סטוציונר גרוע

yosef 30

New member
ברוך הבא לבחור החדש ../images/Emo140.gif

מה אתה עושה ער בשעה כ"כ מוקדמת של הבוקר, חזרת מסטוץ
. אני מתאר לעצמי שלא - אך תמיד יש הפתעות. אני שמח שבחרת להצטרף למשפחת זוגיות גאה. נשמח להכיר אותך קצת יותר אם תרצה לשתף אותנו קצת על עצמך. ואתה מוזמן לשתות קפה עם עוגיות ארגנטנאיות שהרגע קיבלתי מאחת המטופלות שלי שכחתי איך קוראים לזה. ברוך הבא. יוסף.

בופיק

New member
אלפחורס../images/Emo35.gif

אלא עם הריבת חלב באמצע
והקוקוס מסביב
ואוו זה עוגיות הורסות.. הקפה עלי
סליחה תה... אסור קפה לא
שלום בחור חדש... ברוכים הבאים לפורום המדהים הזה
שמחה שהצטרפת אלינו... שיהיה ערב מקסים לכולם אוהבת בופיק

gr8guy

New member
סטוציונר גרוע

שלום לכולם, יש לי וידוי, קוראים לי גיא ואני לא יודע איך להיות סטוציונר. השעה בסביבות חצות, אני בד"כ אחרי מקלחת שוכב עם תחתונים על המיטה כשעין אחת מופנית לטלויזיה והשניה מציצה ללפ טופ כדי שחלילה לא אפספס משהו. הראש שלי יודע שבשעה 7 בבוקר השעון יצלצל ואהיה חייב להתגלגל מהמיטה כדי להגיע בזמן לעבודה, אך מה לעשות, הילד חרמן. חיש מהר שתי העיניים ממוקדות בלפ טופ, הופכים את האייקון לפרפר ועושה סוויצ' בראש כדי להיות מוכן לענות על השאלות : ממחפש, מה אוהב, מה בראש ושחרר פרטיות... ההודעות מתחילות לזרום, העניינים מתחילים להתחמם ואז....בום! הראש מתחיל להתערב ומפריע ליצר המיני ואני מתחיל לחשוב לעצמי שאני הרי לא מסתדר טוב עם סטוצים, שקשה לי לפגוש מישהו וחמש דקות אחרי להיות כבר חצי עירומים על המיטה, אני פשוט לא בנוי לזה. אז השבוע זה קרה, אמרתי לעצמי שאני חייב להוציא את השטויות מהראש ולדמיין בראש כאילו זאת הפגישה השלישית וכמו שאומרים באטרף : "לזרום" נכנסתי להתקלח (למרות שהתקלחתי שעה וחצי לפני, just to be on the safe side ) , התלבשתי ותבשמתי והופ לאוטו. רבע שעה נסיעה לקצה השני של ת"א, חלונות פתוחים מלווים בדיסק מדליק וקול אחד שחוזר על עצמו (זרום, זרום, זרום, זרום, זרום, זרום, זרום) הגעתי אליו הביתה, שלום שלום (חמוד, חתיך) תשב, תשתה.... 5 דקות של שיחת חולין (הוא טען שהוא מחפש רק סקס ולא מעבר) עשיתי את הצעד הראשון והנחתי את היד שלי על הברך שלו, הוא חיש מהר שילב את שלו בשלי ידה ידה ידה.... תוך רבע שעה היינו במיטה ואז הקול חוזר לראש הפעם בורסיה טיפה שונה (גיא.... מה אתה עושה???) ואני מתעלם ממנו וממשיך במלאכת ה..... אבל הקול לא מוותר (גיא!!!! אני מדבר אליך, שאלתי אותך מה אתה עושה?!) שמתי את המח שלי על MUTE ותוך עשרים דקות היינו כבר אחרי, הוא ביקש שאשאר לישון אבל שינה, לא ממש היתה שם ולא בגלל סיבות טובות. כל מה שחשבתי זה מה לעזאזל אני עושה שם ולמה עשיתי את זה מלכתחילה אם ידעתי שבסופו של דבר זה לא יעשה לי טוב... אני מצטער חברים, אבל אני באמת לא מצליח להבין מה לא בסדר איתי, אני לא מפחד ממגע פיזי (להיפך) , הפידבקים שקיבלתי בתחום תמיד היו טובים, אבל אני לא מצליח להתמסר שזה מגיע לסטוצים! חגגתי עכשיו 24, האם יכול להיות שיש לי סטייט אוף מיינד של בן 60?

yosef 30

New member
כןןןןןןןןןןןןן ../images/Emo45.gif אלפחורס

רק השם של העוגיות האלה מביא לי חשק לנגוס באחת (אחרי שטחנתי חצי קופסה)
בופיק את מארגנטינה
שיהיה אחלה יום
ייוסף.

בופיק

New member
בהחלט אפשר לחסל חצי קופסא בשקט../images/Emo70.gif

לא אני לא מארגנטינה... היה לי בן זוג שנתיים וחצי שהיה ארגנטינאי אז קצת למדתי על כל האסדואים, האלפחורס, האמפנדס וכו... יום מקסים חיבוק בופיק

ברוך הבא גיא ../images/Emo24.gif

ברוך הבא לבית הזה, שב, תנוח, תרגע מהלחץ. מזל טוב ליום ההולדת ה-24
הכל בסדר איתך. הכל, מלבד החשיבה, שכולנו לוקים בה, בסטראוטיפים. אתה לא הראשון שנכנס לפורום וכותב דברים ברוח זאת. אחרים כתבו על נושאים אחרים בתחום הזוגיות, והמשותף לכולם שהם הרגישו שונים, חריגים, לא בסדר עם עצמם. כולנו, בדרך זאת או אחרת חושבים בסטראוטיפים. בגל כזה צריך לעשות כך, בגיל אחר להספיק להגיע לשם, גברים צריכים משהו אחד, ונשים צריכות משהו אחר. הומואים חייבים , אבל חייביםלקפוץ למיטה דקה וחצי אחרי שהכירו מישהו, ואסור בתכלית האיסור לחכות עם הסקס לפגישה שניה או שלישית או... הומואים כמובן לא יכולים לחיות בזוגיות לאורך זמן, טוב זה ברור מאליו. נשים בכלל לא אוהבות סקס, אם אתה רוצה לדעת הן בלית ברירה עושות טובה מידי פעם (ודואגות שישלמו עליה ביוקר!), כולנו, דרך אגב, חייבים להיות יפים, בעלי גוף מושלם, עשירים.....מושלמים.
דיייייייייייייייייייייייייייייייייייי
גיא, לא כולנו אותו הדבר, לא לכולם מתאימים סטוצים. אתה לא היחיד, יש רבים כמוך, כן, גם פה בפורום. אם אתה מעוניין בזוגיות ארוכת טווח, אז זה מה שאתה צריך לחפש. להגיד לך שקל למצוא זוגיות כזאת? לא. להגיד לך שיש לי שיטות/פתרונות/ דרכי פלא להגיע לזוגיות כזאת? גם לא. אני רק יכולה להבטיח לך שהיא קיימת, כן, גם פה בפורום. בקיצור, תשאר פה, יש פה אנשים מקסימים. תהיה אופטימי שתמצא את הקשר שמתאים לך, ואל תרגיש שאתה לא בסדר. בסדר?
איריס

../images/Emo45.gif כל אחד והצבע שלו ../images/Emo34.gif

איריס
לי את המילים מהפה, לכל אחד הרצונות והמטרות והרגשות שלו. כל אחד מעוניין במשהו אחר. החברה אינה כופה עלינו כלום - זאת הדרך שבה אנו רואים את הדברים מתנהלים. אנחנו יכולים לראות את זה כלגיטימי אצל אחרים או אנחנו יכולים להיסחף אחרי ההתנהגות הזאת ולהרגיש חלק ממנה. ואז - במקרה הזה - אם אנו גם רוצים להיות חלק מההתנהגות הזאת ובפועל זה לא ככה - אז מרגישים שונה - כמו ההרגשה שלך. אפשר לבחור להאמין בדרך שלך - ולא ללכת אחרי מה שנהוג (אם בכלל זה 'נהוג') - ואז הראייה של הדברים משתנה. או בקיצור- מה שאיריס אמרה -
. ואם אתה בן 60 במחשבה שלך, אני בן 120 פלוס מינוס, כי אני כמוך, רק מוקדם הרבה יותר - אצלי המחשבות לא נותנות בכלל להקליד ולהתכתב עם מישהו לצורך סטוץ.

צ פ ע

New member
story of my life

האמת קצת מוזר מה שרשמת. אני יכול לומר שגם אני אוטוטו בן 24, ואף פעם לא היה לי סטוץ. (אם לא מחשיבים את ההוא בוגאס...). ולעומת זאת, חבר שלי, שעוד רגע בן 23, כבר התחיל, לדבריו, סיבוב שני על הגברים בתל אביב. חשוב שתפנים ותדע -אני אומר גם כאן בפורום, וגם כשאני מדבר עם חברים שלי- סטוץ זה לא עניין של גיל. זה עניין של הלך רוח, של אופי, של אדם. ואין שום דבר רע בלעשות סטוצים, כמו שאין שום דבר רע בלא לעשות סטוצים. כל היופי בעובדה שאני ואתה וכולם חיים במדינה חופשית, זה שיש לנו את האופציה לעשות מה שאנחנו רוצים. (כמעט). אין ליו יותר מידי תובנות להוסיף, במיוחד אחרי הדברים הכל כך נכונים ומקסימים שאיריס כתבה. ( איריס, תעשי לי ילד
) מה שאני כן יכול לחדד, וזה לא קשור לסטוצים, אלא לכל הדברים בחיים- תקשיב לקול הפנימי שלך. אם בעבודה, ואם בזוגיות ואם במכולת. משהו בפנים אומר לך "לא" - אז למה אתה מתעקש? מי מכיר אותך יותר מאשר אתה? מי יודע מה טוב לך, ומה לא ? אין לך מה לקחת קשה את העניין. אז אתה לא אוהב סטוצים, so

yosef 30

New member
שמישהו ייקרא לפורטי../images/Emo70.gif

היי גיאצ'וק בוקר טוב. להיות סטוצניור זה לא משהו שלומדים לפי דעתי. ישנם אנשים שמעדיפים סטוץ-זיון- סקס חד פעמי על פני קשר זוגי. יש אנשים שמעדיפים להיות לבד לאיזה תקופה בלי סקס ובלי זוגיות ויש אנשים שלא מסוגלים להעלות על דעתם להיות לבד והם חייבים להיות בקשר לפעמיים לא משנה עם מי העיקר שיהי שם מישהו ויש עוד הרבה אנשים עם הרבה רצונות ויכולות. אם אתה לא מרגיש בנוח עם סטוץ, אל תעשה את זה לעיתים תקופות, או אל תצא בכלל לסטוץ. אני חושב שזה חשוב מאוד מה שאתה חווה עם עצמך. אתה לומד על עצמך לפעמיים בדרך הקלה ולפעמיים בדרך הקשה. אתה לומד מה אתה אוהב ומה אתה לא אוהב בתקופת החיים הנוכחית שלך. יכול להיות שבעוד כמה שנים כן תרגיש בנוח עם סטוץ. סטוץ הוא לאוו דווקא דבר מכוער חסר רגש או לא נעים. יש אנשים שהמפגש איתם יכול להיות מאוד מהנה, מחבק ומלטף, יכול להיות שתכיר דרך סטוץ מישהו שכן יהיה קליק ביניכם ומשם זה ייפתח מקום חדש להכרות ולקשר. אני לא חושב שיש לך סטייט אוף מיינד של בן 60 להיפך זה דווקא נשמע בדיוק כמו סטייט אוף מנייד של 24
. לפעמיים הביקורת העצמית שלנו היא כלכך חזקה שאנחנו לא מרשים לעצמנו להנות גם מדברים אחרים. אנחנו בני אדם ויש לנו תקופות בחיים שבהם אנו זקוקים יותר למגע, לחיבוק, לחום ולאהבה. גם בסטוץ אפשר להרגיש את אותם דברים. אני פגשתי בחיי אנשים טובים מהכרות בסטוץ וחלקם אף חברים טובים שלי עד היום. זו עוד דרך להכיר אנשים. בפעם הבאה נסה לתת לעצמך קצת יותר פידבק מאשר לבקר את עצמך, אני יודע שזה לא קל. אך זה אפשרי. מאחל לך שיהיה לך המשך יום קסום ותזכור שהדרך בה אתה מגיב לארוע שבו אתה נמצא - היא יוצרת את הרגשות כלפי עצמך. בוא תנסה עכשיו לרשום הודעה חדשה ובה אתה מספר על הסטוץ ומה היה שם חיובי וממה נהנית, אולי זה יעזור לך להכניס קצת אור חיובי על הערב הזה. באהבה גדולה יוסף.

הסטוץ הראשון שלי למשל היה בגיל 26

קצר מהיר ולא מענין. הוא התלהב נורא אני קצת פחות. גם היום אני לא הכי מתחבר לקונספט, ואם זה כבר קורה זה דורש הכנה של לפחות יום אחד מראש, או לקבוע בבוקר ולהפגש בערב, לא יכול מעכשיו להרגע. יחד עם זאת חשוב להבין שאין רע בסקס שלא מגיע מתוך זוגיות ואהבה, לפעמים חרמנים וצריכים לפרוק. מה גם שסטוצים זה מקום נפלא להתנסות ולבדוק כל מיני פנטזיות ושאר פטישים שיש לך, שבזוגיות יהיה לך יותר קשה להכניס אותם לחיי המין.

איזה פיספוס! לא ככה עושים סטוץ

אני מדבר על סטוץ עם כוונות לטווח ארוך. היית צריך להישאר שם אחרי העשרים דקות, להשאר לפחות לשעה- שעה וחצי. וזה מה שהיית צריך לעשות במשך אותן שעה-שעה וחצי: אחרי הסקס (אגב אתה צריך להתשחרר קצת עד שתהיה מסוגל לומר לעצמך שאתה עושה סקס ולא "מלאכת ה..." ולא "היינו כבר אחרי" אחרי מה? סקס!!. תסתכל במראה ותאמר לעצמך עשר פעמים בקול רם: אני עשיתי אתמול סקס עם גבר, ואני אעשה שוב בקרוב סקס עם גבר, אני הומו ואני מרוצה ונהנה כשאני עושה סקס עם גבר. כל זה שלא תהיה כל כך עצור כשמדובר בסקס). איפה היינו?... אחרי הסקס היית צריך להשאר במיטה , לנוח ליד הבחור, לפתוח בשיחה על עצמך, על התוכניות שלך לעתיד, על המשפחה שלך, על הפחדים שלך, תיקוות שלך - כלומר, על עניינים אישיים, לא על משהו שהוא חיצוני לכם (לא סרט שראית, לא סלולארי חדש שקנית, לא טיול שעשית). תן גם לו לדבר, תקשיב לו, שאל אותו שאלות על מה שהוא אומר, גלה עניין. כל זאת כששניכם נוגעים או לא נוגעים האחד בשני, אולי הראש שלו על החזה שלך. אולי הזרוע שלך על החזה שלו, אולי סתם שוכבים בלי לגעת, רצוי בחושך או באור עמום - זה מאפשר יותר גילוי לב, כשלא רואים הבעות פנים (של אדם זר שזה עתה פגשת). אני עצמי נמצא בזוגיות של 30 שנה, ואני מכיר תריסר זוגות שחיים ביחד כבר 20 שנה ויותר. כמעטא כולם נפגשו בסטוץ. לא בספריה, לא במועדון פילוסופיה, לא בחיזור טרום-סקס שנמשך 3 או 10פגישות. ועזור את ה"סטייט אוף מיינד של בן 60", זה לא קשור בגיל. גם ביניהים יש סטוצים, במיוחד ה"אלמנים" וה"גרושים" שבהם. אני לא אומר שסטוץ היא הדרך היחידה המובילה לזוגיות. אבל זו וודאי הדרך הנפוצה ביותר אצלינו ההומואים. מזל טוב, ובהצלחה איש חביב, GreatGuy שלנו. (אם לא יתקנו בקרוב את השרת של "תפוז" אני חושב שהחברה הזאת תתמוטט. מי מוכן לחכות חמש דקות כל פעם שעוברים לדף חדש באתר...)

gr8guy

New member
תודה

ותודה להורי שהביאוני עד הלום.. נרגעתי, כי באמת לרגע חשבתי שאני היחיד שלרוב לא מסתדר עם סטוצים (יש פעמים שגם אצלי יצר החרמנות משתלט לגמרי על כל תחושה אחרת). בתור אחד שסומך על האינטואיציות שלו, הייתי צריך לקרוא בין השורות שלי שעלי כן להקשיב לקול הפנימי ולעשות מה שבאמת נכון עבורי ולא משהחברה מכתיבה. שוב תודה לכם.

yosef 30

New member
היי גיא ידידי

קצת הפריע לי לקרוא את התגובה שלך שהיית צריך להקשיב לקול הפנימי שלך ולעשות מה שבאמת נכון ולא מה שהחברה מכתיבה. מה בדיוק החברה מכתיבה
איזו חברה הייתה ליידך באותו רגע שמנעה ממך מלקום וללכת או להישאר באותו לילה עם אותו בחור.
אני חושב שהביקורת העצמית שלך לא ממש מקדמת אותך לעבר המטרות שלך, אלא בעצם מכניסה אותך לתוך קיטלוג של איך דברים צריכים להיות. אולי תספר קצת על הבחור, מה אהבת אצלו, מה משך אותך להניח את כף ידך על רגלו. האם אהבת להתנשק איתו, האם היה לך נעים כשהוא נגע בך, מה בכל זאת גרם לך כן להיכנס למיטה.
תשמע אנחנו בני אדם ויש לנו יצרים, אני לא אומר שצריך ללכת כל יום לסטוץ ומצד שני אני גם לא אומר לא ללכת כל יום לסטוץ. כל אחד ובחירותיו. אך ברגע שהאדם כבר בוחר לעשות מעשה, עדיף שיימצא את החיובי בו ולא רק את השלילי והמכוער. במה בדיוק זה עוזר לך כשאתה מבקר את עצמך? האם זה נותן לך הרגשה טובה שהנה ירדתי על עצמי ועכשיו אני לא יעשה טעויות. אולי מה שקראת בין השורות לא היה נכון
אולי החברה דווקא אומרת שזה מכוער לעשות סטוץ, שזה זול ושיטחי - ואתה מפחד להיתפס ככזה
ביקורת לא חסרה בשום תחום ובשום שלב בחיינו. הקשבה לצורך האישי שלנו וקבלת הצורך היא הדרך לקבלה עצמית ולהפחתת הביקורתיות ועשיית דברים כפי שהחברה הייתה רוצה. אשמח לשמוע דעתך. חיבוק גדול
יוסף.

gr8guy

New member
הבהרה ותיקון

יוסי (בשבילי אתה תמיד תהיה יוסי) קיבלתי תגובות ותשובות כאלה מעמיקות שמין הראוי שאתייחס בהתאם... אז נתחיל מן הקל אל הכבד. מה גרם לי להגיע בכלל הבחור ולהכנס איתו למיטה? אני חושב שענית על השאלה בעצמך, יצרים. החלטתי לא לדחות אותם וללכת עם הרגש האימפולסיבי לספק את היצר, לא מסובך בכלל. הגעתי אליו ופגשתי בחור יפה תואר, עם חיוך מתוק וגוף אלוהי והוא מאוד קסם לי נישקתי אותו וזה עלה על הציפיות שלי, אני לא חושב שהיתה לי אי פעם נשיקה כזאת טובה. היה לו מגע עדין ורך, מצד שני הוא היה עוטף ומאוד חושני. הידיעה שנקבעה מטרה מסוימת לפגישה בינינו היא שגרמה להרגיש לא נעים, לא הבנתי מדוע צריך לקבוע חוקים מראש שזה למטרת סקס בלבד ולא ניתם לפתח את זה מעבר. אני חלילה אומר שסטוץ חייב להיות משהו זול, להיפך, כל המטרה של ההודעה שלי היא שאלה מדוע אני לא מסוגל לגרום לכל סיפור הסטוץ להיות יותר קליל. לא הרגשתי שיטחי ולא עשיתי את זה בגלל שהחברה מכתיבה שקרה צריך להיות, בכל זאת יש לי ראש על הכתפיים, עקרונות מסוימים ואמונות שאני חי לפיהם ואין לי שום כוונה להגרר אחרי מה שאחרים עושים. מה שאני מנסה להגיד הוא שנראה לי שלכולם סביבי סטוצים/סקס מזדמן זה עניין של מה בכך, פשוט, כמה שעות זבנג וגמרנו והיה נראה לי שרק לי זה נראה מסובך, מורכב ומלא לבטים. אם לא הייתי רוצה להכנס איתו או עם כל אחד אחר, לא הייתי עושה את זה, פשוט רציתי שזה יהיה לי יותר קל והיה לי קונפליקט ביני לבין עצמי, בין הצד השמרני עם האזיקים לבין היצר שבוער בי כמו אש. עכשיו קצת יותר ברור?

גרייט גאיי חביב, שאלה לי אליך

האם לא אתה זה שחיסלת את הסיכוי שיהיה משהו מעבר לסקס במפגש ההוא? הלא אתה הוא זה שקמת והלכת אחרי 20 דקות. לא השתמע מהסיפור שלך שהוא זה שגרש אותך. צריך לתת צ'אנס לכל סטוץ, אם וכאשר הוא מזדמן, משום שממנו עשויה לצמוח זוגיות ארוכת טווח. בחור יפה תואר, חיוך מתוק, גוף אלוהי...למה לפסול מראש?

ואני חותם על כל מילה של פורטי

אתה יודע עד כמה זה מצרך נדיר בחור שיודע לנשק בדיוק כמו שאתה אוהב? שמעבר לגוף הורס יש גם חיוך מתוק שממיס אותך ולא עוד מבט מזוגג בעיניים? הוא הרי הציע לך להשאר לישון איתו, אז גם אם זה לא היה מוביל לחתונה וילדים, מה רע בזה? הרבה פעמים אנשים חושבים שסקס זה X וזוגיות זה Y, אז יש עוד כמה אותיות ב-ABC, למה לא למשל למצוא פרטנר, שיש לכם סקס מדהים ביחד, נחמד לכם לדבר לפני ואחרי ואולי גם לישון ביחד, אבל בלי להכנס להגדרות של אהבה וזוגיות? לפעמים סקס זה רק סקס. לא כל פתיחת רוכסן מחייבת טבעת. (אלא אם כן אתה בקטע של קוקרינג)

gr8guy

New member
דווקא כן נתתי צ'אנס

נעניתי בחיוב להצעתו ונשארתי לישון אצלו.. וכמו שאמרתי לא הייתה הרבה שינה, כי פשוט לא ישנתי טוב. בבוקר הדבר הראשון שהוא אמר אחרי בוקר טוב זה "תשמע, אתה בחור מקסים, נראה טוב וחמוד בטירוף, אבל כמו שאמרתי, אני לא מחפש קשר כרגע"

בשורה התחתונה גיאצ'וק

אתה חתיך, אינטליגנט ועם אישיות, יהיה פסדר. לא דואגים לך.

אם כך , אני מתנצל על שלא הבנתי אותך

אתה דווקא כן פעלת בדרך שבעיני נראית נכונה. הפעם זה לא הצליח. מקווה שפעמים אחרות יוכיחו שמסע התלאות הזה כדאי.

למעלה