סטארגייט - משחקי המחשב

סטארגייט - משחקי המחשב

מישהו שמע על אילו? אני לא חושב שהם יצאו בישראל. http://www.gamespot.com/pc/rpg/stargateworlds/index.html http://www.gamespot.com/pc/action/stargatesg1thealliance/index.html הראשון משחק תפקידים המוני (בסיגנון world of warcraft) והשני משחק פעולה. אני מקווה שבעתיד יצא משחק אסטרטגיה שמבוסס על העולם של stargate (למרות שאני יודע כמעט בוודאות שלא יצא...). בכל מקרה, אני בונה בעצמי מוד לwarcraft 3 שמבוסס על העולם של סטארגייט, מי שמכיר את המשחק ומשחק יכול ליצור איתי קשר ולראות מה הולך.

superdead

New member
אליינס בוטל ולגבי השני

אני לא בטוח נראה לי עדין בפיתוח אבל יש סיכוי שגם לא

סלמאק

New member
יצא מתישהו איזשהו משחק של סטארגייט?

האמת היא שאני ממש לא עוקב אחרי כל זה, כי זה לא כ"כ מעניין אותי, אני לא גימר, אבל אני פתאום קולט שאחרי כל הדיבורים על המשחקים והכל, לא יצא אף פעם משחק אחד של סטארגייט, הם תמיד בוטלו, נכון? תקן אותי אם אני טועה...

Iced Hammer

New member
היו דיבורים רק על 2 משחקים

כמו שאמרו פה , הראשון בוטל (בעיות בין המפתחת למפיצה) והשני עדיין בפיתוח. חות מזה יש משחק "קווסט" חינמי ...

אני חושב שהביטול הוא לא סופי

הוא בוטל והוכרז שוב, בוטל והוכרז שוב, אני כמעט בטוח שהביטול הוא לא סופי.

superdead

New member
לפי מה שאני יודע הוא בוטל סופית אבל

לכל מי שרוצה שיש המון מודים של סטארגייט ל halflife ויש סיכוי גם ל halflife2 צריך לבדוק את העיניין

spoty1

New member
שערוריה!!!

פשוט שערוריה!!!.... במשך שנים הם דחו פיתוח של משחק שמבוסס על הסידרה ,בשנים האחרונות הם אפילו איימו בתביעות על אנשים שניסו לפתח מודים שמבוססים על המשחק (למרות שבסופו של דבר יצאו כמה כאלה),אח"כ הם החליטו לפתח משחק שמבוסס על הסידרה...אחרי שנתיים התחילו לצאת צילומי מסך מהמשחק,הוא אפילו הופיע במספר תערוכות,ואז-היה איזה שהוא סכסוך בין החברה שפיתחה את המשחק לבין המפיצה והמשחק בוטל....וכך,אחת מסדרות המד"ב המצליחות ביותר בכל הזמנים נותרה ללא משחק מחשב....אחרי ביטול המשחק הם יצאו במספר הכרזות על משחקים שמבוססים על הסידרה-אבל נראה לי שיעברו עוד הרבה שנים(אם בכלל) עד שנראה משחק מחשב שמבוסס על הסידרה,ורק לשם השוואה-גם ל"בבילון 5 " היה משחק שבוטל בסופו של דבר ורק לפני שנה-כמעט עשור אחרי ירידת הסדרה מהמסך-הכריזו על משחק מחשב חדש שמבוסס עליה. מה שכן יש בינתיים אלו משחקי D&D של הסידרה...

למעלה