סטארגייט אטלנטיס - 2X19 - Infernoשרשרו!

kinspirit

New member
לא יודעת מה אתכם

אבל לפי דעתי זה היה אחלה פרק. מתח טוב, אפקטים ויזואליים מדהימים (הסטארגייט שוקע באש והאורייאן כאשר הלבה סביבה), רודני (
) אוהב את עצמו יותר מתמיד ומודע לזה. אז כן, יש את הבימבו התורנית, אבל נסלח להם על זה
וזה רק אני או שוויר נראית פתאום הרב היותר מבוגרת? בסצינה האחרונה, כשכולם ישבו ודיברו על הספינת כוורת שמגיעה, ממש ראו את הקמטים שיש לה בפנים

STING3ER

New member
מהרגע שקבעו את השם של הספינה (אוריון)...

ידעתי שבסוף ישמרו עליה שכחתי את השם של הזה שקבע את השם הוא גם קרא לג'מפר בשמו במקום מדלג שלוליות יש לי הרגשה שבספינת כוורת של הרייף שמתקרבת נראה את מייקל

STING3ER

New member
או את..

אולי בספינה יהיה זה שהפך לחצי רייף בקרב שבסיום העונה הראשונה יכול להיות שהוא חטף ספינה אני לא יודע מה קרה לי שפתאום התחלתי לשכוח שמות

neboris

New member
לא יודע מה איתך

אבל אם היו מודיעים לך שמגיע ספינת כוורת לתל-אביב לא היו מופיעים לך קמטים בפנים?

אם הייתה מגיעה לתל אביב ספינת רפאים,

הייתי יורד למקלט שלי בבית (אני ליד ירושלים) ומחכה עד שידללו אותה קצת ואז הולך לים, לטייל קצת בתל אביב. יש לה פוטנציאל אבל היא רועשת ומלאה תל אביבים. אז כוורת רפאים תעשה לתל אביב רק טוב. ואני מניח שהבועה לא ממוגנת.

ZAKONEIL

New member
../images/Emo68.gif../images/Emo24.gifBRANDY LEDFORDשחקה בעוד פרק

עונה 8 ANDGAME בתור זרן הפעם דוקא בתפקיד רע וגם בכמה אנדרומדותץ .\.לפי איך ששפרד מחבק אותה אחרי שנפלו מתחת לשלחן אני בטוח שהו היה מעדיף אותה על וירד או טיילה (סתתתתתתתתם) גם וירד יפה (לפעמים)בת 38- נראית ככה ככה

neboris

New member
פרק בסדר

הפרק בכללותו היה בסדר: האפקטים היו טובים כרגיל, ויר וטיילה היו מעצבנות כרגיל, רודני וג'ון היו מצחיקים כרגיל, התרגום עצבן כרגיל וכו'. טיילה ורונון התלכדו לדמות אחת - הם עושים אותו דבר, הדיאלוגים ביניהם לא תורמים שום דבר לעלילה או לפיתוח דמויות ויש להם אפילו הבעות פנים דומות. אני מציע שמעכשיו נקראה לדמות האחודה - טיינון (או רויילה). מחזור שחקנים במיטבו: 1. מדענית הגרעין הבלונדינית הופיעה כבר ב-SG1 בעונה 8 כטוקרה (השחקנית זכורה בעיקר מאנדרומדה). 2. יו"ר המועצה הופיע ב-4
פרקים שלמים בעונות הראשונות של SG1 כאחד מרופאי ה-SGC (דר' וורנר). 3. הבחור המקומי שהתנגד לרונון וטיילה והוביל קבוצה של אנשים אל הנהר - שיחק ג'אפה בפרק Abyss. זה רק אני או שהסצינה של השער נמס בלבה רותחת מזכירה מאוד סצינה מ"שר הטבעות" שבו טבעת נמסה בלבה רותחת?

subatoi

New member
וואלה, הקנצלר היה נורא מוכר לי

מאיפשהו, אני מניח שמעוד סדרות. ויש מצב שגם מס"ג בכבודה ובעצמה. ובהחלט צודק לגבי רונן וטיילה. לא חשבתי על זה, אבל זה בהחלט נכון. זה ששניהם חייזרים אומר שצריך לשדך אותם אחד לשני ולקשור אותם זה לזה? זה התחיל עם עבודת הבילוש ההיא, ואולי עוד לפני זה. מצד שני, פשוט יש להם כימיה טובה, כנראה, אז הם משתלבים טוב זה עם זה.

AtlantiX

New member
ויזואלית זה הפרק הכי יפה שראיתי

ולמיטב זכרוני התפאורה והלוקיישנים לא ממוחזרים חוץ מזה, פרק מצויין. רק חבל שנשאר רק עוד אחד.

ayan2

New member
../images/Emo221.gif זו רק אני?

שלא זוכרת את האורורה?
שלא אהבה את האפקטים של הלבה כי הם ניראו לי כמו הדבקה של סרט מצוייר?
(למעט הקטע של נפילת השער ושקיעתו בתוך הלבה. זה היה מאוד מרשים!) וטוב לדעת שלא רק אני חשבתי שוויר נראית...רע. ואת זה אני בדרך כלל דווקא לא חושבת עליה. אבל הפעם...הפנים...השיער...זה נראה רע
וזה נכון שיש לה את כל הסיבות בעולם להיראות מותשת, או מתוחה, אבל איך זה לא ניכר עליה לפני עונה 2 פרק 19? ומאוד לא אהבתי את הקטע עם היפהפיה/המושכת/החמה שגרמה לשפרד ולמק'קיי להתנהג כאילו הם תחת קיסמה/פאטתיים. זה לא אופייני להכניס מיניות בסידרה הזאת. זה לא דבר רע בהכרח, אבל זה לא אופייני ואני לא אוהבת שמכניסים את זה ועוד בצורה כזאת זולה. אני חושבת שזה היה די דוחה לראות את שפרד ואת מק'קיי מזילים עליה ריר
רעיונות מעניינים הועלו כאן לגבי הספינה האחת (שמתם לב איך כולם הגיבו אותו דבר? "Just the one?"
). מי יודע, אולי נגלה שיתוף פעולה פעולה בין השניים? סה"כ פרק נחמד

weinerit

New member
אוקי..

אני ממש לא מבינה מה יש לכם מוויר (ולמה לעזאזל אני מגנה עליה..) האישה מבוגרת ותמיד היו לה את הפנים האלה.. חוצמזה- היה פרק ממש טוב! מקקי הוא אחד היצורים היותר מוזרים שיצאו מפה והאפקטים היו ממש טובים!!

noobster

New member
וייר בסינפלד?

יש מצב אין לי כוח לבדוק בIMDB אבל נראה לי אני מתחיל עם תסמונת "ראיתי יותר מידי סטרגייט"

subatoi

New member
אחלה פרק.

פשוט אחלה פרק. יש פרקים שעוברים נורא מהר (ולא כי נהנים בהם), ויש פרקים שעוברים נורא לאט, כי נורא נהנים מכל שניה בהם. כמובן שזה קשור גם לריכוז של הצופה, אבל אפשר לתלות את זה בעניין שהפרק מעורר. בקיצור, הפרק היה ממש טוב. היה מעניין, היה חדשני (מבחינת התרחשויות ותגליות), היה מותח, היה אקשן, היו אפקטים, היו דמויות (ואפילו הרמיוד. הבחורה המשהקת נראתה לפריים אחד בערך ושתקה, אני חושב). לא היה חסר כלום. * אני אוהב את זה שהתחילו לגלות מוצבים/בסיסים/תחנות אחרים של הקדמונים. היתה העיר ההיא שהיתה קבורה מתחת לאדמה, ועכשיו גם זו. זה נותן ליוצרים אפשרות להשתמש בסטים שלהם (הדלתות עם ראשי הסביבון והסביבונים על הקירות בלטו), וזה חוסך כסף לפרק סופעונה, מן הסתם. * הבלונדה (סליחה, אבל לא זוכר את השם שלה...) לא הזכירה נורא, בחלק מהמבטים והפרצופים את קלודיה כריסטיאן (איבנובה מ-B5)? * דו"ח דמויות-שמעצבנות-חלק-מחברי-הפורום: טיילה שוב קיבלה משהו לעשות (לפנות, לפקח). וטוב שכך. היתה בסדר. רונן, כרגיל לאחרונה, סתם ליווה אותה בלי לעשות שומדבר מיוחד עד ששלחו אותו לחלץ את המשפחה ההיא, והוא חזר עם הילדים על הידיים, כמו מלך
. וויר שוב קיבלה משהו לעשות, שוב בתחום הדיפלומטיה. אפשר לשער שלטורי היגינסון (או היגינס? לא זוכר כרגע) נמאס מלשבת במשרד כל היום, והיא ביקשה שהדמות שלה תזוז קצת, ובצדק. ובהתאם לדמות שלה היא קיבלה קצת מו"מ לעשות. לא הרבה, כי מהר מאוד הכל התמוטט (תרתי משמע), אבל שם היא השתלבה יותר טוב מאשר בדיונים במשרד, לדעתי.
* אפקטים - היו מצוינים, כרגיל. פשוט מגניבים (או יותר נכון מאגניבים). הזכירו לי את הפרק של מתחת למים. כשיעשו יום אחד קליפ של כל האפקטים המגאניבים של אטלנטיס, אלה צריכים להיות שם. * שוב שפרד עם ה"ווי'ל ניים איט לייטר" שלו, שלא ראינו הרבה זמן. גאוני כשמדובר על סדרה שמגיעה לחורים חדשים. עדיין משעשע. * אזכור האנטרפרייז, שפעל בשתי רמות. אל"ף מחווה (מוצדקת, כתמיד, למב"כ
), ובי"ת, בתור מחווה מהמוצדקות, לג'ק או'ניל
וזהו. הדבר היחיד שהפריע לי היא זה שספינה כ"כ ענקית, וכ"כ לא עובדת, מתוקנת למעשה מה"גשר" שלה, ע"י מחשבים בלבד, ע"י אדם אחד בלבד. בסדר, אז הבנאדם גאון, אבל לא היה צריך כמה שיפוצניקים, טכנאים, שיחברו איזה כבל שהתנתק, שיחזירו איזה מוליך למקום, שיתקנו איזה צינור שהתפוצץ לפני אלפי שנים? הכל ניתן לתיקון מהמחשב? לא שזה חדש, אבל זה היה קצת צורם, בהתחשב בגודלה ובמצבה של הספינה. קיצר, אחלה פרק. יאללה, מחכים לשבוע הבא.

subatoi

New member
נ.ב. יש את הקטע

שרודני אומר לכולם לשבת במקומות, כי עומדים להמריא/לעוף כמו טיל, ובקט רואה שאין ו איפה לשבת. לחצי שניה הוא נראה כ"כ אבוד ואומלל, עד שהוא מאתר כיסא מרוחק יותר. קטע גאוני.

Y. Welis

New member
וגם הקטע ששפארד בוחר בשם הספינה

החדשה - 'אוריון', שם שלא בדיוק מבשר טובות לחובב מס"ב כמו רודני, ועל כן האכזבה שלו . שמתם לב גם לביטוי 'לונג ריינג' סנסורז', ששפארד ציין שלקוח מ'סידרת טלוויזיה ישנה'...?

למעלה