סטודנטית ומרצה

lation34

New member
סטודנטית ומרצה

מזה זמן אני מפטנזת על המרצה המתוק והסקסי שמלמד אותי.
נשוי, בסביבות גיל 30, נראה טוב אבל הוא בעיקר סקסי, עם קול סקסי ופלרטטן בצורה יוצאת דופן.

הלילה דמיינתי לי אותו ואותי ביחד מתענגים

ההרצאה מסתיימת. גשם זלעפות בחוץ.
הוא שואל את הסטודנטים הבודדים שנמצאים בכיתה, אם מישהו מגיע לכיוון התחנה המרכזית אבל אף אחד לא מגיע לשם.
אחרי שכולם יצאו, אמרתי לו שהתחנה המרכזית היא בדרכי ואני יכולה להקפיץ אותו לשם.
אנחנו נכנסים לאוטו, אני מפעילה חימום ומיד מורידה את המעיל השחור שעליי.
הוא בוחן אותי בקצה העין ומסתכל על הסריג האדום הצמוד שלבשתי, מעיף מבט לעבר החזה הבינוני והבולט שלי וכבר גורם לי להתחמם.
אנחנו נוסעים, מדברים קצת על הלימודים, על מה אני מתכוונת לעשות אחרי סיום התואר ולאט לאט השיחה מתפתחת לכיוונים אישים תוך כדי כך שהוא מסתכל עליי במבטים ממיסים.
הגשם נפסק. בדרך אני עוצרת בצד ליד חנות כלשהי, שואלת אותו מה הוא רוצה לשתות או לאכול...והוא מתעקש לשלם.
אנחנו יושבים בתוך האוטו לאכול ולשתות, תוך כדי הוא שואל אם יש לי בן זוג. אמרתי שלא תוך כדי שאני מרימה את הרגליים שלי למושב, משלב אותם בישיבה צדדית ויושבת לכיוונו שהפנים שלי מופנות אליו. הוא שוב מסתכל לי אל תוך החזה ואני אומרת לעצמי "תעשה עם זה משהו כבר"
היינו רגעים ארוכים בשקט, עד שהוא שבר את השתיקה ואמר שהתספורת החדשה מאוד מחמיאה לי. התלהבתי מזה שהוא שם לב ובעיקר הייתי מופתעת. חייכתי אליו והתקרבתי לפה שלו בציפיה שזה כבר יקרה.
הוא מתקרב, חושב קצת ומתחיל לנשק אותי בטירוף ובעוצמה חזקה.
הוא מנשק כל כך טוב, התחתונים שלי כבר רטובות לחלוטין...אני מתחילה לנשק לו את הצוואר ומסתכלת עליו לראות איך הוא נהנה, אני מתה על המבט הזה..המבט הסקסי הזה שלו...אוחחח.
אנחנו עוברים למושב האחורי, אני פותחת את רגליי הקטנות ויושבת על גופו הארוך והרחב כשהפנים שלי אליו. ממשיכה לנשק את הצוואר, מורידה לו את החולצה במהירות, אין לי כבר סבלנות. הגוף שלו לוהט בטירוף. תוך כדי שאני מנשקת אותו , הוא מפשיט ממני את הסריג האדום. נהיה לנו כבר ממש חם. הוא בוהה שניות ארוכות בחזה שלי ומסתכל לי על הפנים...מחייך חיוך שובבי ונכנס לי בין החזה, נושך לי את הפטמות, מנשק אותן, מלקק אותן בעדינות, מוצץ אותן...הוא כל כך טוב!
אני מתחילה להוציא קולות אנחה חזקים...
הוא מגיע למקום האמיתי, מוריד לי את הג'ינס, מוריד את החוטיני שעליי במהירות וזורק אותן לצד...שם אצבע בעדינות, איפה שצריך, משחק לי למטה ותוך כדי אני דוחפת לו את הראש לתוך הכוס שלי. אתה מתוק כל כך מתוק, אתה עושה עבודה מדהימה אמרתי לו...וגמרתי לאחר כמה זמן.
אני חושבת לעצמי שאני מתה כבר לראות את הזין שלו ומורה לו להוריד את המכנס.
הוא אומר לי תורידי את...אני מורידה את התחתון שלו, והזין קופץ מבעד לתחתון. אני לוקחת מילקי שקנינו בחנות ושמה לו על הזין ומלקקת אותו בהנאה רבה. אני מתחילה למצוץ לו, יש לו זין גדול ועבה שקצת קשה לעיכול אבל אני אוהבת אותו עם הגוף הקטנטן שלי.
הוא נאנח בקולי קולות ודורש ממני להסתכל לו בפנים תוך כדי מציצה. אוח כמה שנהנתי להסתכל לו בפנים ולראות אותו נאנח בגללי..אני מסתכלת לו אל תוך העינים הירוקות הכהות והנוצצות שלו, על השיער השחור- היה לו מבט כל כך סקסי!
אחר כך אני מכניסה לו לפה את האצבע האמצעית שלי אחרי שהיא הייתה עמוק בפנים בכוס הרטוב שלי...הוא מוצץ לי אותה, מנשק אותה, מכניס אותה עמוק אליו. במשך כמה פעמים אני מכניסה את זה שוב לכוס הרטוב שלי ואחר כך מכניסה לו לפה חזק.
הוא דורש ממני להסתובב עם הגב אליו ולהכניס לי את הזין עמוק עמוק בתחת הקטנטן והיפה שלי, לדבריו. ביקשתי ממנו בעדינות שלא יכאב לי...הוא התחיל להכניס אותו לאט, לאט...אחר כך אני מתחילה לקפוץ בטירוף. הוא גומר לי עמוק בתחת ומוציא אותו. נשארנו ביחד ,מחובקים...שחצי מהגוף הקטן של נשכב על הגוף הגדול והשרירי שלו...הוא מלטף לי את החזה ואני מלטפת לו את הזין.

זו הפנטזיה הפשוטה שלי

JILSER

Member
מטריף ומגרה

זה מטריף ומגרה ובעיקר מזכיר לי דברים.....

למעלה