סטארטאפ! (איתי שים לב)

סטארטאפ! (איתי שים לב)

לכל הסקייטרים, יש לי רעיון: למה לא לעשות בצירים של הסקייט כמו ברולר...(תראו בתמונה) הדבר יאפשר 50-50 בקלות יותר (אפשר לשים את זה בסקייטים למתחילים) וגם 50-50 ושות´ ארוכים יותר, יפים יותר, קלים יותר...

DeadFish

New member
רעיון יפה...

אבל תחשוב מה קורה אם יש רייל יותר רחב... הסקייט יתעקם ואנחנו ניפול! לפחות ככה אני חושב... בעצם אני לא יודע, תחליטו אתם

אז עושים את ה"קערה" רחבה יותר...

בשביל כל ריילים האפשריים... וגם,זה לא מפריע אם יש רייל גדול יותר... חוץ מזה, זה רעיון נהדר לסקייטים של מתחילים... נראה לי אני אשלח E-Mail לאיזה חברת סקייטים מפורסמת! אני אעשה מזה כסף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש!! אני אהיה עשיר!!!!
היי, זה הרעיון שלי, מובן?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

Element 4 Life

New member
סתם חירבון....

לא יהיה כיף לעשות גרינדים כי אין לך למה ללמוד שיווי משקל על הרייל ותפסיק אם ההצאות המחורבנות האלה כי נמאס לפחות לסקטבורד על תנסה להמציא דברים למה כמו שזה עכשיו זה הכי טוב

ממממממ

הרעיון עצמו מטופש אבל אם מישהו יצטרך לנסות אותו אני מתנדב... זה נראה אתגרי.חחחח L0L

בקשר לעובי הרייל...

כל מי שאמר לכם שהגודל לא קובע... צדק!!! בתמונה, מצבים של שתי ריילים בגדלים שונים. ד"א אפשר גם לעגל את הפינות שנוצרות בעקבות ה"קערה", לסליידים טובים יותר וריילים בגדלים שונים...

Bazooka Joe

New member
זה לא רעיון משהו

קודם כל, רק שתדע: לא כל הצירים הם ישרים למטה, יש צירים שכל הלמטה שלהם קעור (לא רק חלק קטן באמצע). ואין סיבה שקטע הקטן הזה באמצע יהיה יותר טוב מהצירים האחרים מכמה סיבות: - זה הופך את הציר ליותר שביר באמצע - כשעולים נגיד על רייל בצד של הציר ואתה מחליק לאמצע אתה 100% תיפול בגלל שקערה הקטנה הזו באמצע תתקע ברייל בצד השני שלה והסקט כולו ייתקע, כשכל הציר קעור/ישר זה לא קורה. - זה לא מתאים לגרינדים שעושים באלכסון (כאילו שהטייל/נוז הוא על הציר וקטע אחר מחליק על הצד של הקרש, כמו סמיט´ גריינד) - בכל מקרה, עם תעשה את הקערה הזו באמצע, תבלט לך הגומייה של הציר למעלה מהקטע הקעור והבורג שלה יעשה את הגריינד... לא רעיון טוב

Chomp on this

New member
כבר המציאו משהו דומה

Nevigator trucks שיווקו סוג של ציר כמו זה שציירתי. אני חושב שזה מספיק טוב לכל רייל.

Bazooka Joe

New member
תפתחו את התמונה----->

אתה באמת רוצה קרדיט על זה? בסוף תגמור כמו ההוא שהמציא את הפל-קל.

the mutt

New member
זה לא נשמע משהו

יש הרבה גריינדים שהם באלכסון והדבר הזה רק יפריע וגם עם תעשו קערה כזאת....זה ידפוק את העמידות של הציר הוא יכול להישבר לשתיים כמו שקרה לחבר שלי ואם יעשו את זה ואז גם יותר חזק אז הציר ישקול כמו הראש שלך לא רעיון טוב

למעלה