לא אפספס משהו. הראש שלי יודע שבשעה 7 בבוקר השעון יצלצל ואהיה חייב להתגלגל מהמיטה כדי להגיע בזמן לעבודה, אך מה לעשות, הילד חרמן. חיש מהר שתי העיניים ממוקדות בלפ טופ, הופכים את האייקון לפרפר ועושה סוויצ' בראש כדי להיות מוכן לענות על השאלות : ממחפש, מה אוהב, מה בראש ושחרר פרטיות... ההודעות מתחילות לזרום, העניינים מתחילים להתחמם ואז....בום! הראש מתחיל להתערב ומפריע ליצר המיני ואני מתחיל לחשוב לעצמי שאני הרי לא מסתדר טוב עם סטוצים, שקשה לי לפגוש מישהו וחמש דקות אחרי להיות כבר חצי עירומים על המיטה, אני פשוט לא בנוי לזה. אז השבוע זה קרה, אמרתי לעצמי שאני חייב להוציא את השטויות מהראש ולדמיין בראש כאילו זאת הפגישה השלישית וכמו שאומרים באטרף : "לזרום" נכנסתי להתקלח (למרות שהתקלחתי שעה וחצי לפני, just to be on the safe side ) , התלבשתי ותבשמתי והופ לאוטו. רבע שעה נסיעה לקצה השני של ת"א, חלונות פתוחים מלווים בדיסק מדליק וקול אחד שחוזר על עצמו (זרום, זרום, זרום, זרום, זרום, זרום, זרום) הגעתי אליו הביתה, שלום שלום (חמוד, חתיך) תשב, תשתה.... 5 דקות של שיחת חולין (הוא טען שהוא מחפש רק סקס ולא מעבר) עשיתי את הצעד הראשון והנחתי את היד שלי על הברך שלו, הוא חיש מהר שילב את שלו בשלי ידה ידה ידה.... תוך רבע שעה היינו במיטה ואז הקול חוזר לראש הפעם בורסיה טיפה שונה (גיא.... מה אתה עושה???) ואני מתעלם ממנו וממשיך במלאכת ה..... אבל הקול לא מוותר (גיא!!!! אני מדבר אליך, שאלתי אותך מה אתה עושה?!) שמתי את המח שלי על MUTE ותוך עשרים דקות היינו כבר אחרי, הוא ביקש שאשאר לישון אבל שינה, לא ממש היתה שם ולא בגלל סיבות טובות. כל מה שחשבתי זה מה לעזאזל אני עושה שם ולמה עשיתי את זה מלכתחילה אם ידעתי שבסופו של דבר זה לא יעשה לי טוב... אני מצטער חברים, אבל אני באמת לא מצליח להבין מה לא בסדר איתי, אני לא מפחד ממגע פיזי (להיפך) , הפידבקים שקיבלתי בתחום תמיד היו טובים, אבל אני לא מצליח להתמסר שזה מגיע לסטוצים! חגגתי עכשיו 24, האם יכול להיות שיש לי סטייט אוף מיינד של בן 60?