סטודנט ? .....

LIRANK

New member
סטודנט ? .....

שלום לכולם ? שוב אני ממשיך בדרכי אל ההחלטה - איזה פאלם לקנות, אך הפעם אני דוקר זאת מכיוון קצת שונה. מכיוון שהעצה החשובה ביותר בבחירת מכשיר הינה - " למה אתה צריך אותו בכלל ? ", אז השאלה שלי מופנה לכל הסטודנטים למינהם שמשתמשים בפאלם מסוים : מה חשוב שיהיה בפאלם, באיזו תוכנות מומלץ להשתמש ולכן - מכשיר מומלץ לדעתכם ( כמובן יש להתחשב בשיקול הכלכלי ) . תודה מראש לכולם !

qwertyx

New member
זה לא עובד ככה....

תכתוב פרטים על מה שאתה צריך, ואנשים יגידו לך מה מתאים. איזה טווח מחירים? צבעוני? לא צבעוני? אילו פעולות אתה מתעד/מצפה לבצע עם המכשיר? אתה צריך הרבה זכרון? או שאתה מתכוון לשים בו מעט תוכנות ולהשתמש בו בעיקר כ ספר טלפונים וכד´? אתה לומד רפואה? מתכוון להכניס ספרים לפאלם? נסה להגדיר את דרישותיך מהמכשיר, והן יגדירו עבורך את המכשיר המתאים (בעזרתינו)

michaly76

New member
עצה בע"מ

היי, אני משתמשת כבדה למדי ותומכת ברב חברי שקנו פאלמים למיניהם, לאחרונה. לדעתי הכי cost effective כיום זה הVX 8 מגה זה די והותר לשנתיים ראשונות, ככה והוא סקסי בטירוף. בבקשה.

eligrt

New member
מה צריך סטודנט - בוא אני אגיד לך... ../images/Emo22.gif

מספר תוכנות מאוד מאוד מאוד שימושיות DATEBK4 - תחליף למערכת שיומן המובנה והבסיסי של הפאלם (תופס בערך 500K) BUGME - תוכנה שתעזור לך סתם לקשקש משהו על מסך הפאלם (כמו נניח "לקנות ביצים..." - הופכת את את הפאלם למעין "פתק צהוב" - תופסת בערך 150K Happy Birthday - שחלילה לא תשכח שום יום הולדת שלך ולא של החברה...
HourzPro - אתה בטח עובד באיזו עבודה סטודנטיאלית ומשלמים לך לפי שעות נכון...? תשכח מלרשום על דף משובץ מתי באת ומתי הלכת - תן לפאלם לעשות הכל בשבילך וגם לחשב לך את השכר החודשי... אם יש לך סלקום (7160) או מכשיר של orange עם מודם פנימי ן IR (או פלאפון, אבל כאן אני באמת לא מבין במכשירים שלהם) אז כדאי שיהיה לך גם דפדפן אחד לגלישה באינטקרנט (WAP וכו) וגם תוכנה לניהול דוא"ל עשה חיים .....

הודעתך נבחרה להודעה המומלצת ../images/Emo3.gif

וכך נוכל לעודד עוד הודעות שכאלה מחברי הפורום ישר כוח ומזל טוב, אדם

אלאר

New member
שאלה חשובה - מאוד - לכל הסטודנטים

האם במוסד האקדמי שלכם מותר להכניס פאלם למבחנים...? אני לומד מימיון עכשיו, והמרצה ממליץ בחום להגיע למבחן עם מחשבון פיננסי. ביקשתי להכניס את הפאלם שלי, שיש בו גם מחשבון פיננסי. הוא מהסס, כניראה חושב שאם אני מבקש, זה סימן שיש בעיה... מצד שני, למה לשאול...? ואם יש מרצים בפורום - מעניין לשמוע את דעתכם ! ולשאלה המקורית :הדבר הכי חשוב כסטודנט, זה היכולת להוריד דפי אינטרנט, ולקרוא אותם בהרצאות משעממות. אבל גם ה LIST TODO שעושה סדר בלו"ז הגשת העבודות. כל השהאר תלוי במה שאתה לומד.גם אני דרך אגב, הגעתי למסקנה שצבע זה יקר מידי, ו 2מ"ב זה מעט מידי. קניתי ויזור פלטינה, כי באותו מחיר של פאלם 105, אתה מקבל גם יכולת הרחבה.

kenderkin

New member
אלדד יקירי!!!!!!!!! ../images/Emo24.gif

כפרה עליך תתבייש שבמקום לפנות אלי ישירות אתה פונה לכל חברי הפורום (שכבודם במקומם מונח...): ובכן, לשאלתך- אתה באמת חושב שהדודות הרוסיות מבחינות בין פאלם למחשב רגיל??? בכל אופן אני משתמש בו (סטטיסטיקה3 הזכור לטוב...) וכל עוד לא רשום במפורש שאין להכניס מחשבון שהיתן לתיכנות- השמיים הם הגבול! מת עלייך, נתראה ביום ה´

merhav

New member
איפה מוצאים HourzPro ?

אשמח אם תפנה אותי ואם אתה יודע כמה עולה התענוג? תודה מראש

merhav

New member
תודה..ועוד שאלה.. ../images/Emo51.gif

תודה רבה! התקנתי אותה והיא נראית נהדר. מישהו מכיר HOURZ גירסא 1.0 ?? היא נמחקה לי ונעלמה לי, הדטה נשמר, אבל הוא לא מסתנכרן עם HOURZPRO. לא מצאתי אותה בשום מקום באינטרנט. יש למישהו רעיונות???

qwertyx

New member
אמרתי לך שזה לא ילך כך ../images/Emo9.gif

הרבה חברים ניסו לתת עצות, אבל רק בעזרתך נגיע לפתרון הטוב ביותר עבורך. משהוא הציע כאן VX , ובכן, עליו וודאי לא הייתי הולך כיום אלא אם כן אתה מחפש מכשיר ל "תקופת ביניים", צבע לא מעניין אותך ומבחינת זכרון אתה לא מתכוון להיות צרכן כבד (ספרים וכו´), וגם אז, אם כל זה נכון, לך על יד שניה בלבד לדגם זה. (תוכל לקנות אותו ב כ 40% משווי חדש). אבל תן קצת פרטים, נוכל לעזור יותר

LIRANK

New member
ובחזרה אליי.....

נתחיל בתודה לכולם, עכשיו, ככה - אני אנסה להיות יותר ממוקד כדי שתוכלו לעזור לי יותר : אני מתכוון ללמוד מדעי המחשב בטכניון ולפיכך חשוב לי שהפאלם שארכוש יתמוך לי בתוכנות שיעזרו לי בלימודים. כמובן שכמו כל אחד כל הפעולות הבסיסיות שהפאלם מספק חשובות - אבל את זה יש בכל מכשיר מהפשוט והזול ועד.... לכן מה שיכווין אותי לצריכת המכשיר "הנכון" יהיו התוכנות שבהן עלי להשתמש כסטודנט. לפיכך מה שאני מבקש ( אני פונה במיוחד לקהל הסטודנטים שמביניכם ) - לדעת איזה תוכנות , צריך וחשוב להשתמש בהן כסטודנט ואיזה מכשיר כל אחד מכם מחזיק ( אם יש לכם גם הערכת מחיר עכשווית - זה יהיה נהדר ! ). תודה רבה

מכל מה שכתוב למעלה...

אם לא הבנת ... Vx Vx Vx עכשיו זה ברור ? (מה עוד שמשהי חושבת שהוא סקסי!!!!!!!!!!!!!!!!)

Summoner

New member
משחקים

כסטודנט להנדסת חשמל בתל אביב - משחקים. זה הדבר הכי עוזר להרצאות (8. בנוסף אפשר להחזיק גם הרצאות שמורות. לגבי מחשבון יש לי TI89, מחשבון גרפי, שאין שווה לא בעולם ה-PDA. דרך אגב לי יש פוקט פיסי של קסיו, אבל קונספט המשחקים זהה.

למעלה