סטודנטים...

דוּש

New member
סטודנטים...

שלום, אני חדשה כאן, קוראים לי עדי, וזה נראה אחלה מקום. שאלה קטנה לי אליכם: שמעתם על מלגה לאוניברסיטה, לחולי אפילפסיה? הרי, יש לכל דבר בערך מלגה. ואפילפסיה, כל כמה שזאת מחלה שמפחידה אנשים (ומי כמוני יודעת זאת על בשרי...), ואולי בגלל שכך, נחשבת למחלה מיוחדת, אטרקטיבית כזאת, אם אתם מבינים למה אני מתכוונת. כך שחשבתי לעצמי, שטבעי אם כפיצוי קטן על הקשיים שלנו, נקבל איזו מלגה מיוחדת ממקום כלשהו שחשוב לו שחולי אפילפסיה יתקדמו בחיים ויש לו גם כסף מיותר בשביל זה... התקשרתי לאי"ל ואין להם, הם גם לא מכירים. שמעתם אתם אולי במקרה?

r216

New member
לפני כמה זמן דברו על זה..

אני לא יודעת דבר בנושא בגלל זה שאלתי את חיים כאן בפורום, משהו כתב שיש דבר כזה באיזה אתר, בכל אופן הכתובת לשאלה-- אולי אצל חים:) אולי באמת נמצא איזה יהודי עשיר ונחמד שיתמוך בנו:) הרי אין מצב שאני אצליח ללמוד ולעבוד לפחות לא בשנה הראשונה, בנוסף אמא שלי הפולניה לא תרשה לי... אז אם משהו מכיר איזה אחד עשיר....

r216

New member
היא הופיעה באיזה אתר..

אבל זה ששאל עלייה כאן לפני כמה שבועות אמר שזה נירא לא פעיל בכלל, לא משנה.. אולי אפשר לבדוק שירשורים אחורה.. בכל אופן כמו שאמרתי- צרייך להמציא אחת כזו

חייםלוי

Member
מנהל
זה היה באתר של גלית המופיע בצד שמאל

וכנראה זה היה פעם. אני יכול לשאול את גלית מה קורה עם זה.

דוּש

New member
אשמח אם תשאל ותברר קצת בשבילי...

הרי, עד כמה נוכל לעבוד תוך-כדי הלימודים באוניברסיטה? שלוש-ארבע משמרות בשבוע? מתי נישן את השבע שעות שלנו...? יצא לי להילחם רבות בבערות של האנשים בנושא האפילפסיה. כבר הפסקתי לספור את נאומיי על כך שיש הרבה סוגי אפילפסיה והמחלה לא פוגעת בתפקוד היומיומי שלי כהוא-זה, שיש עליה סטיגמה של מחלה מפחידה אבל זאת רק סטיגמה, וכו' וכו'. הנוירולוג אפילו כתב לי אישור רפואי, בו ציין (עם מעט הומור...) שמגבלותיי הן: לא לתת לי לשחות במקומות עמוקים לבד, ולא להיות במקומות גבוהים. הבורות מזעזעת. ויותר ממנה, מזעזעת העובדה שאנשים לא מסכימים לפתוח את הראש כדי להתקדם ולהבין. אני מקווה שבעזרת מכתביי לגורמים שונים (שהכריזו בפניי שהמדיניות שלהם היא לא לקבל חולי-אפילפסיה, אך טרחו לספר לי על כך רק לאחר שניסיתי להתקבל במשך כחצי שנה), הועלתי במעט לאנושות, ועזרתי לפתוח פתח כלשהו למען הבאים אחריי. :) שנזכה להארות, שלא מלוות בפירכוסים, עדי.

יפעת 2 2

New member
לא שמעתי על מלגה כזאת

אני סטודנטית ולא שמעתי על זה... אבל קרה לי שהלכתי לדיקנית לבקש הארכת זמן, פתחתי ב''יש לי אפילפסיה''' והיא קטעה אותי ואמרה בקור- ''אז את רוצה מלגה?'' תכל'ס זה רעיון טוב הבעיה שיש תופעה של קמצנות במלגות באופן נוראי שאפילו כאלה שמגיע להם לפי החוק לא מקבלים. (כמו מצטיינים..)

דובר בזמנו על מלגה מעמותת קאופמן

אבל זה היה סתם חרטא, צריך היה לשלוח איזה חיבור בנושא אפילפסיה והזוכה יקבל מילגה של 5 אלף דולר .. זה לא עודכן משנת 2004 מעבר לזה אין לי מושג על שום מלגה.. אם יש משהו בבקשה תודיעו לי

r216

New member
כן על זה דיברתי...

זה מה שעלה כאן בפורום ךפני כמה זמן, אם באמת אפשר להשיג איכשהו מלגה או לגרום למשהו לרצות ליצור כזו מלגה אני מוכנה לקחת את זה על עצמי כפרוייקט רק תגידו לי איך מתחילים את זה...

דוּש

New member
צריך למצוא מישהו עשיר

שאין לו מה לעשות עם הכסף שלו. בהצלחה!

גאיידמק אפשרות דווקא.

הוא בן אדם תורם בהרבה מיזמים חברתיים ומכל הלב,תנסה דרך הפרויקט של ניצנים יש שם מינהלת שמארגנת את המקום כנראה אפשר דרכם להעביר לו פנייה.

דוּש

New member
אבל איך מגיעים לקאופמן?

(5000$ זה לא הולך ברגל. ואם זה בכ"ז קיים עוד איפשהו...)

מרכז חינוך לאפילפסיה

הנה קישור למרכז חינוך לאפילפסיה ויש גם דוא"ל. מי שמתענין יכול לשלוח ולקבל תשובה בנוגע למלגה ומי עומד בקריטריונים,יתכן ודי סביר אפילו שהם השתנו משנת 2004 ,אם לא תפנו לא תדעו אם אתם זכאים, הרי הם לא יפנו אליכם... שיהיה בהצלחה לכולכם בלימודים וגם בקבלת המלגה. דינה

ufo11

New member
שלחתי מייל לשם...

אותה אחת ענתה לי ואמרה שאין מלגה לחולי אפילפסיה...ומאיפה שמעתי על דבר כזה שיכול להיות שקיימת אחת כזאת...

אז למה כתוב באתר?../images/Emo31.gif

ובכלל זה נראה לכם הגיוני שאין מלגה לסטודנטים עם אפילפסיה מטעם העמותה שפועלת למען הגברת המודעות למחלה וההכרה בחולי נפילה כאנשים רגילים? למה אין מלגות? דווקא כאן זה נעצר...מענין מאוד. אולי זה לא סקסי לתת מלגות לסטודנטים חולי נפילה? אולי זה יותר מושך את העין לעשות פוסטרים וכנסים עם פרופסרים מפורסמים. באמת חומר למחשבה.

עוד רעיון

סחלב תבררו במכללות שלכם, או אוניברסיטאות. מדובר בפרויקט ארצי ואם יש לכם רעיונות שאתם נתקלים בהם תזרקו פנימה גם

יש כאן גם אילמים וחרשים

מילבד אפילפסיה לא יודעים להלחם אלה רק לקבל אז כניראה זה באמת מגיע להם גופים אחרים כן מסבסדים מלגות עבור החברים כניראה שהרוב כאן אומר תודה גם שהוא אוכל"חרא" יכול להיות שהפורום הזה לא מתאים לאנשים שיוזמיו ופועלים למען מטרות נאלות אלה מתרתו לשמוע בכיות וניירות לניגוב דמעות דברו עם נסראלה המבוגר בטעם זיזל ברשת המבוגרים בבירות ומשלוח אליכם יגיע במהרה לת"א ויש גם תוספות לבחירתכם במבחר טווחי הקטיושות<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<ץץץ חומר למחשבה?????????????????

חדש! קמפיין לעידוד תעסוקה../images/Emo190.gif

חולי אפילפסיה, ורק משום שהם חולים במחלה נפסלים בקבלתם למקומות עבודה ידוע לי על הרבה מקומות ממלכתיים ופרטיים הפוסלים אנשים כמונו מראש למרות החוק בשיוון הזדמניות למוגבלים. 1 ויתור סודיות רפואית 2.הצהרת בריאות 3.סיווג בטחוניי אזרחי 4.ביטוחי פנסיה וחיים 5.עבודות במשמרות הם רק חלק מהדברים המגבילים את יכולתינו להשתלב בחברה ולהיות שווים ושווים יש המון חולי אפילפסיה שהשתלבו בתפקידים בכירים ואין זאת מניעה לשלב אחרים וכדאי להפטר מהסטיגמות כמה שיותר מהר לצורך הקמפיין יפורסמו כאן חברות המסרבות בתוקף לקבל חולי אפילפסיה במסגרת עבודתם יופנו אליהם מכתבים בהסברה(מהיא אפילפסיה יכולת האנשים תרומה לעסק) אולי יהיה כאן תיקווה כן יפתחו את הראש כבר! תנו דעתכם בנושא!

למעלה