סטודיו B

סטודיו B

יש לי שאלה בקשר לשיעורי הקלאסי בסטודיו... מה ההבדלים ברמות? מה ההבדל בין יורם כרמי ובארי סוניה? איך השיעורים בבוקר?

רקדנית1

New member
היי

סוניה מורה מדהימה!!! אני לא הייתי בשיעור אצל יורם אז אני לא יודעת... אבל סוניה מקדמת כל אחד ונותן הערות אישיות לכל אחד. איך אתה רוצה להגיע לשיעורים שלה ? אתה לומד לא?

אני אקח יום בחירה..

אפשר לקחת שני ימי בחירה במחצית..וביום שישי מקבלים תעודות.. אממ אני לא יודע מה לקחת.. לשיעור של אונה אני בטוח אלך..אבל השאלה אם הקבוןצה של מתקדמים ממש מתקדמת.. ואני רוצה לקחת עוד שיעור או מתיחות-בינוניים , או סוניה-קלאסי מתקדמים או יורם-מתחילים.. מה כדאי?

leiny85

New member
טוב אז ככה:

אני לא יודעת איזה רקע בקלאסי יש לך - אבל שיעור מתקדמים - הוא ק-ש-ה לכל הדעות! (עושים אותו גם רקדנים מקצועיים) סוניה היא אכן מורה מעולה, והיא מאוד קפדנית, ודורשת מלא. השיעורים שלה הם די קריעה. יורם הוא אחלה מורה - יש לו תרגילים יותר ריקודיים, והוא משתמש במוזיקה קצת יותר מגוונת. גם השיעור שלו בימי שישי הוא קשה מאוד. ויש את מירה - שהיא מקסימה בעיניי - והיא שמה את הדגש על המון על תנועה רציפה וזרימה, ומשתמשת במוזיקות ה-ז-ו-י-ו-ת מאוד כשעוברים לאמצע (החל ממוזיקה אפריקאית וכלה בבריטני ספירס
). לדעתי - תמיד כדאי להיכנס לבינוניים ולראות מה מתאים - קל מדי - פעם הבאה תיכנס למתקדמים. קשה מדי - פעם הבאה תגיע לבינוניים. יש לציין שהמתחילים (למשל של יורם) - זה פשוט שיעור שבו הוא מסביר יותר לאט, זה לא אומר שעושים פלייה מול הבר במשך חצי שיעור

אוקיי

השיעור של סוניה הוא בעצם בנינונים מתקדמים.. נראה לי שאני אקח מתיחות ואונה.. כי נראה לי שסוניה זה ממש לגדולים ולא יכניסו אותי.. וזה יחסית ממש מוקדם..

leiny85

New member
לגדולים? אה?

אין לי מושג בן כמה אתה, אבל נראה לי שאם אתה בן 16 ככה - לא צריכה להיות בעיה. פשוט השיעור של סוניה לא קל בכלל. ואכן מוקדם בבוקר

Only Dance

New member
כולם מדבירם על סטודיו בי...

נראה לי בהזדמנות הראשונה שתיהיה לי אני טסה לשיעור ניסיון שם. קאטי.

killerit1

New member
את רוצה להתקהל ללהקות

ואף פעם לא היית בסטודיו בי? זה הרי הבראנז'ה של עולם המחול:) תלכי תלכי

Only Dance

New member
פחחח זה לא כזה ביג דיל סטודיו בי..

אפשר לקרוע את התחת ולרקוד מדהים גם בסטודיו או להקות אחרות. זה הכל עניין של חשיפה, וסטודיו בי נחשף מאוד עכשיו בגלל נולד לרקוד אם לא נולד לרקוד או הפורום הזה לא הייתי חושבת שהסטודיו הזה עד כדי כך וואו קאטי.

נכון ../images/Emo13.gif

ממממ סטודיו בי זה סטודיו ענק שהיה תמיד פופולארי ומוכר אבל בגלל נולד לרקוד יש לו עכשיו את הכי הרבה חשיפה בגלל זה הוא נחמש לסטודיו על רמה לא שפעם לא אבל המורים הכי טובים נמצאים שם אבל בלי שום קשר אפשר להצליח בהמון להקות בסטודויאים מצליחים..לא חסר!

killerit1

New member
אני ממש אוהבת את יורם

הוא גם חמוד כזה יש לו יציאות... לא הייתי אף פעם בשיעור של סוניה אבל שמעתי מכולם שהיא ממש תותחית. וגם השיעורים בינוניים של יורם זה לא ממש בינוניים, כל הלהקה שלו באה לשיעור הזה, זה מתקדמים לכל דבר... והמתחילים שלו זה לא בדיוק מתחילים, אצלו זה פחות או יותר- מה שאמור להיות מתחילים=בינוניים, מה שאמור להיות בינוניים=מתקדמים.

Swan ninetynine

New member
לא הייתי מבזבזת זמן אצל אונה ../images/Emo109.gif

סתם עצה, עדיף לך ללכת לשיעור שתהנה בו יותר. אבל מצד שני לא הייתי בשיעור שלה בטודיו B, אלא רק באילת [ונראה לי שהצלחתי לקלוט את הסגנון שלה, היא נורא ג'אזית, אבל לא עכשווית. אני לא אהבתי את השיעור. בכלל].

מפתאום אונה ענקית../images/Emo70.gif מדהימה../images/Emo99.gif

מהשיעורים שהיו לי אצלה (והיא אפילו זוכרת אותי
) היא פשוט יוצאת דופן..אחת הטובות לסגנונות שהיא מלמד (ג'אז וסטפינג)

באיזה ימים אונה מלמדת בלט../images/Emo35.gif ../images/Emo2.gif

אני אצלה בהיפ הופ ואפרו ג'ז ובעיניי היא נפלאה... תכננתי ללכת מחר ב-12 ליורם, נראה אם אני אספיק. מירה - השיעור היחידי שאני יכולה לבוא אליו זה בימי שני וזה שעה וחצי
נראה אם אני אחזיק מעמד (לא הצלחתי להגיע עד עכשיו)

אונה בלט?../images/Emo12.gif

ניראה לי את מתבלבלת..
אונה היא בעיקר בג'אז,סטרייט,תיפוף על הגוךף וכאלה.. היא מאוד חמודה!! היא מגניבה כזאת מדברת עם מבטא
חחח אני אישית ממש נהנתי מהשיעורים שלה
לא צריך טכניקה בשביל להיות בשיעור שלה..הכול זה פאן כזה שיעור בשביל הכיף ומוציאים אנרגיות
אבל בלט..!? אונה?! לא ניראה לי שהיא מלמדת בלט...

אני ראיתי את השיעור

גאז למתקדמים וצריך טכניקה מסוימת כדי להיות שם...השיעור הוא קשה יחסית.. והוא נראה ממש כיפי ונוטה למודרני גאז..

ממממ

לי לא היה קשה במיוחד..אין הנפות רגלים או סיבובים מסובכים לא צריך להיות טכני ברור שצריך סוג של טכניקה מסוימת בשביל לרקוד זה עדיין שיעור של מתקדמים אבל זה לא משהו בשמים דברים בסיסים זה הכול בשביל הפאן הוא קשה אולי מבחינת סיבולת כי זזים המון כידוע בהיפ הופ ובסריט ג'אז תמיד זזים תמיד צריך מרץ ואנרגיות מה שהופך את השיעור לכיף
אבל זה בהחלט שיעור של סטריט ג'אז או משהו כזה חחחח הוא לא ג'אז מודרני בכלל..היא גם משתמשת במוזיקה של היפ הופ וסטריט ויש את התנועות החדות של הג'אז ואת הפאן של ההיפ הופ
בקיצור שיוער כיף ואונה בעצמה גם בן אדם מקסיםם

למעלה