סטאנגה ...

טלויזיה

New member
סטאנגה ...

לכל מי שראה את התוכנית עם טל ברמן ואראל סגל, אשכרה כדורגל מזוית אחרת, מאד נהנתי. שילוב מצויין בין ההומור הברמני ושותפו סגל. ברמן מחמם את האוהדים בהנאה ובהתלהבות. כמו כן דאגו גם לקידום של התוכנית בעזרת פורום ב-YNET. שזוהי כשלעצמה תופעה חדשה (אם אני לא טועה). מאד מומלץ גם לבנות שביננו :) וגם לכל אלה שלא חיים משבת לשבת ומאמינית בקצת יותר מזה שהכדור הוא עגול. שלכם טלויזיה.

tvguy

New member
אראל סגל ענק

הייתי שמח לראות אותו בפרונט. אני אישית לא מסתדר עם ברמן, משהו בגמגומים שלו מעצבן אותי. סה``כ אחלה תוכנית ואפילו מבורכת. לגבי קידום התוכנית בפורום YNET זו לא הפעם הראשונה שזה קורה, תפוז סיפקו במשך תקופה ארוכה פורומים וצ`אטים עם סלבריטאים לפני תוכנית או אלבום חדש. IOL ורשת עשו פורום משותף להישרדות בכל מקרה אני מסכים שהתופעה מבורכת אינטרנט היא המדיה היחידה שמאפשרת שמירת קשר אמוציונלי עם קהל הצופים במשך השבוע.

הצופה2001

New member
איכס טל ברמן

פשוט אין בו כלום. עצוב עצוב עצוב. אני רק תוהה מאיפה הקהל שהוא מביא שצוחק מכל פיפס חסר חשיבות שיוצא לו מהפה. ואראל סגל? בפרונט??? כנראה שהשנה גם המזוכיסטים יצאו מהארון. האיש מזיל ריר עם קול של משור חשמלי ושיניים שאפשר לעשות עליהם סימסטר בבית ספר לרפואת שיניים.

למעלה