סטארגייט 9X18

aerynsun

New member
../images/Emo58.gif להוסיף משהו

אהבתי את הסיפור של טיאק ואת הסיפור של ההעלמות. למה לקחו את מיטשל ונתנו לו לבוא לטיעק, הוא הרס את כל הסיפור. טיאק יכול היה להסתדר לבד. אהבתי שדניאל עבר לצד של הנעלמים ואם מיטשל היה נשאר שם אז זה היה יותר נחמד. שלושה ביחד נעלמים. דר. לי ענק! מתה עליו. בקיצר מי שהרס לי את הפרק זה מיטשל. תמיד הוא נמצא במקום שלא צריך שיהיה ואני לא אוהבת את הדיבור הקרייטוני שלו.

superdead

New member
קודם כל

השם שלו זה טילאק ואני מש לא מסכים למה שרשמת לדעתי זה היה מאוד חכם שהם שלחו את לטילאק כי בסופו של דבר המכשיר שמעלים את הסודאן עושה אותו דבר כמו המכשיר בבסיס ( שניהם של הקדמונים ) ובאמת מתחיל להימאס מדר לי :\ הדברים שהם נותנים לו לעשות כבר לא ממש מצחיקים אלה סתם טקועים כאלה באמצע חוץ מזה פרק טוב שמשאיר לנו הרבה מחשבה לפרקים הבאים

deathcaster

New member
מה אתה אומר ? אדון עודד אליהו

אם כבר לתקן אז תסתכל על עצמך. א. שמו טי'אלק ולא טילאק. ב. כותבים ממש ולא ממש. ג.רושמים סימני פיסוק. ד. רושמים ד"ר או דר. או דוקטור אך לא דר. ה. רושמים "תקועים" ולא "טקועים" .....איום ונורא
. ו. כדאי שתשקיע מחשבה בלכתוב כמו שצריך לפני שאתה מתקן אחרים.
חוץ מזה, אתה בסדר.

eve6

New member
אני לא יודעת מה איתכם

נשק, לא נשק, אוריי שמוריי - מעניין את החלק האחורי השמנמן שלי
אני לגמרי נהנייתי מהפרק! האינטרקציה בין השחקנים היתה מצויינת, ד"ר לי הורס עם הפאדיחות שלו (למה לפטר? הוא נורא מצחיק!
), ואפילו מיטשל ממשיך במגמת ההשתפרות שלו. בקיצור, אהבתי, שימשיכו ככה.

sprqy

New member
תיקון: ב. ממש ולא מש../images/Emo8.gif

עכשיו שמישהו יתקן אותי

aerynsun

New member
דעתי

השם טיאלק. רשמתי טיאק..מה קרה?!? ולנושא.לא אמרתי שלא היה חכם לשלוח את טיאלק. לדעתי קאמרון לא היה צריך ללכת לטיאלק. נכון ששני המכשירים עשה את אותה פעולה. אבל זה לא תרם לפרק. אני חושבת שטיאלק עם מכשיר ההעלמות היה מסתדר יפה מאוד לבד , זה פשוט לא נראה טוב מבחינת התסריט לשלוח את מיטשל לשם, כל מה שהוא עשה לצרוח ולקפוץ בלי כל הגיון. למה הוא לא מתנהג כמו מנהיג כבר??? לגבי דר. לי, יש משהו בדבריך. באמת מתחיל לחזור על עצמו.

eve6

New member
שניכם טועים, השם הוא: "טלק"

סתאאם...
לדעתי הרעיון היה להראות שמיטשל כזה עצבני וחסר מנוחה והרבה פעמים הוא מתנהג באופן איפולסיבי (אמרו את זה גם באחד הפרקים) אפילו דניאל גילגל עיניים ואמר שזה לא מפתיע אותו כשסם סיפרה לו שמיטשל הלך להציל את טיאלק.

aerynsun

New member
../images/Emo6.gif לגבי טלק

תראי אם מיטשל יקירנו זאת הדמות שלו אימפולסיבית אז סבבה, מקבלת אותו בחיבוק חם, כי זאת הדמות שלו. נקודה. אבל שיסגרו ענין. כל פעם הוא משהו אחר. ועוד משהו, קצת מדאיג שנותנים לאדם אימפולסיבי להיות מנהיג , לא? נו טוב. זה מיטשל וזהו!!!

sprqy

New member
הרגענו את ארינסון!

מיטשל אימפולסיבי! עכשיו את יכולה לחזור לאהוב אותו מכל הלב
מסכים עם איב שהוא משתפר ומתאפס על הדמות שלו מפרק לפרק וגם הכותבים כנראה יותר מאופסים, דמות חדשה צריכה לתפוס כיוון אין מה לעשות... נב. לא יכול לחכות לשבוע הבא!!!!!!!!!! ואתן יודעות למה

Echelon

New member
../images/Emo58.gif ל9x19

כי ואלה חוזרת? ואגב, אריןסאן- אם אתה קוראת את זה - האם את רואה BSG?

aerynsun

New member
../images/Emo58.gif

לא הבנתי מה הקשר לוולה??? וכן היא תהיה בפרק הבא. אני בחורה דרך אגב ובטח שאני רואה את BSG. מחר אני לוקחת מהדואר את העונה הראשונה!!! סידרה פנטסטית.

Echelon

New member
כן אני יודע ../images/Emo13.gif

בטעות יצא לי "אתה קוראת" התכוונתי ל"את קוראת". סורי :-X ומזל טוב על הסדרה בדואר.

sprqy

New member
../images/Emo58.gif9X19

כן!!! חולה עליה! זהירות! תמונה שלה מהפרק--------> מ ו ש ל מ ת !

aerynsun

New member
עכשיו אני באמת רגועה יותר

אתה יודע איך קשה לי לא לאהוב את בנוש???? מלא!

למעלה