סטארגייט SG1 פרק 1X02 האוייב מבפנים

kinspirit

New member
../images/Emo41.gif כן, לא טעיתם, נמחק כאן שרשור ../images/Emo41.gif

למה? אני באמת צריכה לענות על זה?! אנשים יקרים, גולשים יקרים, באמת שלא מובן לי למה בכלל התפתח השרשור-פלצת שהתפתח כאן. מדובר בעונה אחת בלבד, עונה אחת בלבד אשר בה עלול להיות בלבול בסדר של הפרקים. לפיכך אמרנו שנרשום את שם הפרק בכותרת ההודעה כך שלא יהיה בלבול. לא, אין כאן אפליה נגד החברים החדשים בפורום. הפורום הזה משווע לגולשים חדשים כבר זמן רב ותאמינו לי, כולנו מברכים על העובדה שגולשים חדשים מצטרפים אלינו לפורום. תכל'ס, לקהילת סטארגייט יש תנ"ך אינטרנט אחד ושמו אתר גייטוורלד. ואם אתר גייטוורלד רושם את הפרקים בדרך הזאת (שהפרק הראשון הוא אחד על שני חציו), אז גם אנחנו נכתוב את זה כך. והעובדה שגם באתר "סטארגייט ישראל" ואתר "episodes" אשר את הלינק אליו נתתי בהודעה לגולשים החדשים (בדיוק למטרה זו של זיהוי מספרי הפרקים), וגם כמובן ע"פ כל הגורמים הרשמיים של הסדרה בחו"ל (עיין ערך DVD וכדומה) הפרקים הם כך. אז זהו. הוחלט. הפרקים של העונה הראשונה ממוספרים ע"פ העולם ולא ע"פ ערוץ AXN. לא, לא תהיה שום הצבעה. למה? כי עד עכשיו זה היה כך וכך זה ימשיך להיות. זה שערוץ AXN טועה בסימוני הפרקים לא אומר שאנחנו צריכים להצטרף לטעות שלו. אז כן, אולי זה קצת יבלבל שניים וחצי גולשים חדשים (ואולי לא מאחר ושם הפרק שיופיעו בכותרת יענה להם על הבלבול), אבל זה לא יבלבל 50+ גולשים ותיקים. יש טעם לויכוח בנדון? לא. למה לא? כי אני המנהלת ואמרתי כך
לילה טוב וסוף שבוע מקסים, kinspirit

weinerit

New member
דווקא בקטע הזה אין אפליה

בין אנשי צבא למדענים, גם מדען מסוכן להיות בסטארגייט..

למעלה