סטארט אפ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

סטארט אפ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אקסטרים לונג שוט-יד אליהו,מחזור ראשון של ליגת שמעון,יציע של האוהדים השרופים של מכבי,שלט שיש עליו את הכיתוב גיא JUDAS. מוגש כהמלצה חמה ליושבי יד אליהו בפורום זה.

ולמה שאוהדי מכבי יעשו את זה...?

מה אתה חושב שהם? אוהדי פיצות כמו הפועל ירושלים?

Raanan *

New member
לא

הם חבורת זקנים מקובעים בלי חוש הומור ויכולת לקחת ספורט בקלות שהוא צריך להיות בה. מה כבר רע בהצעה של קוסטה?

טוב.

ההצעה של קוסטה מגוחכת וחסרת שחר, מכיוון שהיא ילדותית. אף אוהד מכבי לא באמת יעשה את זה, אל תצפו. אוהדי מכבי הם אוהדים רציניים ולא חבורת זקנים מקובעים, והם גם לא אוהדי פיצות של הפועל י-ם ששלושת רבעי מהאוהדים שלה הם רק ילדי ישיבה שלמדו לקלל. אני דתיה ואני מכירה אנשים בגיל שלי מי-ם ואני רואה איך האהדה שלהם מתבטאת, בניגוד לידידים שלי שאוהדים את מכבי. מרוצה?

kirk hammet

New member
לא

הם אנשים שמתעסקים יותר בלעודד את הקבוצה מאשר לקלל את שחקני היריבה , הגיוני ? להבדיל משאר הקבוצות בארץ , אולי חוץ מהקהל של גליל. אם היה בארץ איזשהו קהל כמו של פרטיזן בלגרד אולי היינו מתקדמים לאנשהו באמת.

"לקחת ספורט בקלות כמו שצריך"????

הרי הקומץ שלך מאיים לפוצץ ת´מדינה אם חלילה יורידו את המנורה לליגה נמוכה בית"ר לליגה אל"ף וע-כ-ש-י-ו

Raanan *

New member
כרגיל אצל סבא מסמ"א

כדורגל בפורום כדורסל וכדורסל בפורום כדורגל. מר קירק, בפעם האחרונה שהיה "קהל כמו של פרטיזן" בארץ אנשים קראו לו חולי נפש ולוזרים ואפסים. כן , אותו קהל שדחף ועודד ב39 הפרש למכבי קיבל בוז מצד עיתונאים מביני עניין בכדורסל (....) כמו אבי רצון.

בולשיט..

התייחסת בהודעתך ל"ספורט" בכללותו ולאו דווקא לכדורסל לכן הוכחתיך בטעותך(מה שכמובן גורם לך באופן טיבעי לנסות להתחמק מתגובה עניינית) הקהל של מגדל י-ם הוא לא קהל "כמו של פרטיזן" ולא בטיח עובדה שהם לא שרו ככה כשהם הפסידו לקבוצות אחרות(וגם לא למכבי בשנים עברו)

למעלה