היי יאנה תודה לתגובה שלך.. העלת רק את סוגיית
הלימודים שהיא רק נקודה אחת מתוך הצמתים שהעלת. כאן ברשותך אנו יכולים להעלות שתי שאלות .. האם עדיין לטובת הרזומה ואפשרויות תעסוקתיות ,התואר חשוב לך? (והכסף שהוצא בגינו) והזמן? במבט קר והפרקטי הזה, שני שליש השלמת ונותרה שנה, כאשר את מנטרלת תחושות הפסד/ רווח. זאת הנקודה שאת מצויה כרגע. מה יהיה יעיל יותר מבחינתך, למשל...לסיים את התואר ואז להמשיך לימודים אחרים / בחירת עבודה "יוקרתית" כבעלת תואר / לשבור את הכלים.... שזה אומר, עצרת בצומת ומתחילה מאלף. זה החשבון הקר. השאלה השניה..אני מניח שחשבת על הדברים שציינתי לעיל. עדיין מהבהב אצלי טריגר שבא אולי מצומת אחרת ויצר אצלך את מימוש אופצית שבירת כלים.יש כאן טריגר אחר לטעמי. מהו ? למה עכשיו זה הסוף? את בתחילת דרכך. (מציטוט שלך..) לכן וכפי שאני קורא שוב את ההודעה הראשונה שלך. המשבר יותר עמוק. והלימודים הם הדגל הלבן? אם את במעמד של שוברים את הכלים, אתן לך כלי ראשוני ופשוט לצורך נסיון להתמקד בבעיה המובילה. תרגיל הרפיה. שבי על כסא זקוף יחסית ידיים על משענות הכסא אמרי לעצמך.. אני לקראת הרפיה, אשר במהלכה אשאל את עצמי מה אני רוצה להיות בעוד 3 שנים. בעוד שתי דקות אפקח את עייני. נשמי 3 נשימות עמוקות מאוד אך לא חזקות בעת הכנסת האוויר אמרי לעצמך שאת חזקה ומרגישה מצוין.. את האוויר הוציאי מאוד לאט ואמרי לעצמך שוב ושוב שאת רגועה ומרגישה מעולה בתום נשימות העמוקות נשמי רגיל... לאחר כמה שניות שאלי את עצמך..מה אני רוצה, מה אני רוצה להיות בעוד 3 שנים.. השארי לשבת ונשמי רגיל השארי עצומת עיינים. את תרגישי את התשובות בתוכך מייד, או בתוך דקות או שתתעוררי אתם בבוקר. פתחי עיינים. כמובן שישנן טכניקות אחרות ונוספות להרפיה בסיסית. מכיוון שהעלת רק את נושא הלימודים. נתחיל בכך.. בהצלחה