סטארגייט SG-1 8X16 - Reckoning Part 1 שרשרו!

Iced Hammer

New member
סטארגייט SG-1 8X16 - Reckoning Part 1 שרשרו!

והנה מתחילה לה סאגת סוף הסדרה... (כן, כן אני יודע שיש עוד 2 עונות אבל במקור זה היה אמור לסיים את הסדרה)

Freemee

New member
פרק טוב!

טעמנו פה מכל המקומות. גם המשכפלים מנסים להשתלט על כל הגואולד ובעל מתקשה להתמודד איתם. גם מגלים שאנוביס עדיין חי ובעל תחתיו. גם יש לנו קרב ג'אפה גדול לכיבוש דקארה
פרק עם הרבה אקשן כמו שצריך. בכלל כל סוף עונה 8 זה סוף אקשן הירואי ומלא עלילה טובה. יש לכם את שני הפרקים של "חשבון" ואחרי זה פרק ענק של THREADS ואז עוד שניים של MOBEIUS. אין ספק שאם היו רוצים לסיים את הסדרה, זה יכל להיות טוב מאוד.. אהבתי את הטוויסט שעשו שקרטר ות'ור לא הצליחו להביס את המשכפלים אבל אז פתאום בכלל הנשק של דקארה זה מה שכנראה יציל את כולם. מסכן דניאל שנשבה בידי המשכפלים... זה היה ברור שאומה היא טריק של קרטר המשוכפלת.. המשכפלים לא כאלה חכמים אחרי הכל.. אני במרתון של SG-1 ועכשיו גם אטלנטיס והנה הגעתי לקצב של הערוץ הראשון
לי לפחות אין כוח לחכות לשבוע הבא חח אז אני זז חברים לראות את הפרק השני של THE RECKONING.

ayan2

New member
../images/Emo221.gif תענוג של פרק../images/Emo70.gif

ג'ק...אומה...אבא של סם...בעל...אנוביס (
) ת'ור, פשוט הביאו את כל התותחים הכבדים לפרק שהוא התחלה של הסוף (אם לא של הסדרה, אז של העונה). פרק טוב עם הרבה דברים חשובים שקורים במקביל. כל מפגש הולוגרמי של ג'ק עם בעל זה פשוט תענוג. מלאן דברים לא זכרתי והיה כיף לצפות בפרק שוב. יאללה, שיהיה כבר שבת הבאה בשלוש

noobster

New member
למה ב 3???????

הלכתי לאכול וחזרתי בדיוק לפרק של אטלנטיס....

ayan2

New member
../images/Emo9.gifלא שכחנו, כלומר

זכרתי, אבל שכחתי את השמות
ואמממ...אמממ...תוכל בבקשה להזכיר לי את השם של אבא של סם ולהסביר מדוע היה נדמה לי שגם לו קוראים ג'ק?
(חיפשתי את השם שלו ולא מצאתי
אבל הסתדרתי בכך שקראתי לו אבא של סם. עם ברא'טק לא ידעתי מה לעשות. האם לכנותו האיש שלובש ברזל ומסתובב ליד טילק רוב הזמן?
) תודה מראש!

subatoi

New member
ג'ייקוב "סלמאק" קרטר,

שזה מתקצר בשעת הצורך לג'ייק, אני מניח. לא היה בשימוש אמנם, אבל אולי זה מה שבלבל אותך

ZAKONEIL

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif../images/Emo69.gifאוניל ובעל חחח גדול הפרק הזה

הנה תמונה

li33a

New member
נו!

כוס של האמאמא של כל העולם הזה (אולי של היקום ואלי אפילו לא של זה) , ובמיחד של ערוץ 2 והשעענות שלי. לא יכולת להגיד שהיה פרק חרא ולא שווה צפיה , דווקה שיש פרק טוב פספסתי. יאללה יקח קצת דוגמה מסדאם והשתעשע עם חוט תליה....:) (למהההההההה) ואני עוד נוסע לחול ורציתי להנות להגיד שלום לסטרגייט ואטלנטיס(במיוחד לפרקים הכפיים והטובים ביותר) כמו שצריך, יאללה איך אחריה בלי SG החמוד הזה, יש בגרמניה סטרגייט אולי??????א?מישהוא יודע ? מהכבדים שבינכם האם הפרק הבא הולך להיות טוב כמו הזה ? והשינויי ל 15 הוא לא חד פעמי?

סלמאק

New member
מה כבר היה בערוץ 2 שגרם לך לפספס?!

יכולת לחסוך את השימוש הזה בשפה...
כן, השינוי (לפי מה שאומרים) הוא כנראה קבוע... וכן, הפרק הבא הולך להיות פרק חזק(!) ולאחריו פרק עוד יותר חזק(!!!) ולאחריו, שני פרקים הכי חזקים(!!!!!!!!!!!!)...

subatoi

New member
בחיים לא הייתי שוכח אותו,

הייתי בטוח שמדברים על אטלנטיס
.

subatoi

New member
אחלה פרק, כמובן.

אגב, לא הצלחתי לבדוק אם הבחורצ'יק שהיה איתו זה אחיו, כי IMDB עושה לי בעיות. אבל אני זוכר שהיה פרק עם אחיו. מה שנתן לי רעיון לעוד שתי תוספות ל"הסדרה שמתחילה ב-S" בעניין "סליידרז":
אחד הכוכבים הביא את אחיו להופיע איתו בתכנית.
אביו המפורסם של אחד מאנשי ההפקה הבכירים התארח בסדרה לפרק אחד. כמובן שבמקרה הראשון זה אח של ג'רי או'קונל, קולין מלורי. במקרה השני זה מל טורמה הזמר, אבא של טרייסי טורמה מסליידרז, מול כוכב העבר דום דלואיז, אבא של האחים דלואיז. זהו.

למעלה