סטופ מרקט

וסל123

New member
סטופ מרקט

היי!אני הלכתי לעבוד בסטופ מרקט(רשת סופרמרקטים יחסית חדשה) ונדהמתי מהתנאים המושחתים!!!!!הם לא נותנים לך לשבת במשך 8 שעות של המישמרת אלא נותנים לך רק 20 דקות הפסקה!צריך אישור בשביל ללכת לשירותים כמו בגנון!!!והם לא משלמים לך תעריף לילה אם אתה עובד במשמרת לילה עד הבוקר!!!והם מחייבים אותך לרכוש מהם(על ידי ניכוי ממשכורתך) את המדים שאתה לובש.וגם כשאתה מתפטר אתה לא יכול להחזיר את המדים ולקבל את הכסף בחזרה!אני מקווה שהם יפשטו רגל בקרוב כי הם פשוט מנצלים כ"א זול וזמין(כמו עולים חדשים ותושבי של יישובים רחוקים שאין בהם הרבה אפשרויות תעסוקה)

תנאי עבדות- פרעה מכה שנית

צר לי על כך. האם עבדת בפועל בחנות ובמשך כמה זמן? בנושא תנאי עבודה המצב בארץ די טוב לטובת העובד כמובן. אם עבדת בפועל הרי שעליך לאסוף הוכחות לכך(כמו תלושי משכרות, רישום שעות עבודה ואפילו יומן מסודר יעזור)ולפנות לבית הדין לעבודה אם כי יתכן שאפשר גם לפנות לתביעות קטנות. על פי חוקי מדינת ישראל חובה לשלם שכר מינימום ושעות לילה (125%-150%, נקודה . שום חוזה, הסכם, תנאי או הסכמת העובד אינו יכול לעקוף את החוק (פרט למשרת אמון שהיא סיפור בפני עצמו אשר מצריך תשלום גבוהה יותר משכר מינימום). על מקרים קודמים כל העובדים שתבעו מעביד על אי תשלום שכר או שעות נוספות ואשר תביעתם היתה עינינית זכו בדין או בפשרה. לכן המלצתי -לתבוע. אפשר לבקש סיוע משפטי מגורמים בתחום. אם תזדקק לעוד פרטים אשמח לעזור. בהצלחה

למעלה