סטודיו בחיפה....

Maylee3

New member
סטודיו בחיפה....

אני בת 16, ורוצה לחזור ללמוד בלט קלאסי ומודרני. (למדתי, כמו כולן, בגיל 6 והפסקתי בגיל 10, ואני רוצה לחזור כל כך הרבה זמן) הייתי שנה שעברה במשך חודש וחצי בסטודיו של יהודית פרלמוטר, והפסקתי כי קבוצת המתחילות שם היא מעורבת עם המון (ואני מתכוונת- המון!) בנות מבוגרת (מעל 30), ונהניתי מהריקוד אבל לא נהניתי איתן, היה נורא קשה להעביר שיעור כי הן לא גמישות ולא מכירות את התרגילים ואני הכרתי הכל ואני מאוד גמישה, ככה שבשבילי אני "מתעכבת" כל הזמן.... הייתי שמחה אם תמליצו על סטודיו טוב באיזור חיפה, עם קבוצה אמיתית של מתחילות
.... תודה

דנה EF

New member
../images/Emo72.gifאממ...

אם את מרגישה שאת מתעכבת אז למה את רוצה קבוצת מתחילות? לא יותר קל פשוט לעבור קבוצה בתוך הסטודיו עצמו?

Maylee3

New member
כי אני לא מספיק טובה....

הייתי בשיעור אחד עם הבנות היותר טובות, ולא עמדתי בקצב, לא הצלחתי לעשות דברים ברמה שלהן, ותרגילים שהם ידעו בעל פה היה צריך להסביר לי כמה פעמים, (בעיקר פינה, שאני נוראית בזה). ולא נראה לי שאני אוכל להגיע לרמה יותר גבוהה אם אני אמשיך בקבוצה הזאת.... (אחרי הכל, הבנות המבוגרות גם לא מחפשות להגיע לרמה מעולה של ריקוד, אלא לרקוד בשביל הכיף...)

דנה EF

New member
../images/Emo72.gifאני חושבת שכדאי לך לדבר עם המורה/ מנהלת

אני כמעט בטוחה שאם תגידי לה שאת רוצה להתקדם אבל לא מרגישה שזה מספיק, או שקשה לך עם המתקדמות- ימצאו לך איזשהו פיתרון.. חבל סתם לעזוב.. אבל בכל מקרה, בהצלחה עם המציאת סטודיו וזה

למעלה