סטודנטית מתלבטת

yana82

New member
סטודנטית מתלבטת

ערב טוב, אני סיימתי את לימודי שנה שניה באונ' ויש לי התלבטות מאוד חזקה האם להמשיך ולסיים את התואר או להפסיקו. כמו כן יש לי עוד הרבה צמתים בחיי ואין אני יודעת איך לגשת ולחליט לאן מיועדות פני האם אימון אישי יכול לעזור וכמו כן האם יש המלצות על מאמנים מאזור המרכז(גוש דן)? במחיר סביר לסטודנטים או מאמנים אישיים שעושים סטאז' אני אשמח להשתתף תודה מראש על התשובות יאנה

אוריק3

New member
היי יאנה, מה שלומך?

אימון אישי בהחלט יכול לסיע לך להגיע להחלטות. אבל אם היית רוצה אולי לספר לנו כאן. מה ההשגות שלך לגבי הלימודים, הצמתים והרהורים אחרים הטורדים אותך, יתכן ותקבלי כבר כאן כלים שיובילו אותך לתובנות שאת מחפשת.. בהצלחה

yana82

New member
אהלן אורי

יש לציין כי התואר אשר אותו אני לומדת הינו בבחינת התפשרות. עד היום אין אני יודעת מה היתי רוצה ללמוד במקום, אם בכלל בשלב הזה של חיי. התואר הוא יותר למטרת סיום לימודים אקדמיים וכתוספת לקורות החיים אך בפירוש אינו רצוני ואהבתי ובהתאם לזאת ההתלבטות,היא היתה קיימת לכל אורך התואר(שנתיים) אך עכשיו היא חזקה מתמיד יכול להיות מכיון שזהו הסוף ואני מרגישה כי "ביזבזתי"זמן יקר על מטרה לא נעלה מספיק..אגב התואר הינו במדעי החברה ואם לדייק בסוציולוגיה ואנתרופולוגיה. מחכה לתגובות ואולי לאותם כלים שדיברת עליהם על מנת להגיע לתובנות חדשות
יאנה

אוריק3

New member
היי יאנה תודה לתגובה שלך.. העלת רק את סוגיית

הלימודים שהיא רק נקודה אחת מתוך הצמתים שהעלת. כאן ברשותך אנו יכולים להעלות שתי שאלות .. האם עדיין לטובת הרזומה ואפשרויות תעסוקתיות ,התואר חשוב לך? (והכסף שהוצא בגינו) והזמן? במבט קר והפרקטי הזה, שני שליש השלמת ונותרה שנה, כאשר את מנטרלת תחושות הפסד/ רווח. זאת הנקודה שאת מצויה כרגע. מה יהיה יעיל יותר מבחינתך, למשל...לסיים את התואר ואז להמשיך לימודים אחרים / בחירת עבודה "יוקרתית" כבעלת תואר / לשבור את הכלים.... שזה אומר, עצרת בצומת ומתחילה מאלף. זה החשבון הקר. השאלה השניה..אני מניח שחשבת על הדברים שציינתי לעיל. עדיין מהבהב אצלי טריגר שבא אולי מצומת אחרת ויצר אצלך את מימוש אופצית שבירת כלים.יש כאן טריגר אחר לטעמי. מהו ? למה עכשיו זה הסוף? את בתחילת דרכך. (מציטוט שלך..) לכן וכפי שאני קורא שוב את ההודעה הראשונה שלך. המשבר יותר עמוק. והלימודים הם הדגל הלבן? אם את במעמד של שוברים את הכלים, אתן לך כלי ראשוני ופשוט לצורך נסיון להתמקד בבעיה המובילה. תרגיל הרפיה. שבי על כסא זקוף יחסית ידיים על משענות הכסא אמרי לעצמך.. אני לקראת הרפיה, אשר במהלכה אשאל את עצמי מה אני רוצה להיות בעוד 3 שנים. בעוד שתי דקות אפקח את עייני. נשמי 3 נשימות עמוקות מאוד אך לא חזקות בעת הכנסת האוויר אמרי לעצמך שאת חזקה ומרגישה מצוין.. את האוויר הוציאי מאוד לאט ואמרי לעצמך שוב ושוב שאת רגועה ומרגישה מעולה בתום נשימות העמוקות נשמי רגיל... לאחר כמה שניות שאלי את עצמך..מה אני רוצה, מה אני רוצה להיות בעוד 3 שנים.. השארי לשבת ונשמי רגיל השארי עצומת עיינים. את תרגישי את התשובות בתוכך מייד, או בתוך דקות או שתתעוררי אתם בבוקר. פתחי עיינים. כמובן שישנן טכניקות אחרות ונוספות להרפיה בסיסית. מכיוון שהעלת רק את נושא הלימודים. נתחיל בכך.. בהצלחה

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
התמקדות בעזרת אימון אישי

יאנה שלום, אימון אישי יכול לעזור לך להתמקד בכיוון שמתאים לך ומלהיב אותך. את מוזמנת להעזר במשאבי הפורום לשאלותייך - קיראי בשאלות הנפוצות על מציאת מאמן. בלוחות המודעות שלנו יש מודעות של מאמנים בסטאז' המוכנים לאמן בתשלום סמלי. את מוזמנת לשתף - מה מלהיב אותך? איזה סוג של פעילות? איזה סוג של תחום לימוד או עיסוק? ספרי ככל שאת יכולה על מה שמלהיב, מרגש או משמח אותך לעסוק בו.

yana82

New member
תודה רבה לכל המשיבים

פנו אלי מספר אנשים במסרים ואני מקווה שאכן אמצא את המאמן/נת המתאימ/ה ביותר עבורי המשך יום מעולה לכולנו:)

למעלה