סטודיו בי - שאלה

lollipop girl

New member
סטודיו בי - שאלה

הייי :) רציתי לשאול לגבי סטודיו בי, אני רוצה להתחיל לקחת שיעורים שם ורציתי לדעת איך כל העיניין הולך, הייתי באתר שלהם וראיתי את המערכת שעות עכשיו השאלה שלי אם המערכת שעות קבועה או שכל שבוע משנים את השעות של השיעורים? זתומרת המערכת של השבוע ככה זה גם יהיה שבוע הבא? ועוד שאלה, יש פה אנשים שהזמינו מוצרים מ dancedirect? פשוט קיבלתי את הקטלוג שלהם בכרמיאל ורציתי להזמין משם כמה דברים ורציתי לדעת אם יש מישהו שהזמין מפה ויכול להגיד לי אם זה אמין וכו'. תודה רבה רבה מראש וגמר חתימה טובה לכולם :)

toto41

New member
המערכת קבועה

לעיתים יש שינויים במורים, אבל רצף השיעורים נותר קבוע, אלא אם כן מודיעים על שינוי כלשהו.

lollipop girl

New member
אה תודה.. ומה צריך להביא איתי לשיעור?

אין לי נעלי ריקוד וכאלה, כאילו אם אני אבוא עם בגד גוף או גופיה וטייץ ואהיה יחפה זה בסדר? אני מדברת על שיעורי בלט והיפהופ

../images/Emo80.gifהזמנתי מדאנסדיירקט../images/Emo88.gif...

אחלה שירות! מגיע עד הבית והכל, אפילו שואלים מתי השעות הנוחות שיגעו אלייך הבייתה! הבעייה היא שזה עלה 30 שקלים למשלוח, שלי זה ייצא אחוז די נכבד מההזמנה. אבל בעקרון אני ממש ממליצה על הדברים שלהם-במיוחד על המחירים הזולים. ממש התבאסתי לראות שם בגד גוף שאני קניתי ב100 ומשהו שקל, ב70 שקלים...
.

lollipop girl

New member
אה סבבבה

אבל אם מזמינים כמה דברים אז לא כזה מרגישים את ה30 שקל משלוח

Only Dance

New member
מערכת השעות סכ"ה קבוןעה

אבל מן הסתם אם יש איזשהי בעיה יכולים להתבטל שיעורים, ויש הודעות על זה. כלורמ משבוע לשבוע המערכת נשארת קבועה, וכמו בחדר כושר כל רבעון או כל חצי שנה משתנה המערכת אלא אם צריך לעשות שינוי כלשהו ש\במפתיע. כמו בכל מקום עבודה תמיד יכולים להיות פאקים. כמובן לפני ההגעה את יכולה לברר האם באמת השיעור מתקיים ולהתקשר אליהם. קאטי

למעלה