סטארגייט SG1 פרק 1X05 The First Commandment

noobster

New member
אוי אני אוהב להגיב לעצמי

טוב אני אוהב בפרקים הישנים את כול ההשקעה בתחפושות ולא נגלה ספויילרים לכאלה שלא מכירים וקטעי חחחחחח מזמן הצפיה: "יש לזה טעם של עוף מה הבעיה? זה מקרוני וגבינה"

noobster

New member
ואני עושה את זה שוב...

נדמה לי או שאוניל עשה היום חיקוי לפרץ? אני חושב שהוא החזיק את המשקפת הפוך נו זה מה שקורה כשרואים פרק ומדברים במסן במקביל... נכון דניאל??????

Gilliana

New member
חחחחח, לא שמתי לב ../images/Emo6.gif

אבדוק את זה בשידור החוזר.

elfsong

New member
פרק משעשע...

"אני אולי לא מבין בזה הרבה אבל אני כן זוכר את אחת הדברות ואני חושב שזו הראשונה אני אדוני אלוהיך אוקי אז לא זאת..." התגעגתי להומור של ג'ק

redhat

New member
אהבתי גם

ג'אמלה לטיאלק: ציור יפה... טיאלק: תודה... קטעים.

Gilliana

New member
איזו הפתעה! וויליאם ראס

שחקן מעולה שהתאים (גם הפעם) בול לתפקיד! פרק מצויין.

subatoi

New member
מה הקטע של המשקפת?

יש עינית אחת בצד של העין אבל שתיים בצד של הנוף? מה הקטע של זה? מישהו יודע? מעתה ואילך
ים לצופי AXN... 1. תמיד מעניין לראות דברים חשובים מאוד שנאמרים בהתחלה של סדרות ולא מוזכרים יותר בהמשך, דבילי ככל שזה יהיה. בפיילוט, למשל, למדנו שלסם יש את הותק הגדול ביותר בפרויקט, ושהיא עבדה על השער שנתיים לפני הסרט. פה שמענו שהיא כבר היתה מאורסת למישהו והבריזה מהחתונה. פרט קטן ושולי שהייתי מצפה לזכור אם הוא היה מוזכר בצורה רצינית בהמשך, במיוחד בהתחשב בפיט. 2. האקס המת הראשון של קרטר
3. והכי חשוב (באמת, זה לא פרט שהולך ברגל) - ממש לא ברור למה, אבל למדנו שהגואולד עיצבו את הכוכבים שייראו דומים לכדה"א. זה מסביר את כל היערות הזהים בכל העולמות
לקדמונים לא הפריעו הכוכבים הצחיחים, אבל לגואולד כן? שיהיה...

סלמאק

New member
ספוילר לצופי AXN:

3. אולי לקדמונים היתה טכנולוגיה לסנטז לעצמם את כל שגופם דרש (מים, חמצן, מזון) (ואולי זה בדיוק מה שראינו בפקלרוש טאונאס, שג'ק "ניקה" את האטמוספירה במוצב ההוא), טבל ברור שהגואולד חייבים מים לקיומם, הם בע"ח מיימי, ולהם אין את הטכנולוגיה.

subatoi

New member
טוב, זה באמת כבר תלוי

בהבדלי הטכנולוגיות בין הקדמונים בזמן שהם הסתובבו על הכוכבים האלה, לבין הגואולד כשהם הסתובבו שם. בהחלט יכול להיות.

למעלה