באמת אחלה פרק!
כאב לראות את מותם של סלמאק וג'ייקוב
חימם את הלב לראות את ג'ק תומך בסם ומחזיק לה את היד באותם רגעים קשים. אני יודע שהכותבים לא תיכננו את זה ככה, אבל זה כ"כ מתחבר, שזה נראה כאילו זה תוכנן: כל הדיבורים המרומזים האלה של אומה על הדברים שדניאל היה מעדיף לא לדעת / לא לזכור מהתקופה הקודמת של ההתעלות שלו, ושבגללם הוא החליט לשכוח את כל התקופה הזאת (ובטעות שכח גם הכל מלפני ההתעלות), זה כ"כ מסתדר עם כל העלילה של האוריי! זה יוצא ככה, שכשדניאל התעלה, הוא ידע על כל עניין האוריי, דבר שהוא העדיף לשכוח, וזה בדיוק מה שהוא עשה בסופו של דבר. ועל זה אומה רמזה כל הזמן, שיש דברים שאסור לה לומר, ודברים שבגללם הוא החליט מיוזמתו לשכוח. לא אהבתי את זה שלא הראו (ולו בפריים אחד) את מה שקורה באותם רגעים בדקארה. אז נכון, בניגוד לשני הפרקים הקודמים, הפרק הזה לא הכיל קרבות כלל, לא היו בו סצינות פעולה וכו', וזה די ברור למה. מה שמציק לי, זה שהדבר די גרם לי לשכוח את העובדה שאנוביס אכן הצליח להשתלט על דקארה, לחייג לשערים, וכמעט להפעיל את הנשק! לפחות יכלו להראות שוט או שניים של ההשטלתות על המקדש, ההפעלה שלל הנשק, החיוג - משהו, כדי להוסיף למתח. לא היה שם כלום, וזה היה מאוד חסר, כי לא היתה ממש תחושת מתח.