סטארגייט עונה 8

hmishel

New member
סטארגייט עונה 8

ביום שבת היה אצלי מרתון סטארגייט עונה 8, הפרקים ברובם מעולים, אך יש הרגשה של פספוס, זה כבר לא זה ותורמת לכך בעקר זירת ההתרחשות שהיא הר שאיין.

Echelon

New member
מסכים חלקית ../images/Emo58.gifים

הרבה מזירת ההתרחשות נמצאת על כדור הארץ. כמו שכבר ציינתי לא אחת בפורום העונה השמינית עוסקת המון בעניינים של דעת הקהל בארץ ועוד כל מני כאלה. אני מתגעגע לימים של העונות הקודמות שהיה הרבה אקשן ושנינות :p. בכל אופן, אני מניח שעוד לא ראינו את העונה השמינית בשיאה ולכן אין עוד לשפוט אותה. מצפים לנו עוד איזה 2 זוגות פרקים לפחות עם "המשך יבוא" שהם בדרך כלל פרקים טובים מאוד. חוץ מזה אל תשכח שצריך לסיים קצוות והלכין את הסדרה לקראת סיום.

[TNT]

New member
../images/Emo58.gif

זה נכון שבאמת עיקר ההתרחשות היא בכדור הארץ אבל הפרקים עשויים מעולה, בעונות הקודמות הרבה פעמים פרקים בכדור הארץ היו טיפה פחות טובים אבל הפרקים בעונה שמינית מצוינים. ובאת צריך להתחיל לסגור קצוות.

זה די בכוונה, אני חושב (ספוילר)

די מקובל ששבע עונות הוא כמות העונות האידיאלית לסדרת דרמה. אחרי שסטארגייט חודשה לעונה שמינית, היא הייתה צריכה לעבור שינוי מסויים- והשינוי היה על ידי התבגרות של הדמויות: אוניל, שתמיד היה הצד הפוחז והמורד בסמכות, סובל אחרי הקידום- עכשיו הוא הסמכות, והוא זה שצריך לומר לא. סמנתה התבגרה- היא הפסיקה להרוג חברים. טיאלק התבגר- הוא יצא מהקן אל העולם שבחוץ וגדל לו שיער במקומות שקודם לא היה לו. אז נכון, הם התבגרו והשתנו, וזה שונה ממה שהיה קודם. זה לא מונע מהעונה להיות פחות איכותית, רק שונה. חוץ ממה שמערב את טיאלק. כבר אמרתי שהחיים האמיתיים לא עשו לו טוב?

kinspirit

New member
ואל תשכח ../images/Emo58.gif

את דניאל ג'קסון שמחננה הפך לחייל האמיץ שוויק

Echelon

New member
ROFL

מי זה הפיראט הזה? בכל אופן הדמויות התפתחו מאוד בכל 7 העונות. לא מזמן הכנסתי את חבר לשי לעסקי הסטארגייט וראינו פרקים ראשונים, זה לא יאומן כמה הבדל יש. בכל אופן, אני חושב שעדיף לסגור תבסטה בעונה שמינית ולא להמשיך.

Chakotay

New member
אני לא אהבתי שג'קסון הפך לסופר

גיבור, היו צריכים להשאירו חננה.

Echelon

New member
לא מסכים

דווקא ג'קסון תמיד בפרקים הקודמים הרביץ איזה משפט על תרבות עתיקה וסיים את הקאסט שלו. במשך הזמן נתנו לו יותר הזדמנויות ויותר תפקיד. הדמות שלו נהייתה מעולה.

Chakotay

New member
הדמות שלו נהייתה בערך כלום

איזו אישיות יש לו כבר? את כל האישיות מחקו לו, הוא רק נמצא שם וזהו, אולי יש פרקים שמתמקדים בו, אבל כבר אין בו שום דבר מיוחד.

למעלה